Seks i vremeplov

Zmaj_Svevlad:
Ništa, jer mu Kraljević Marko otfikari kitu i baci na Kosovo ravno...
:shock: Kraljević Marko
thdrool.gif
thdrool.gif

Svevlad:
Da imam vremeplov otišao bih u vreme staroga Rima, da kresnem Mesalinu. Baš me zanima kako su se trpale Rimljanke... Prema spisima, romanima, freskama i magarećim dildoima, izgleda da su imale bogat seksulani život. O bože, a sad im ni kostiju više nema... Od toliko orgazama i uživanja tih ljudi, ostale su samo reči o njima... a od njih ni šaka prašine... Eto, neki dan sam šetao Kalemegdanom i bio kraj Rimskog bunara, zamišljajući kako je pre dve hiljade godina sigurno neko nekog žestoko kresao na bunaru... a sad ni čestica vazduha iz njene pice, ni kap njenog sokčića nije ostao... Kakak šit... No, život ide dalje i samo se treba što više jebati dok smo živi i zdravi.

Imate li vi neki seksualni trip vezan za određeno istorijsko razdoblje?

Pa pocni i ti da yebes kao Rimljani i uci ces u istoriju.

A tek da vidis grcku mitologiju? Oni od obicne yebacine stvorise celu religiju, tj, mitologiju.

tajson7:
ma jok, tu je fora da se trpaš sa grbavim kepecom ... ;)

Eh, da to je prava slika... ružni grbavi kepec s velikom kitom stavlja ga razbludnoj pijanoj francuskoj grofici s perikom na glavi i uredno podšišanom čupom među nogama... onda dovode dvorjani još dva hrta da je karaju i svi svršavaju u nju... grof je za to vreme bolestan i u groznici ga opslužuje vrlo mlada sobarica kojoj je zadatak da mu konstantno šakom i ustima prodrkava kitu, što mu vraća ponešto energije da nastavi život... inače, njegov život je na izmaku zbog poodmakle faze sifilisa... 8-)

Da imam vremeplov otišao bih u vreme staroga Rima, da kresnem Mesalinu. Baš me zanima kako su se trpale Rimljanke... Prema spisima, romanima, freskama i magarećim dildoima, izgleda da su imale bogat seksulani život. O bože, a sad im ni kostiju više nema... Od toliko orgazama i uživanja tih ljudi, ostale su samo reči o njima... a od njih ni šaka prašine... Eto, neki dan sam šetao Kalemegdanom i bio kraj Rimskog bunara, zamišljajući kako je pre dve hiljade godina sigurno neko nekog žestoko kresao na bunaru... a sad ni čestica vazduha iz njene pice, ni kap njenog sokčića nije ostao... Kakak šit... No, život ide dalje i samo se treba što više jebati dok smo živi i zdravi.

.......aaaaaaaaaa ko te je drzao u ormaru zakljucanog do 38. god. pa si postao sex-manijak i sada bi da kreses sve od rimskog doba do informatickog drustva......:lol:

Sex je uvjek bio sex i nema potebe tako daleko da putuješ da ne odlutaš do praistorije?!:D

Volela bih da budem neki odmetnik u nekim prashumama... i tu bih se kresnjla random sa nekim putnikom, kog je put na mene naveo... on srecan, ja srecna, nikada me vishe ne vidi... zivim slobodno i kako hocu... smrzavam se zimi u svojoj nekoj zemunici, leti bih da pajkim na drvecu... skroz divljakusha :)

Back