Seks afera profesora i studentkinja na Pravnom fakultetu

Ne daj Boze, ali ne daj BOZE da se meni nadje takav neki na faksu.
Jos ja zivcana za medalju znaci, ljudi moji pre bilo kakvog ispitivanja, pismenog ili usmenog to ne ide nervoza i trema nego zivciranje.
Tih nekoliko sati ljude ne podnosim. Znaci niko da mi ne prilazi, ponavljam nauceno u sebi, preslisavam se,sto bi se reklo.
A jos i da se zadesi tako neki baja u koga imam poverenje i koji se cini kao odlican profesor i predavac, a ispostavi se da je isti kao ovi gore navedeni....
.....
Taj se ziv izvukao ne bi.
Jok , bas je tako.
Pa videli smo mi muski kako to ide.
Prvih 4,5 ispita stvarno je protiv .....posle samo zvanicno....

I onda ti burzujcici bolji od nas radnicke klase, gledaju s visoka jer su zavrsili skolu, lizajuci banane. ☝️
Normalno da to ne vazi za sve, najvise vazi za one kojima je to stepenik u zivotu, cesto radnicka deca, burzujska i ne misle o fakultetu jer ce neki jednom da zavrse. Fakultetom se dice oni kojima je problem da ga zavrse....a oni koji znaju da iza toga stoji rad i jos ucenja nemaju vremena da glume...oni su veci radnici nego vecina radnika....a pri tome nesto i znaju....

Poslednja izmena:
Ne daj Boze, ali ne daj BOZE da se meni nadje takav neki na faksu.
Jos ja zivcana za medalju znaci, ljudi moji pre bilo kakvog ispitivanja, pismenog ili usmenog to ne ide nervoza i trema nego zivciranje.
Tih nekoliko sati ljude ne podnosim. Znaci niko da mi ne prilazi, ponavljam nauceno u sebi, preslisavam se,sto bi se reklo.
A jos i da se zadesi tako neki baja u koga imam poverenje i koji se cini kao odlican profesor i predavac, a ispostavi se da je isti kao ovi gore navedeni....
.....
Taj se ziv izvukao ne bi.
hvala na upozorenju..........a na koji si faks?...........da znam da te zaobilazim.

U suštini, bez obzira na religiju, boju, kože i pol, svi smo mi ljudi isti. Svi mi reagujemo nagonski. Znači, imamo veći ili manji Libido..
U određenom momentu postajemo i 🚥 račundžije, i u datom trenutku sračunamo:
šta nam se više isplati'!?!
🤔 Dal hoću u nečemu "uspeti"?!?
Šta dobijam💥, a šta gubim 🌧️?!?
Zbog tog uspeha trebam uraditi i nešto "ERnemoralno"!!!
Hmm,🙄
OK, to je sad obavjeno🤨
možda mogu to da iskoristim još i za dodatni uspeh 😇?!?

Back