SEKS SA SVASTIKOM NIJE INCEST !

Imao sam skoro,jedan vrlo interesantan slucaj.Covek koji je dosao kod mene,po savet,ima veoma burne seksualne
a se
odnose,sa rodjenom sestrom,njegove zene,tj.sa svastikom.On voli i postuje svoju suprugu.Imaju i dvoje dece,i

veoma se lepo slazu.Medjutim,pre dva meseca,iz Bosne je dosla na studije,zeninanrodjena sestra,koja ima

devetnaest godina.On je svastiku vrlo lepo prihvatio.Pomogao je preko svojih prijatelja,da se upise na fakultet koji je

zelela.U njihovom stanu,dali su joj jednu sobu,da stanuje,dok ne zavrsi studije.Medju tim,izmedju zeta i svastike,

buknula je strasna seksualna veza.On je potpuno opcinjen svastikom,ali je zbog grize savesti (kao prevario je zenu)

zapao je u u teze depresivno stanje.Moj prakticni zadatak,bio je,da mu strucno objasnim,da svastika nije nikakav

rod.Imati seksualne odnose sa zeninom sestrom,nije ni bolesno,ni nenormalno,ni amoralno.Mislim da sam uspeo

u nastojanju,da mu to strucno objasnim.Sada je on srecan covek,i veoma uspesno ima odnose sa obe

sestre.Kada svastika zavrsi studije,otici ce iz Beograda,i sve ce se vratiti u normalu.:cmok:

A sta ako se slucajno posvađaju sestre?Sta mislis da li to moze da bude sredstvo ucjene?Zasto je bas od tolikih zena nasao svastiku?Nekim muskarcima samo treba blizina zene i to cak iz porodice pa da se osjete muskarcem.Oboje su po meni krivi podjednako,mada mislim da je on tu krivlji i da treba to da prekinu.Pod hitno.Jer ce im se kad-tad olupati od glavu.A toj njegovoj supruzi ce biti tesko kad jednom sazna jer sve se jednom sazna.....

Ko moze da garantuje,kako bi se ponasao u slicnoj situaciji.U navedenom slucaju,zena je insistirala,da njena sestra,do zavrsetka studija

u beogradu,stanuje kod nje i njenog muza.E sad,koji nuskarac,moze da odoli,kada mu je miris mladog podatnog zenskog tela,"pod nosom"

da ne "lizne" takav slatkis.Mislim da u datom slucaju,niko nije kriv.Svi su zadovoljeni,a zavrsetkom studija,svastika odlazi u bosnu.

Dakle,i ona ima bezbedan seks,nema opsnosti da naidje na neku musku barabu,a i zet ima "slatkis" u svom stanu,ne mora da svrlja,da se

malo zabavi,i zaboravi svakodnevne brige o deci i ostalim bracnim mracnim stvarima.Sto se kaze:"I vuk sit i ovce na broju" !

..nije incest
ali je prema svastike sestri
ponizenje i protest
protest djeci u lice
a sve zbog zadovoljstva jednostranog
sarlantana,- 'Miljenice'...:rumenko:

P.S.
...Ganijeva 'Prica'
totalno je ok.
u kontextu njegovog poimanja Svega
pozelim i ja ponekad
tako
da razmisljam
razmisljam i ostvarujem...
ali,-...?

Poslednja izmena:
Mi smo svi ljudi,sa svim negativnim i pozitivnim osobinama,koje nam je priroda usadila.Mi nemamo praavo,nikome da sudimo za njihove postupke.

Dve osobe,ne gledaju na istu stvar,istim ocima.Suditi drugima,vrlo je nezahvalno,i cesto,veoma pogresno.Ja samo iznosim sta se sve desava,

tu,pred nasim ocima.Nicije postupke,neiti hvalim,niti osudjujem.Svako ce sam razmisliti o svojim postupcima,i najcesce,sam ce sebi odrediti

stepen svoje krivice.Tako je i sa onima,koji su ucestvovali u gradjanskom ratu devedesetih.Oni su sami sebi,najstroze sudije danas.

...ako je sex sa svastikom incest onda je i sa suprugom jer preko supruge i njene rodbine ne ulazimo 'valjda' u incest...a, da li je incest kad drugi brat ozeni tvoju svastiku a cest je slucaj...ovdje je pojam incesta izvrgnut u ruglo jer se radi o samo moralnom rruglu i osudi obicajnoj koja i drzi zajednice kompaktne ali ovakvi postovi ukazuju na degradaciju i jevrejsko napredovanje...jevrejsko je pozajmljen pojam za ocuvanje 'kruga' a poznato je u 'visoko civiliziranim zemljama' tj. kod njenih stecenih drzavljana...

Back