Sekret iz nosa i bolovi u zeludcu i stomaku...

motorheadsd

Ističe se
Poruka
2.689
Vec duzi niz godina se ujutru budim sa neprijatnim ukusom u ustima i neprijatnim zadahom. U pocetku sam mislio da je to zbog zuba ili upaljenih desni ali izgleda da to nije uzrok mojih tegoba. Pre dve godine zbog ucestalih glavobolja isao sam na snimanje sinusa i uspostavilo se da imam neku vrstu ciste u nosnoj supljini, a doktor mi je kazao da ta cista ne predstavlja problem i da ce verovatno puci sama i izaci i opna i tecnost u njoj.
Medjutim, u poslednje vreme imam pojacan sekret iz nosa, jako neprijatnog ukusa koji mi ujutru izaziva cak stomacne tegobe i bolove u zeludcu slicne gastritisu i nadrazuje mi sluzokosu usne duplje. Ja mislim da su u pitanju neke bakterije ili tome slicno... Dok ne odem kod doktora, moze li mi neko dati neki savet ili mi reci nesto konkretnije o tome.

Unapred veoma hvala!

Испирај нос сланкастом водом. :) Кроз једну рупицу уђе вода, а кроз другу да изађе.

Па ово стварно делује. Растворио сам мало јодиране соли и уѕ помоћ пумпице на сличан начин испрао нос и много се лаксе дисе... Поновићу вечерас

Back