Seks bez emocija

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.180
Nesto mi pade na pamet.

Na svim temama gde se spominje seks i veza 99% zena ce se izjasniti kako nikad ne bi imale seks bez emocija i da im je to neophodno.

E sad se pitam... :think:
a sa kim onda muskarci imaju te krate kres kombinacije i seks na jednu noc sto bi ameri rekli..one night stand? :)

Nesto mi pade na pamet.

Na svim temama gde se spominje seks i veza 99% zena ce se izjasniti kako nikad ne bi imale seks bez emocija i da im je to neophodno.

a sa kim onda muskarci imaju te krate kres kombinacije i seks na jednu noc sto bi englezi rekli..one night stand? :think:

sa onih 1% žena koje nemaju emocije ili sa ženama koje su zaljubljene u njih ili sa kuravama ili otkud znam..

Nesto mi pade na pamet.

a sa kim onda muskarci imaju te krate kres kombinacije i seks na jednu noc sto bi ameri rekli..one night stand? :)

Iz iskustva iz Srbije znam da ovde postoje takve žene, ali se one ubrajaju u poslovnu pratnju. Nezavisno od toga ne znam ni jedan slučaj kres kombinacije. U stvari, znam, ali se lažno predstavljaju, jer sa njene strane uvek postoje emocije. Znam i slučajeve devica koje su iskoristile momke da skinu mrak, ali i u tim situacijama su očekivale nešto više - dakle postojale su emocije.

Nesto mi pade na pamet.

Pa ako dvoje imaju seks ne mora da znači da oboje to rade sa emocijama. Tako da žena nožda u taj seks ulazi sa emocijama a muškarac bez.

Prvo mislim da ti taj 1 procenat nešto mali. Drugo, žene sasvim opušteno mogu da se upuste u seks bez emocija - to se zove pražnjenje - i da se to jasno vidi. Dogodilo mi se da se muškarac žali, toliko sam bila surova :)

Ali to je samo to, fiziološka potreba koju ispunjavaš, isto kao i sve druge.

Seks sa nekim koga voliš je, bar za mene, vanvremensko iskustvo. Naizgled radnje koje radiš iste su, ali i nisu...I nisi samo ispunio potrebu tela, već i duše. Imam oseća kao da se ta osoba otisnula u mene, da nešto od njega ostaje od meni svaki put i kad se završi.

Jednostavno nisu iste ravni. Nije uporedivo. Zato mnogo žena izbegava onaj za pražnjenje. Jer je toliko banalan - može da bude ne znam koliko tehnički dobro izveden - opet je banalan. Dve šupljine koje se kresnu, bude im kao malo šatro lakše, a onda opet nastane još veća šupljina. Mnogo žena, i s pravom, zaključi da je bolje bez, ili masturbacija.

a u cemu je razlika imzedju toga i onog.."sto je dobar baja.. svidja mi se"..zar nije i to oblik emocije?

Postoji razlika kada vidim dobrog baju, sretnu nam se pogledi, pa me stegne u stomaku... Ili vidim dobrog baju, konstatujem da je dobar ali nema reakcije.
E sa prvim ima šanse da se kresnem, ako se poklopi xy stvari, a sa drugim nema šanse.

Kod muškaraca pretpostavljam da je svaka dobra, potencijalni kres ako bude prilike.
Kod većine žena mora da bude i hemije, zaljubljenosti koju vi brkate sa emocijama.

Nesto mi pade na pamet.

To se kaže "sve sami hebači i nevine ribe"... :lol:

Ot: Mora neka emocija da postoji, bez toga nema seksa, ni kod jednog pola.
Mislim ne kresneš se sa nekim prema kome si totalno ravnodušan. Mora makar da te zaintrigira, da ti se svidi, da te šarmira, prosto nečim da te kupi... Nešto da sevne po čemu odlučiš da izabereš baš tu osobu, a ne neku, bilo koju iz mase...

Back