Секс ради секса - како и зашто

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Последњих дана се на овом форуму провукло више тема где се спомиње секс ради секса. Дакле секс без емоције, без односа између оних који су у сексуалном контакту.

Да ли подржавате такав секс и зашто? Или је ипак бољи секс из љубави?

Да ли је "вођење љубави" прави израз за секс који је у данашњем времену изгубио смисао? Ја лично не могу да имам и одбијао сам односе са девојкама према којима не осећам љубав.

Не из мојих убеђења или принципа или "као неког поштовања". Већ стварно не могу да имам такав однос са неким ко за мене није стварно посебан.

Brate skapiraj da ti se iebe sad i odmah,kakve emocije kilometarske,drkas pored toliko riba dok se kao ne zaljubis wtf
Zasto ti ne provalis odmah da je riba posebna,da ti ne treba 2 meseca da polegate,ja to mogu za sekund
Јуче сам баш са @manem78 говорио о томе. Тојест рекао сам му то за дрк. Али опет није да дркам на сваку. Чак напротив, на мало њих. Ал опет није исто дрк и прави однос

Znaci na slici skeniram ribu i milion detalja i znam dal je stidljiva,dal je sportista,kako se hrani itd i koji je kapacitet dal za sex ili ozbiljno,znaci mene njen izgled i koliko mi se dopada inspirisu da dam u svemu maximum i iz nje izvucem isto,nema tu nikakva prica minusi i plusevi razvlacenja,takva je bila procena sa svakom znam na cemu sam i dokle idemo

Јуче сам баш са @manem78 говорио о томе. Тојест рекао сам му то за дрк. Али опет није да дркам на сваку. Чак напротив, на мало њих. Ал опет није исто дрк и прави однос
Ja bacam samo na one koje volim na PH. 😁

Znaci na slici skeniram ribu i milion detalja i znam dal je stidljiva,dal je sportista,kako se hrani itd i koji je kapacitet dal za sex ili ozbiljno,znaci mene njen izgled i koliko mi se dopada inspirisu da dam u svemu maximum i iz nje izvucem isto,nema tu nikakva prica minusi i plusevi razvlacenja,takva je bila procena sa svakom znam na cemu sam i dokle idemo
Ја мислим да за себе мислиш да си чаробњак🤣 сад ћеш се опет наљутити на мене...јер "судим о теби" или шта већ. Ал, ево ти исто то радиш са тим рибама. Да, можеш да претпоставиш да ли се здраво храни по грађи, можеш свашта претпоставит ал то није ни 10% истине

Ja bacam samo na one koje volim na PH. 😁
Значи ипак има ту љубави и секса ааа? Ја волим једну много, зове се Candice Delaware. Погледај је брате, лепшу вагину у животу нисам видео. Дуге ноге, листови, бутка, а аматерка је

Nemam šta da podržavam ili ne. To je stvar svakog čoveka ponaosob. Ja nemam problem sa time. Meni je seks sam po sebi lep.
Размишљам баш о томе ево већ пар дана. Идаље сам при ономе из личног искуства. Али није ми проблем преиспитати. Нисам ни ја увек у праву

Zadireš u njenu ,,profesionalnost". To je njena teritorija. :)
Мени је супер та њена професионалност. Форуму треба што више података и мишљења. Тако дискусија буде добро богатија. И много више занимљива, заиста

Мени је супер та њена професионалност. Форуму треба што више података и мишљења. Тако дискусија буде добро богатија. И много више занимљива, заиста
Ispade ona najpametnija a one žene što se trude da zadrže porodicu na okupu ispadoše glupe. O tome se radi.

Ја мислим да за себе мислиш да си чаробњак🤣 сад ћеш се опет наљутити на мене...јер "судим о теби" или шта већ. Ал, ево ти исто то радиш са тим рибама. Да, можеш да претпоставиш да ли се здраво храни по грађи, можеш свашта претпоставит ал то није ни 10% истине
Naravno da jesam ciribu ciriba

Баш ме занима шта @Paula има да каже. Њене дефиниције умеју бити баш занимљиве. Све детаљно објасни па разумеш. А то буде јако корисно за тему
Prava profesorka seksa :kez:

Sad se verovatno pentra na neko brdo, mislim pravo brdo da ne bude zabune :rtfm: pa ce se javiti kad dodje :D

. Већ стварно не могу да имам такав однос са неким ко за мене није стварно посебан.
OK, dodje ti tjilana, ovako te pogleda

Meet-Thylane-Blondeau-French-model-who-was-dubbed-worlds-most-beautiful-girl-at-age-6.jpg

i kaze "ajde da se kresnemo"
ti bi rekao, izvini sestro, ali ne mogu, moram da te zavolim da bih mogao :mrgreen:

Последњих дана се на овом форуму провукло више тема где се спомиње секс ради секса. Дакле секс без емоције, без односа између оних који су у сексуалном контакту.

Да ли подржавате такав секс и зашто? Или је ипак бољи секс из љубави?

Да ли је "вођење љубави" прави израз за секс који је у данашњем времену изгубио смисао? Ја лично не могу да имам и одбијао сам односе са девојкама према којима не осећам љубав.

Не из мојих убеђења или принципа или "као неког поштовања". Већ стварно не могу да имам такав однос са неким ко за мене није стварно посебан.
Pa i u odnosu se partneri naljute jedno na drugo...
Ali ako imaš potrebu, onda možeš da imaš seks- ali ne vodiš ljubav u tom slučaju.
😁

Ispade ona najpametnija a one žene što se trude da zadrže porodicu na okupu ispadoše glupe. O tome se radi.
Не, далеко било, ја не мислим тако. Иако сам присталица породице и свега, сви ми људи се остварујемо на различите начине. И не смемо и не требамо се тако мерити једни са другима. Ипак, паметна успешна и начитана добра мајка и супруга је врх врхова, бар по мени. :) исто важи и за мушкарце. Успешни, начитани, паметни, а добри очеви и породични.

Naravno da jesam ciribu ciriba
Хахахахахаха, али озбиљно ти кажем, нема такве моћи. Јесте искуство је јак алат, и јак занат. И време те научи свашта, и проживљене ситуације. Али никад до те мере да си непогрешив

Не, далеко било, ја не мислим тако. Иако сам присталица породице и свега, сви ми људи се остварујемо на различите начине. И не смемо и не требамо се тако мерити једни са другима. Ипак, паметна успешна и начитана добра мајка и супруга је врх врхова, бар по мени. :) исто важи и за мушкарце. Успешни, начитани, паметни, а добри очеви и породични.
Ma slažem se daleko bilo, ali ona ne misli tako sigurno. Ni ona ni @не тражим мужа i druge takve. Ims ih ko kusih pasa.

Mislim da je volim... Kao i njih 12000. 😁
Е о томе ти причам када кажем... Ако гледамо тај критеријум, већина жена може да прође. Већина жена је лепо, и згодно у чињеничном стању. Али баш зато, није то то када радиш са сваком а према њој не осећаш нешто ни она према теби... То је баш секс ради секса

Prava profesorka seksa :kez:

Sad se verovatno pentra na neko brdo, mislim pravo brdo da ne bude zabune :rtfm: pa ce se javiti kad dodje :D
Хахахахахаха, верујем да се пентра на право брдо. Разумем да људи имају и ту црту да просто морају да се испразне. Све више разумем @manem78 и ипак је он у праву. Свак ради како њему одговара.

OK, dodje ti tjilana, ovako te pogleda

Meet-Thylane-Blondeau-French-model-who-was-dubbed-worlds-most-beautiful-girl-at-age-6.jpg

i kaze "ajde da se kresnemo"
ti bi rekao, izvini sestro, ali ne mogu, moram da te zavolim da bih mogao :mrgreen:
Ал гледај није ни то тако просто. Кад само замислим ко је све у њу улазио. Мени као емотивцу је јако битан тај емотиван део. Лепа је она, ал милион је девојака попут ње

Back