Seks bez emocija

ne bi imale seks van veze zato što je tako nekako jednostavnije, da se to upakuje tako, u nekim strukturama... da bi se žene "zezale" treba da su finansijski nezavisne, od roditelja itd... kao seks i grad... koji nije neka strašna serija po meni ali one tamo lepo zarađuju i žive u velikom gradu itd
to je seks "sa emocijama", a ovaj drugi nešto moraš bunariti, objašnjavati, nekad to ide, al nekad taj balon pukne

Nesto mi pade na pamet.

Na svim temama gde se spominje seks i veza 99% zena ce se izjasniti kako nikad ne bi imale seks bez emocija i da im je to neophodno.

E sad se pitam... :think:
a sa kim onda muskarci imaju te krate kres kombinacije i seks na jednu noc sto bi ameri rekli..one night stand? :)

A zasto mislis da oboje imaju jednake motive/osjecaje/ocekivanja?

Nesto mi pade na pamet.

Na svim temama gde se spominje seks i veza 99% zena ce se izjasniti kako nikad ne bi imale seks bez emocija i da im je to neophodno.

E sad se pitam... :think:
a sa kim onda muskarci imaju te krate kres kombinacije i seks na jednu noc sto bi ameri rekli..one night stand? :)

To je zato što žene lažu same sebe. Danas, na žalost, većina žena ulazi u seksulne odnose bez emocija što ja ne odobravam. Sad će mi svi ovi muški pridikovati ali baš me briga. Za seksulni čin, po meni, mora da postoje emocije. Tog muškarca moram da volim, želim... Možda sam staromodna al' oprostite na mojoj naivnosti :D

Back