- Poruka
- 12.955
utrostruci dnevno drkanjei resen problem.Ma znm... Ali me tako pali njen izgled
ako kao normalan drkas 2-3 put dnevno, ti ga ribaj 10 puta.
posle par dana ce te proci volja (doduse moguce i da se navucec na drkanje)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
utrostruci dnevno drkanjei resen problem.Ma znm... Ali me tako pali njen izgled
i koji je odgovor?Uvek prvi citiras,uvek se nastavljas,ne znam dal za savetnika da te uzmemsamo onda bi bio,hm,pa makro
![]()
E al ovo je pametan odgovor,kad ti dune inace nesto sto ne treba,izdrkas par stotina puta i sve okutrostruci dnevno drkanjei resen problem.
ako kao normalan drkas 2-3 put dnevno, ti ga ribaj 10 puta.
posle par dana ce te proci volja (doduse moguce i da se navucec na drkanje)
Naravno da ne.i koji je odgovor?
A ti bi samo da je kresnes ili bi vezu?Da li me mozete savetovati kako da kazem najboljoj drugarici da me fizicki i seksualno privlaci i da posle toga imamo seks, naravno ako ona pristane?
Nista pre sexa!!A ti bi samo da je kresnes ili bi vezu?
neverovatno je koliko volite svi seks.Nista pre sexa!!
O pa gde si ti nestao?Kako je to Miroslav Ilic rekao u jednoj svojoj pesmi
"Bili smo drugovi
Pa ljubav probali
A sad ni jedno ni drugo"
Uostalom.zar je toliko tesko kontrolisati se...
Jel si joj rekao? Da li ste ostali drugari?Da li me mozete savetovati kako da kazem najboljoj drugarici da me fizicki i seksualno privlaci i da posle toga imamo seks, naravno ako ona pristane?
Izadji go iz kupatila kao slucajno, uvek upaliDa li me mozete savetovati kako da kazem najboljoj drugarici da me fizicki i seksualno privlaci i da posle toga imamo seks, naravno ako ona pristane?
Kazi joj da ti je privlacna seksualno i da zelis da je prcnes. Male su sanse da ce pristati ali to je to. A ako ne pristane, raskini to drugarstvo, ne treba ti neko da ti drzi sargarepu ispred kite.Da li me mozete savetovati kako da kazem najboljoj drugarici da me fizicki i seksualno privlaci i da posle toga imamo seks, naravno ako ona pristane?
Priznaj joj da ti nju gledas vise od drugarice. Vidi kako ce da reaguje na to. Sex ne pominji ni slučajno. Samo joj priznaj emocije koje imas prema njoj. Za dalje korake pitaj ovde da nam kazes sta ti je odgovorila. Srecno.Da li me mozete savetovati kako da kazem najboljoj drugarici da me fizicki i seksualno privlaci i da posle toga imamo seks, naravno ako ona pristane?
Kakva je to sargarepa,zensko je i postoji?Kazi joj da ti je privlacna seksualno i da zelis da je prcnes. Male su sanse da ce pristati ali to je to. A ako ne pristane, raskini to drugarstvo, ne treba ti neko da ti drzi sargarepu ispred kite.
Da i pali ga seksualno.Kakva je to sargarepa,zensko je i postoji?
Pa ja obicno pitam os mi je dati kad vec imas bar jednom samo da udjem u tebe,, Zene vole otvorena pitanja bez uvijanja jer veruj da znaju iz pogleda da je zelis,,Da li me mozete savetovati kako da kazem najboljoj drugarici da me fizicki i seksualno privlaci i da posle toga imamo seks, naravno ako ona pristane?