Seks sa muskarcem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ poetessa Znam da nema, al mnogo vise nema potrebe za ovakvom temom "da li vam se gade gejevi (crnci/ovi oni)" u startu. Pa kad je vec za smecaru, neka vidi. Ne sumnjam da ce se i mnogi od tih sto se egzaltirano gade napaliti.. istrazivanja su pokazala da se homofobi vise uzbudjuju na erotski gej materijal od onih koji to nisu.

The researchers reported that 24% of the non-homophobic men showed some degree of tumescence in response to the male homosexual video, compared to 54% of the subjects who scored high on the homophobia scale. In addition, 66% of the non-homophobic group showed no significant increases in tumescence after this video, but only 20% of the homophobic men failed to display any arousal. Additionally, when the participants rated their degree of sexual arousal later, the homophobic men significantly underestimated their degree of arousal by the male homosexual video.

The results of this study indicate that individuals who score in the homophobic range and admit negative affect toward homosexuality demonstrate significant sexual arousal to male homosexual erotic stimuli.

To ovako nesto? :D

faggots.jpg
Ove bi tuka sa guštom,a onih isfeminiziranih mi već žao...:lol:

Pozdrav ljudi kad smo vec kod ovih svih tema o gej paradi,homoseksulanosti itd.
zeleo bih da vas nesto priupitam.

Da li se gadite gejeva ?

Ja ih ne mrzim mogu biti okej ljudi kao ortaci kolege itd ali se gadim cinova koji oni praktikuju koliko god se trudio to je neprihvatljivo po mom misljenju!!
Fircati drugog muskarca:evil:
Doduse dve devoje :D (ili vise) je prihvatljivo i cak pozeljno, sexy,vatreno uhh :per:

Sta vi mislite?
Gay_dads_life_magazine.jpg
:lol:

Evo ovo meni upada u oči.
Ovo prikrivanje i ovo negiranje ko si i šta voliš.
Život u laži i obmani, totalni rascep ličnosti.
Svest da znaš ko si i šta si, a da ne smeš da živiš to što jesi.
...
Inaće Djokok, nema potrebe za onom sličicom, da se to izguglati danas.

To jeste veliki problem, taj zivot u lazi i obmani. Pored okolne homofobije, veliki broj gej ljudi nije emancipovan, i krije se zbog posledica.

@ poetessa Znam da nema, al mnogo vise nema potrebe za ovakvom temom "da li vam se gade gejevi (crnci/ovi oni)" u startu. Pa kad je vec za smecaru, neka vidi. Ne sumnjam da ce se i mnogi od tih sto se egzaltirano gade napaliti.. istrazivanja su pokazala da se homofobi vise uzbudjuju na erotski gej materijal od onih koji to nisu.

The researchers reported that 24% of the non-homophobic men showed some degree of tumescence in response to the male homosexual video, compared to 54% of the subjects who scored high on the homophobia scale. In addition, 66% of the non-homophobic group showed no significant increases in tumescence after this video, but only 20% of the homophobic men failed to display any arousal. Additionally, when the participants rated their degree of sexual arousal later, the homophobic men significantly underestimated their degree of arousal by the male homosexual video.

The results of this study indicate that individuals who score in the homophobic range and admit negative affect toward homosexuality demonstrate significant sexual arousal to male homosexual erotic stimuli.

Vidi Djokok, korisnik je lepo naslovio temu "Seks sa muškarcem", jeste da je napisao da mu se "gade ti činovi (njemu lično), odnosno "fircanje muškaraca" kako on to kaže, ali takođe mu se veoma sviđa odnos između dve ženske pripadnice istog pola.

Ova tema je shvaćena šaljivo i svi ovde na temi imamo pravo da se izjasnimo da li nam se to sviđa ili ne. Kao što si mogao da pročitaš, bilo je raznih komentara, i to uglavnom šaljivih i čak i onih kojima se eto to sviđa.
..
Dragi Djokok, ne ugrožava nas sve.
Nisu nam svi neprijatelji.
Ne možemo sve da odbranimo.
Nije uvek vreme i mesto.
Onako kako ti lično odgovaraš i "boriš se" govori dosta o tebi i kako će te ljudi shvatiti i prihvatiti.
...
Uostalom dragi Djokok, znaš i sam, da nekad uopšte nije bitno šta će drugi ljudi o nama misliti, već šta mi mislimo sami o sebi.

- - - - - - - - - -

Mileru izbriši svoj post, nema potrebe da bečiš oči i iščuđavaš se, kladim se da si to već video.

Vidi Djokok, korisnik je lepo naslovio temu "Seks sa muškarcem", jeste da je napisao da mu se "gade ti činovi (njemu lično), odnosno "fircanje muškaraca" kako on to kaže, ali takođe mu se veoma sviđa odnos između dve ženske pripadnice istog pola.

Ova tema je shvaćena šaljivo i svi ovde na temi imamo pravo da se izjasnimo da li nam se to sviđa ili ne. Kao što si mogao da pročitaš, bilo je raznih komentara, i to uglavnom šaljivih i čak i onih kojima se eto to sviđa čak.
..
Dragi Djokok, ne ugrožava nas sve.
Nisu nam svi neprijatelji.
Ne možemo sve da odbranimo.
Nije uvek vreme i mesto.
Onako kako ti lično odgovaraš i "boriš se" govori dosta o tebi i kako će te ljudi shvatiti i prihvatiti.
...
Uostalom dragi Djokok, znaš i sam, da nekad uopšte nije bitno šta će drugi ljudi o nama misliti, već šta mi mislimo sami o sebi.

Njegovo glavno pitanje u uvodnom postu je "Da li vam se gade gejevi?" Procitaj jos jednom. I da su homoseksualni odnosi "neprihvatljivi po njegovom misljenju".

Zameni sa crnci, Jevreji, Romi, mozda ce ti biti jasnije.. Sve se moze drugacije formulisati. Iskreno, ne zanima me da podilazim kojekakvim zatucanim homofobima sta taj "mentalni sklop" misli o meni.. Al ako se njima dozvoljava lupetanje, sto bih ja bio "svilen i fin"..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back