Seks na poslu,za i protiv...

E,to ''sportski'' me malo buni...žene vezuju ljubav i seks,a od sporta tu nema ništa,zanima me kako da niko u takvoj ''sportskoj'' vezi ne postane zavisan od nekoga?...bez emocija i cirkulacije hormona nema ni seksa,a kad dođe do njega tu je i ljubav,pa onda zavisnost...***.nemam ja pojma o tome.:mrgreen:

psotska veza :lol: eenije lose :p

slazem se sa tobom nerado but it's true video-doziveo i na svom i u bliskoj okolini tako da nisam june niti trazim zenu da nosi crvenu aljinu da bi mi se digla patka

prosto ne razumem zasto trazi ako nije spremna da ide do kraja :whistling::dontunderstand: (mislim da ima vise razloga ali koji je pravi,nemoguce da se brani time sto ce mi nametnuti neke obaveze :lol: a da me nije videla ni cula koji apsurd )

bar sam cuo da se o tome prica vise od fudbala,sportu i ostalo a ja sam gledao kako da ne izgubim zdravlje od raznih kiselina koje sam udisao tamo za mizernu platu -koja mi je trebala za momacki zivot + da te vuce neko za kundak iliti nos neka gospodja koja nema svoj stav

Šta mislite o seksu s koleginicama,jeste li imali takvih iskustava,kako utiče na radnu atmosferu i međuljudske odnose?...da li zbližava ili na kraju udaljuje koleginice od nas?...evo šta kažu stranci... http://www.b92.net/zivot/antitabu.php?yyyy=2008&mm=06&dd=13&nav_id=303540
:cmok:

Treba ga po mogucstvu izbegavati.Imao sam priliku,ali nisam hteo to radim,i bolje sto nisam.Kolega koji je mao kasnije imao odnos sa njom,i kada su se mislim razisli,ona ga je prijavila za silovanje.Tip popio otkaz,i jedva se spasao mardelje.Zato te dve stvari netreba nikako mesati,posao i seks sa koleginicama/kolegama.

Back