gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
A sta bih imala od toga da sam mu branila....9 meseci ej, a on zdrav, prav, potentan, privlacan...da je hteo uradio bi to i da sam ga pod kljucem drzala...ovako je imao dozvolu pod odredjenim uslovima te u tom smislu nisam ni prevarena ni izneverena zena i trajemo evo vec 18 god. A onde gde seksa nije bilo samo tih 40 dana posle porodjaja, gde muskarci zene vise nisu gledali kao zene, vec kao majke i to boze me prosti ko da su njihove sto su ih rodile a ne te njihove dece sve na kvarno su tim zenama prilazili iza ledja drugima. Kad radis u patronazi pa ides novopecenim roditeljima u kucu svasta i cujes i vidis i dozivis. A naravno tu gde se svojatalo moje, moje, moje, devojka, decko, zena, muz, gde se sve podrazumevalo da nema ni ovog i onog tu je najvise pucalo. Vala su im brakovi tako vernima na sve licili sem na ljubav, postovanje i dogovor izmedju dvoje ljudi. Sto se dece tice ja ne poznajem ni jednog roditelja koji je odagjio dete da bi ga neko maltretirao. Nisu ni mene moji naravno. U tom smislu imam podrsku. A moj seksualni zivot i dogovor po tom pitanju sa mojim muzem i moj licni izbor nije da ih se tice.
drkao je,a i ti si mu pomagala rukom,mozda i ustima da se ne lazemo