Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
pa sta znam, daju ljudi sebi oduska![]()
em te niko nezna em prija sve sto je novo i lepo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sta znam, daju ljudi sebi oduska![]()
em te niko nezna em prija sve sto je novo i lepo![]()
ma nije to poenta
nego ko da su jadne zeljne ***** s oprostenjem
ma jok
tamo se vise arce
s oprostenjem
sve se kao kriju a ssve je javna tajna
bar ovo sto sam ja vidjala
Moram reci, potpuno si u pravu.
Mozda u gradskom (tj. vecem) okruzenju, nema laznog moralisanja i srama.
Iz mog iskustva ljudi na selu se vise "drza zajedno" i nekako dosta vise utice okolina na to sta ce ljudi da misle o pojedincu, znaci kolektivizam je naglaseniji, dok su u gradu individualniji.Ima li razlika izmedju LjiS-a u gradskom i seoskom okruzenju?
Cuo sam tako neku diskusiju u kojoj se kaze da ove seljancice ne znaju sta hoce, dok ove gradske cure su "iskusnije" i znaju sta hoce, tj. opustenije su, ma sta god to znacilo.
E sada pitanje moje za vas, ima li razlike izmedju momka / devojke sa sela i iz grada sto se tice ljubavno-seksualnog zivota? Jesu li jedni drugaciji od drugih ili je to samo generalizacija?
Kakva su vasa iskustva?
Ima li razlika izmedju LjiS-a u gradskom i seoskom okruzenju?
Cuo sam tako neku diskusiju u kojoj se kaze da ove seljancice ne znaju sta hoce, dok ove gradske cure su "iskusnije" i znaju sta hoce, tj. opustenije su, ma sta god to znacilo.
E sada pitanje moje za vas, ima li razlike izmedju momka / devojke sa sela i iz grada sto se tice ljubavno-seksualnog zivota? Jesu li jedni drugaciji od drugih ili je to samo generalizacija?
Kakva su vasa iskustva?
nemam pojma kakvi su ovi sa sela, al ovi svezi dodjosi su mislim gori i od gradskih i seoskih sabranih zajedno
nego ako ima neki seoski sas majku i tataka u austriju veliko dvoriste sas vocke, par zivotinja i ne veliku kucu (muka ocistiti) rado bi da napravimo experiment kakvi su to momci sa sela pa da javim, naravno sve u sluzbi nauke ljs-a![]()
lele al nas ti nagrdi nas dodjose)
a jel se vazi ja sam u de?
ako si selo u de, tema je selo
![]()
ma lako cemo mi za selo...prvo samo probni rad![]()
naravno
sve u sluzbi nauke ljsa![]()
Ima li razlika izmedju LjiS-a u gradskom i seoskom okruzenju?
Kakva su vasa iskustva?