Kosta2
Legenda
- Poruka
- 65.144
Temu treba prebaciti na Pdf "Astrologija", ukoliko neko želi tačno objašnjenje.
Ovde možemo samo "lapdrdati"!
Treba da ostane ovde jer je Tab stavio akcenat na hebanje a ne na zvezde.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Temu treba prebaciti na Pdf "Astrologija", ukoliko neko želi tačno objašnjenje.
Ovde možemo samo "lapdrdati"!
Bikovi znaju biti komplikovani kroz odnose jer su vjerni ali su jedni od najsenzualnijih i najerotičnijih ljubavnika po horoskopima. Volim bikove i jarce ?Lavovi ?
Mada, ja sam bik.
Nije mi lose ni sa jednim bikom.
Ni sa strelcevima
Zasto? Sta fali vodilijama? :/
Баш необичноTreba da ostane ovde jer je Tab stavio akcenat na hebanje a ne na zvezde.![]()
Nisam imao vremena da joj citam horoskop. Bio sam zauzet.pisanje na nekoj drugoj temi mi dade ideju za ovu temu.
do sad najludji seks sam imao sa ovnicama i vodoobuckalama (vodolije)
kakva su vasa iskustva sa horoskopskim znacima i partnerima?
Нема везе знак са сексом.pisanje na nekoj drugoj temi mi dade ideju za ovu temu.
do sad najludji seks sam imao sa ovnicama i vodoobuckalama (vodolije)
kakva su vasa iskustva sa horoskopskim znacima i partnerima?
Zar ti nisi bik u horoskopu ?Ja sam bliznakinja.
U horoskopu jesam.Zar ti nisi bik u horoskopu ?![]()
i nevinНема везе знак са сексом.
За партнерство ми највише одговара девица- стабилан, сталожен, способан и за кућне мајсторије- не кмечи и не зове мајстора за сваку ситницу, способан и да води рачуна о себи- не бира жену јер сам не зна да кува и пегла, не прича шупље приче, није пун обећања- више дела него што прича, окренут је кући, наклоњен породици, није себичан али ни распикућа.
uu totalna suprotnost mom bratu deviciНема везе знак са сексом.
За партнерство ми највише одговара девица- стабилан, сталожен, способан и за кућне мајсторије- не кмечи и не зове мајстора за сваку ситницу, способан и да води рачуна о себи- не бира жену јер сам не зна да кува и пегла, не прича шупље приче, није пун обећања- више дела него што прича, окренут је кући, наклоњен породици, није себичан али ни распикућа.
a to samo umeju device..... hahahahaНема везе знак са сексом.