SEKS SA RODJAKOM U TRECEM KOLENU !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam rodjaku,koja je iz unutrasnjosti srbije,iz jednog malog mesta.Dosla je u beograd ove godine,pocela je da studira medicinu,stanuje u studentskom domu.Ja sam
joj jedini rodjak u beogradu,i dosta cesto me posecuje,u mom stanu.Ona je veoma lepa i elokventna devojka,sa puno vrlina.Veoma mi prija njeno drustvo,jer je u odnosu
na njenu generaciju,veoma obaavestena o mnogim stvarima.Primetio sam,da slabo kontaktira sa svojom generacijom,jer joj kako kaze,smeta njihova nezrelost,kakoumnost
i nezainteresovanost za prave zivotne stvari i vrednosti.Ono sto me brine,primetio sam,da koliko je vise vidjam,postajem sve zainteresovaniji za nju,sve vise me kada
je vidim,pocinjem da osecam onu tako dobro poznatu,laku seksualnu uznemirenost,koja mi veoma prija.Ona me sve cesce posecuje,i voli da vodi samnom beskrajne
razgovore,o svemu i svacemu.Nisam nacisto,kako da se prema njoj postavim,a da ne predjem rodjacku distancu,izmedju nas.?

Ako ne mozes da nadjes dvojku u danasnje vreme,onda ti ne treba ni ta veza sa rodjakom.Kako narod postaje sve nizi i nizi u postovanju nekih stvari,nije mi jasno.Ako zeli da bude u tvom drustvu,posto si stariji,samo dete hoce da bude sa osobom sa kojom se razume,a ti mislis odmah na seks.Batali to i nadji devojku.nemoj misliti da ona gaji prem tebi ista osecanja,ako se ponasa tako.nego jednostavno hoce paznju.
A sta da radim,kako da se odredim,ako ona krene u akciju i legne u moj krevet.Ako prihvatim-ne valja se.Ako ne prihvatim,ona ce pogresno
protumaciti da je njen rodjak pesko.Sta dalje...kako da isplivam iz ove nezgodne situacije.???

Види, овако, јарче матори и перверзни.

Пре свега морамо да утврдимо да ли си ти велик јeбач или лик који са сваком рибом заврши у френд зони или уопште и немаш ирба у свом окружењу.

да је прво, не би нас ништа ни питао. пошто није прво, онда је ово друго или још горе, треће. А пошто је тако, ти немаш појма о чему се овде ради, па пушташ неке своје филмове и мислиш да су обострани, јер је она фина и пуно причате. А она пуно прича са тобом јер још увек није нашла друштво у новом, великом граду. А не зато што постоји нека посебна повезаност између вас. Не сумњам да постоји повезаност између вас, ако лепо разговарате и о многим темама. Али то никако не значи да те посматра као сексуалног парнера ни свесно ни подсвесно.

.
Ti nisi shvatio moj osnovni problem.***** sam ni veliki ni mali (to te interesuje),ali shvati,meni prijaju razgovori sa rodjakom,veoma.Ali ona dolazi kod
mene,sa ultra kratkom suknjicom.Ja nisam severnjak.Pale me njene savrsene noge,njene ispupcene grudi,sa bradavicama,koje hoce da cini mi se,
probiju njenu bluzu.Zamisli sebe u mojoj ulozi.Sedimo u mom saloncicu,koji je vrlo udoban.Difuzno svetlo,ja buljim u njena razgolicena kolena,i stalno
ponavljam u sebi:Ona ti je rodjaka ,ona ti je rodjaka...kada me slucajno dodirne nogom,mene protrese strujni udar od 22O V. Ja se mucim,mucim se da ne padnem pred njom na kolena,i da zavapim,skini se,skini se.Ali ja sam duboko moralna osoba,znam da to nije dobro.Zamisli da zatrudni sa mnom.
Sta bi to dete meni bilo,po rodjackoj osnovi.? Ne.Ne.moj moral mi nece dozvoliti,da upadnem u greh. Za subotu sam zakazao kod mog svestenika.
Idem da se ispovedim,pa sta mi on kaze,tako cu uraditi.!

Oslobodi se glupih misli ili nemoj da se vidjas sa njom.
Ne mogu da se ne vidjam.Ona nema nikoga u beogradu osim mene.Vise puta mi je rekla:Da nemam tebe u ovom gradu,ostavila bih i studije ivratila
se kuci.Ti si mi sve , Nemoj me izbegavati,jer si mi potreban,kao vazduh koji disem,kao voda koju pijem.I...sta.da ispadnem djubre,i da kazem ne mogu
vise da te vidjam,jer cu uraditi nesto,zbog cega cu se kajati celog zivota...nalazim se u pravom kosmaru,neresene situacije.Stalno mislim o njoj.
Njena figura mi je stalno pred ocima.Sjaj njenih zagonetnih sivih ociju,prati me kao senka,kao usud,koji mi mozda sprema gorke dane.....

vrlo ste nacitani cim imate tako siroke teme
U pravu si.I ja i moja rodjaka,veoma smo nacitani,narocito smo puno citali klasike.Bas zbog te intelektualne bliskosti,i imamo mnog tema za razgovor.
Zao mi je,sto ne mogu sliku njenu (rodjake) da objavim na ovim stranicama.Kada bi me i je videli,onda bi svim muskarcima,bilo potpuno jasno,na kakvim
sam ja mukama.Kao izuzetno moralan mlad covek,imam pored sebe prelepu devojku,pametnu i milu,a opet...ne smem da stupim sa njom u odnos
koji bi me verujem,odveo u rajska blazenstva.Uveren sam,da ona moze muskarca potpuno da zanese,da izgubi pojam o sopstvenom postojanju.

A sta da radim,kako da se odredim,ako ona krene u akciju i legne u moj krevet.Ako prihvatim-ne valja se.Ako ne prihvatim,ona ce pogresno
protumaciti da je njen rodjak pesko.Sta dalje...kako da isplivam iz ove nezgodne situacije.???
Slusaj da je nezgodno,nezgodno je,ali mislim da je bolje da misli o tebi i da si slabic,nego da se desi spoj.Ima dosta i takvih brakovakod nas u Srbiji,ali mnogi od njih imaju ne daj boze nikom,bolesnu decu,ili se jednom od njih dvoje uvek nesto lose.To je proklestvo od starina.kada se to procuje u familiji bice prekora na sve strane.Razmisli da li mozes da se nosis sa tim stvarima,a to dali ce ona misliti da si ti Homo,to ces jednog dana pokazati kada se budes ozenio,ili pre ,nadjes drugu devojku.

Slusaj da je nezgodno,nezgodno je,ali mislim da je bolje da misli o tebi i da si slabic,nego da se desi spoj.Ima dosta i takvih brakovakod nas u Srbiji,ali mnogi od njih imaju ne daj boze nikom,bolesnu decu,ili se jednom od njih dvoje uvek nesto lose.To je proklestvo od starina.kada se to procuje u familiji bice prekora na sve strane.Razmisli da li mozes da se nosis sa tim stvarima,a to dali ce ona misliti da si ti Homo,to ces jednog dana pokazati kada se budes ozenio,ili pre ,nadjes drugu devojku.
Malo je preuvelican strah od radjanja nakazi u braku izmedju rodjaka. Tu crkva opet ima umesane prste.

Znam,BlAJBI,ali poznajem jednu porodicu,koja ima problema sa tim detetom,koje ima vise od 10 godina,a na drugo i nisu smeli da pomisle.Jos plus,pritisak roditelja i rodbine.
Ako su imali problema sa prvim detetom - sa drugim ne treba ni da pokusavaju! Obicno se na prvoj deci nista ne ispoljava, cak budu izuzetno inteljigentna, ali na kasnijoj deci moze da se ispolji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back