Seks sa masnim svijetom

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.874
Mala ispovest --->priključila sam se na jedan forum debelih :)ima ih ono od buci buc do auuu

Naravno da tu ima i interesantnih stvari pi literaturi filmu i pozorištu do modnih revija i čak sam pronašla gde se u Montreal može kupiti izuzetno lepa garderoba za stabilnije osobe ...i bila sam na websajtu i stvarno imaju izuzetno lepu robu :)

Naiđem i na preporuku knjiga i ima jedna tipa ispovest jedne stabilne može i debele žene ona tvrdi da dobar deo muškaraca uživa u seksu sa debelim zenama ali da je sasvim mali deo spreman za vezu dodaje da je to zbog činjenice današnje (iskrivljene) slike estetike .

Imali tu istine ?

Komotno možete da se priključite diskusiji i sa rezervnim nikom :lol:

P.s stavila sam sliku fotosopiranu i vama poznatu i mogu vam reč da mi je pun in boks :) nesmiruje mi se telefon stalno javlja New e mail katastrofa

Mala ispovest --->priključila sam se na jedan forum debelih :)ima ih ono od buci buc do auuu

Naravno da tu ima i interesantnih stvari pi literaturi filmu i pozorištu do modnih revija i čak sam pronašla gde se u Montreal može kupiti izuzetno lepa garderoba za stabilnije osobe ...i bila sam na websajtu i stvarno imaju izuzetno lepu robu :)

Naiđem i na preporuku knjiga i ima jedna tipa ispovest jedne stabilne može i debele žene ona tvrdi da dobar deo muškaraca uživa u seksu sa debelim zenama ali da je sasvim mali deo spreman za vezu dodaje da je to zbog činjenice današnje (iskrivljene) slike estetike .

Imali tu istine ?

P.s stavila sam sliku fotosopiranu i vama poznatu i mogu vam reč da mi je pun in boks :) nesmiruje mi se telefon stalno javlja New e mail katastrofa

...moj pokojni prijatelj Djole je baš-baš uživao u exanju sa stabilnim ženama...:lol:

pa dobro bolestan svet bolesni muskarci vole nakaradno nema tu nista lepo za ljude s ukusom
Mogutje Medjutim ako se uzme u obzir da su muškarci ćutljivi i da je njima mnogo stalo sta ce društvo reči i da porastu kad pored sebe imaju žensku koja se fizički uklapa u sliku ferari jer njemu je potrebno divljenje drugih onda to jedino dokazuje da on nema herca

...moj pokojni prijatelj Djole je baš-baš uživao u exanju sa stabilnim ženama...:lol:

A sto je pokojni ? Nije valjda izdahnuo pod jednom stabilnom ?

Imali tu istine ?

Sta radis tamo pored zivih nas? :sad2:
:lol:

:mrgreen:

image.jpg

Ima i tamo naših :roll:

Ne voles nas :rida:

@Tema:
Ne posmatramo svi debljinu na isti nacin, sta je nekome mnogo drugome je taman ili premalo...
Mogu da pokusaju da okrive druge, sistem vrednosti, estetiku, industriju slatkisa ili sportske opreme ali tako se nista ne postize.

Vecina nas zeli zdravog partnera pored sebe, neko ko lici na Skeletora ili lopticu ne udaje utisak da je najboljeg zdravlja ili da je u odlicnoj kondiciji...

- - - - - - - - - -

Pa to sad neznam a kao po običaju ovi sto su eventualno hvatali debelo dupe nemaju muda da priznaju i na taj način daju doprinos ovoj temi

Jel se racuna ako je pozadina moja? :rumenko:

Ne voles nas :rida:

@Tema:
Ne posmatramo svi debljinu na isti nacin, sta je nekome mnogo drugome je taman ili premalo...
Mogu da pokusaju da okrive druge, sistem vrednosti, estetiku, industriju slatkisa ili sportske opreme ali tako se nista ne postize.

Vecina nas zeli zdravog partnera pored sebe, neko ko lici na Skeletora ili lopticu ne udaje utisak da je najboljeg zdravlja ili da je u odlicnoj kondiciji...

- - - - - - - - - -

Vidiš i tu mislim da se grijesi
Debele ili dobro popunjene nadju se na fitnes na biciklu na časovima plesa nordic walkingu jogi itd. Slabije ces ih naći na maratonu ali to neznači da nisu zdravi .

Izmedju ostalog mozda je njima dosadilo mršanje debljanje mršanje pa opet debljanje postoji mogućnost da su svoje tijelo konačno prihvatili i zavoleli

Vidiš i tu mislim da se grijesi
Debele ili dobro popunjene nadju se na fitnes na biciklu na časovima plesa nordic walkingu jogi itd. Slabije ces ih naći na maratonu ali to neznači da nisu zdravi .

Izmedju ostalog mozda je njima dosadilo mršanje debljanje mršanje pa opet debljanje postoji mogućnost da su svoje tijelo konačno prihvatili i zavoleli

Rekao sam da ne deluje zdravije ne i da je slabog zdravlja.

Koja je razlika izmedju debelog i dobro popunjenog?

Ne mozes da uporedjujes maraton i sumo rvanje :lol:

Kakve ti volis?
Ja sam vise za malo punije nego koscate.

Koscate nevolim i često mi je prva misao kad ih vidim "ovi su u kooperaciji sa đavolom " i često naročito u godinama 40 + izgledaju bolešljivi

Takodje mnoge žene vole i da pojedu Medjutim ako su sklone gojenju onda gladuju isto tako treba znati da ako si bio/la ikad stabilan/na mozes smršati ali nikad nećeš izgubiti fettzellen (googlaj) oni ostaju večno tačnije jedini način da ih se rešiš jeste liposukcije ako nisi u mogućnosti za taj tretman onda moras da živiš sa činjenicom da jedan dan uz sasvim normalna tri obroka i uz nešto slatko tebi na vagi pokaže +1 -1,5 kg ....

Ne sto izgledaju bolesljivo nego izgledaju i sitnije nego sto jesu.
A cesto vidjam upravo te izrazito mrsave sa punijim devojkama.
Redje vidjam obrnutu situaciju.

Liposukciju rade gojaznim ljudima i
obavezna je dijeta pre toga i regulisanje ishrane.
Da ne napominjem koza koja ostane onakva ,

Ne sto izgledaju bolesljivo nego izgledaju i sitnije nego sto jesu.
A cesto vidjam upravo te izrazito mrsave sa punijim devojkama.
Redje vidjam obrnutu situaciju.

Liposukciju rade gojaznim ljudima i
obavezna je dijeta pre toga i regulisanje ishrane.
Da ne napominjem koza koja ostane onakva ,

Ti mislis mozda da povezivanja stomaka ?

Ja sam jednom pitala doktora i kazao mi vi za taj poduhvat niste dovoljno debili :roll: trebam da nabacim minimum još 50 -70 kila pa tek onda mogu da podnesem zahtev za to

Back