Seks i selo / grad

Ima li razlika izmedju LjiS-a u gradskom i seoskom okruzenju?

Cuo sam tako neku diskusiju u kojoj se kaze da ove seljancice ne znaju sta hoce, dok ove gradske cure su "iskusnije" i znaju sta hoce, tj. opustenije su, ma sta god to znacilo.

E sada pitanje moje za vas, ima li razlike izmedju momka / devojke sa sela i iz grada sto se tice ljubavno-seksualnog zivota? Jesu li jedni drugaciji od drugih ili je to samo generalizacija?

Kakva su vasa iskustva?
Iz mog iskustva ljudi na selu se vise "drza zajedno" i nekako dosta vise utice okolina na to sta ce ljudi da misle o pojedincu, znaci kolektivizam je naglaseniji, dok su u gradu individualniji.
U selu ako pojedinac uradi nesto lose nece moci tako lako da se opere dok u gradu kao sto je BG nije tako i tu nikad ne znas sa kim imas posla kada upoznajes nekog novog, mada ljudi dobro procenjuju jedni druge.

Cuo sam tako neku diskusiju u kojoj se kaze da ove seljancice ne znaju sta hoce, dok ove gradske cure su "iskusnije" i znaju sta hoce, tj. opustenije su, ma sta god to znacilo.

E sada pitanje moje za vas, ima li razlike izmedju momka / devojke sa sela i iz grada sto se tice ljubavno-seksualnog zivota? Jesu li jedni drugaciji od drugih ili je to samo generalizacija?

Kakva su vasa iskustva?

nemam pojma kakvi su ovi sa sela, al ovi svezi dodjosi su mislim gori i od gradskih i seoskih sabranih zajedno :lol:

nego ako ima neki seoski sas majku i tataka u austriju veliko dvoriste sas vocke, par zivotinja i ne veliku kucu (muka ocistiti) rado bi da napravimo experiment kakvi su to momci sa sela pa da javim, naravno sve u sluzbi nauke ljs-a :zper:

nemam pojma kakvi su ovi sa sela, al ovi svezi dodjosi su mislim gori i od gradskih i seoskih sabranih zajedno :lol:

nego ako ima neki seoski sas majku i tataka u austriju veliko dvoriste sas vocke, par zivotinja i ne veliku kucu (muka ocistiti) rado bi da napravimo experiment kakvi su to momci sa sela pa da javim, naravno sve u sluzbi nauke ljs-a :zper:

lele al nas ti nagrdi nas dodjose ;))

a jel se vazi ja sam u de?

Kakva su vasa iskustva?

To je stvar glave i u glavici, a nije stvar geografskog porekla.

Ko je normalan, normalan je; ko nije, nikada i neće biti.

Sve sam rekla.

:bye:

Back