S
Struja
Gost
i on je naravno bio kul.
a ona curka histericna koja ne zna sta hoce?
a ona curka histericna koja ne zna sta hoce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divno je sto se ovo dogodilo. O ovome ce svet dugo pricati...Шон:jok, on je bio karikatura od choveka u kriznim godinama, jedan bivshiu macho tip flegmatichno bezizrazhajnog karaktera plitak u dushi, ona opet jedna strasna zhena koja je begom iz jedne veze upala u josh goru i pravila od ljubavnika dvojnika njenom muzhu... kada je shvatila da je uhvacena u najdublji kal emotivne praznine pokushala je da simbolichnim cepanjem tapeta nadje izlaz... poshto to nije uspelo, isekla vene i spasla se...
kod mene ništa ne radi što se neprirodno forsira.Struja:Seks kao obaveza
sevilja:kod mene ništa ne radi što se neprirodno forsira.
nema sexa iz obaveze.
Dok sam bila u trogodisnjoj vezi, desilo mi se naravno, vise puta da nisam bila raspolozena, i tada jednostavno to i pokazem, i nema ljutnje... Ali, to samo kada stvarno nisam raspolozena. Kada sam "onako" raspolozena za sex, ok, pa, volela sam ga, i nije mi odvratno pa da ne bih to uradila. I bas tada se vise puta pokazalo da je sex bio dobar.Struja:Potaknuta Zefirinim pitanjem na temi "koliko ste ih imali do sada" (ili kako vec)
Seks kao obaveza
Da li je u startu u pitanju odsustvo seksualnosti ili pokusaj ubistva iste kako kaze Zefira?(Nemoj se osetiti prozvana, pozitivno sam potaknuta)
I koji su porivi osobe koja sebe primorava na taj cin? Zar ne postoji mogucnost jednog "Ne"?
te žene su u zabludi...tražiće on sa strane spavala ona s njim ili netopmodelsica:Ima u braku klasicnom, zene se plase da ce njihov muz da trazi seks na drugom mestu i onda zbog bracne obaveze ispunjavaju obavezu seks.
sevilja:te žene su u zabludi...tražiće on sa strane spavala ona s njim ili ne
sevilja:te žene su u zabludi...tražiće on sa strane spavala ona s njim ili ne
pa zar ne znate...Venera je u pitanju, kolegaШон:hmmm... zanima me koleginice sa koje planete ste vi pali![]()
ma kakvi pre ce branko kocka.....ckaMYOB:mozda seks u braku ubije onaj izraz bracna obaveza. cim mi je nesto obaveza, meni se ne radi. mrzi me.![]()