Seks nije fizicka potreba ?

A sta bih imala od toga da sam mu branila....9 meseci ej, a on zdrav, prav, potentan, privlacan...da je hteo uradio bi to i da sam ga pod kljucem drzala...ovako je imao dozvolu pod odredjenim uslovima te u tom smislu nisam ni prevarena ni izneverena zena i trajemo evo vec 18 god. A onde gde seksa nije bilo samo tih 40 dana posle porodjaja, gde muskarci zene vise nisu gledali kao zene, vec kao majke i to boze me prosti ko da su njihove sto su ih rodile a ne te njihove dece sve na kvarno su tim zenama prilazili iza ledja drugima. Kad radis u patronazi pa ides novopecenim roditeljima u kucu svasta i cujes i vidis i dozivis. A naravno tu gde se svojatalo moje, moje, moje, devojka, decko, zena, muz, gde se sve podrazumevalo da nema ni ovog i onog tu je najvise pucalo. Vala su im brakovi tako vernima na sve licili sem na ljubav, postovanje i dogovor izmedju dvoje ljudi. Sto se dece tice ja ne poznajem ni jednog roditelja koji je odagjio dete da bi ga neko maltretirao. Nisu ni mene moji naravno. U tom smislu imam podrsku. A moj seksualni zivot i dogovor po tom pitanju sa mojim muzem i moj licni izbor nije da ih se tice.

drkao je,a i ti si mu pomagala rukom,mozda i ustima da se ne lazemo

drkao je,a i ti si mu pomagala rukom,mozda i ustima da se ne lazemo

Pa kazi nije li srecan coek sto ima taku zenu :D ?

- - - - - - - - - -

Pa kazi nije li srecan coek sto ima taku zenu :D ?

Inace taj fini, moralni coek, poznat po cojstvu, junastvu i obnovi Dusanovog carstva, taj sto bi sve pod mac kako vidim ovde a u sta se i @DavidB92 moze uveriti bas ono ima finu porodicu. Sve ga poslusali. I posle mi sto javno o tome ne valjamo i kvarimo omladinu sa nasim stavovima.
https://forum.krstarica.com/showthr...c-kreacionista-teolog-lekar-filozof-istoricar

A sta bih imala od toga da sam mu branila....9 meseci ej, a on zdrav, prav, potentan, privlacan...da je hteo uradio bi to i da sam ga pod kljucem drzala...ovako je imao dozvolu pod odredjenim uslovima te u tom smislu nisam ni prevarena ni izneverena zena i trajemo evo vec 18 god. A onde gde seksa nije bilo samo tih 40 dana posle porodjaja, gde muskarci zene vise nisu gledali kao zene, vec kao majke i to boze me prosti ko da su njihove sto su ih rodile a ne te njihove dece sve na kvarno su tim zenama prilazili iza ledja drugima. Kad radis u patronazi pa ides novopecenim roditeljima u kucu svasta i cujes i vidis i dozivis. A naravno tu gde se svojatalo moje, moje, moje, devojka, decko, zena, muz, gde se sve podrazumevalo da nema ni ovog i onog tu je najvise pucalo. Vala su im brakovi tako vernima na sve licili sem na ljubav, postovanje i dogovor izmedju dvoje ljudi. Sto se dece tice ja ne poznajem ni jednog roditelja koji je odagjio dete da bi ga neko maltretirao. Nisu ni mene moji naravno. U tom smislu imam podrsku. A moj seksualni zivot i dogovor po tom pitanju sa mojim muzem i moj licni izbor nije da ih se tice.

I verovatno zbog toga sto si mu tako dozvolila,nije ni svrljao.Da si ga gusila,iz inata bi nesto bacio pod sebe...

I verovatno zbog toga sto si mu tako dozvolila,nije ni svrljao.Da si ga gusila,iz inata bi nesto bacio pod sebe...

To su te slobode u vezi i braku...mogao bi postavljac teme i o tome sta da procita ako mu vec nije pozlilo od mojih odgovora a i na toj temi sam imala sta da napisem

Nomen Nescio je trenutno na forumu
O čemu razmišljaš?
Zainteresovan član

Učlanjen
18.07.2018.
Pol
ženski
Reputaciona moć
5
Podrazumevano Re: Sloboda u vezi - braku, šta je to?
Ooooooooo sta sve procitah
Tacno se pitam sta sa ljudima nije u redu
Sve neki moralisti a gle cuda sami
Sa druge strane mi nenormalni po njima uglavnom zauzeti mada ne i oduzeti
Onako kako se par postavi na pocetku veze tj svako za sebe u paru tako ce mu biti i u braku
A to je opet individualno od para do para i te opste slobode, zakone, drustvene, moralne, crkvene ovakve, onakve da zaebete
Niti vaze niti su dobri za sve
Ovih 18god koliko moja veza-brak traje traje iskljucivo zbog toga sto smo ga sami uredili po svome nasim licnim dogovorom i svi ostali okolo mogu samo da pevaju
Oboje cenimo slobodu misli, govora, kretanja i zajedno i svako za sebe
Zna se gde i kada se pojavljujemo kao par a zna se i ko sa kojim drustvom nezavisno od onog drugog ide na kafu ili neko drugo druzenje
Nema tu sta ni da se zivka ni da se proverava
Podrazumeva se postovanje tog nekog vremena koje imamo svako za sebe s vremena na vreme
Sve to nam se moze jer nam nije bilo tesko da krenemo od jedne sobe, od pozajmljenih stvari, sloboda nam je bila vaznija od komfora koju bi smo imali kod njegovih ili mojih roditelja
Tako smo i te odnose uredili, znaci dolazili su iskljucivo kao gosti, i vazila su ista pravila i za jedne i za druge
Al sta znam ja, vecina bi nazalost rekla sta cu ovde, udata, domacica, radim, pa ne radim, deca, ono trebalo bi njih da gledam a ne da blebecem ovde umesto da ucine nesto po licnom pitanju
Upravo takvi ljudi sa takvim razmisljanjem i zanemarivanjem cinjenice da jedno bice nije samo njihova devojka, zena, decko, muz, majka, otac, dete vec deo drustva, neciji drug, kolega, prijatelj,su ili sami ili svi gore nabrojani vremenom pobegnu od njih.
Znaci daj coveku slobodu misli, govora, kretanja, pa i seksualnu pa ces da vidis ima li ljubavi, postovanja i odanosti same od sebe.
Vezi ga lancem ako oces ako si mu dokurcio, ako si ga ugusio, ako te ne voli ima da ga pokida pa ne znam sta da si.

"Seks nije fizicka potreba coveka,ako covek ne razmislja o seksu nece imati potrebu za seksom'
-Miroljub Petrovic

-Sta vi kazete o ovome?
-Koliko ste najvise izdrzali bes seks?
-Da li seks jaca coveka ili ne (poznato je da Majk Tajson nije imao dugo seksa dok je bio u periodu profesionalnog boksa) ?

Ne moraš ti ništa da razmišljaš o seksu, dovoljno je da vidiš izazovno ebozovno žensko telo i da se uključi želja i đokina hidraulika. :mrgreen:

Želja je stvar psihe, a bogami hidraulika je deo tela. Čista fizika. :lol:

Nekad mislim da je greh da covek kao ja nema bar 4 zene:rumenko:

Ne moraš ti ništa da razmišljaš o seksu, dovoljno je da vidiš izazovno ebozovno žensko telo i da se uključi želja i đokina hidraulika. :mrgreen:

Želja je stvar psihe, a bogami hidraulika je deo tela. Čista fizika. :lol:

Vas dvojica ste perpetuum mobile ako je vjerovati Miodragu :mrgreen:

Ko je Miroljub Petrović?

onaj što ide pod mač bato.

Jeste potreba,ali ne kao za hranom i vodom. Miroljub lupeta,jer je prešao 5 banki i njegovi hormoni su u padu.Ostalo mu je tako da se zeza,ja njega ne shvatam ozbiljno u opšte.

Monasi su -možda postali duhovno jači,možda neki vrhunski sportisti,ostali ,obični ljudi mogu samo da budu isfrustrirani.Nije poenta samo čin seksa,već i ta sama intima i potreba za nežnošću ,potreba za ljubavlju,fizička dopadljivost.

Jeste potreba,ali ne kao za hranom i vodom. Miroljub lupeta,jer je prešao 5 banki i njegovi hormoni su u padu.Ostalo mu je tako da se zeza,ja njega ne shvatam ozbiljno u opšte.

Monasi su -možda postali duhovno jači,možda neki vrhunski sportisti,ostali ,obični ljudi mogu samo da budu isfrustrirani.Nije poenta samo čin seksa,već i ta sama intima i potreba za nežnošću ,potreba za ljubavlju,fizička dopadljivost.

seks ne podrazumeva i ljubav

Ako oćeš da testiraš ti mene a ja tebe samo pošalji sličicu na PP. :mrgreen::rotf:
Ok :zper:

Evo nam ideje za biznis ovdje a ljis CE- marking :zag:

ce.png
Kosta

a sta cemo sa onima koji su funkcionalni? :hahaha:

Back