seks do zore

Daklem, bio si totalno Bezosecajan za mis Guzatu, i normalno bez osecaja si joj to radio, daklem si nastavio poljoprivredne radove i unutar magicnih Sfera metafizike.:kafa:

muskracu se desi "inspiracija" mozda 3-4 puta u zivotu da bestijalno iztaslaci zenu dok je ne slomi , tako da je to bio jedan od tih puta....

I tako je*em ti ja do zore, od dva sata pre praskozorja, znam, sad ce vec prvi pevci da se cuju i ona odvratna stara zena sto sve prepircava ce da se mota tu oko cesme koja je blizu vrata, i onda palim bosanski duhan, i pijem sljivovicu sa dragom, uz kafu iz fildzana, uz Bensedin, pa cemo se jednom mozda i stvarno je*ati do zore, bez prekida ka putu u podne, oci moje plave...

I tako je*em ti ja do zore, od dva sata pre praskozorja, znam, sad ce vec prvi pevci da se cuju i ona odvratna stara zena sto sve prepircava ce da se mota tu oko cesme koja je blizu vrata, i onda palim bosanski duhan, i pijem sljivovicu sa dragom, uz kafu iz fildzana, uz Bensedin, pa cemo se jednom mozda i stvarno je*ati do zore, bez prekida ka putu u podne, oci moje plave...

I ju, alal ti proza, al si zaboravio da napises Kahva po bosanski.:whistling:

Back