Seko, vuk se plaši vatre

Moram da dopunim teoriju : glup covek ne zna da je glup i samim tim misli da je pametan, a pametan zna koliko zna i uvek se trudi da nauci jos.

A sto se tice samouverenosti : nije to samouverenost nego taktika napad je najbolja odbrana, obicno se koristi ako treba nesto spetljati na brzaka, ali ovde to nece tako moci. Uostalom, kao sto rekoh vuk se pretvara u psa, Svet iznosi pogresne informacije u javnost, lepo se sami predstavljaju .....

Postoji i "sofisticiranija" zloupotreba životinja, i to na stranim kanalima. Uvek mi se digne želudac kada vidim dokumentarac o, recimo, zmijama, u kome istraživač traga za najvećom zmijom na svetu, pa sa još desetoricom razvlači pitona iz jazbine euforično vičući "Uspeli smo, uspeli!"
Dobro, pitona barem posle vrate u rupu. Ali mi se čini da su takvi dokumentarci u funkciji lične promocije "istraživača" koji je ekspert i za zmije, i za krokodile, i za ptice, i za sve što puzi, leti i hoda na četiri noge - a ne u funkciji edukacije.

Nisam ja za ovu temu. Ne razumem ni postojanje zoo vrtova, ni cirkuskih tačaka sa životinjama, ni mečkarenje ... ne odobravam nikakvo tretiranje životinja kao sredstava za zabavu, koja nekome služe za lični marketing i zaradu.
A Seke, televizije, direktore zlovrtova i ostale koji na prizeman način "vaspitavaju" javno mnjenje, tužila bih za zlostavljanje životinja i publike.

:ok:

vecina ste vec sve rekli...a i kasno se ukljucujem u temu...

znaci,covek mora da bude ....... da ne bi video da sa tom zivotinjom nesto opasno nije kako treba...

Vidi se na Migorinim klipovima kako izgleda izdrilovan pas. Ovo je mnogo gore. Što kaže Gagi Jovanović u onoj glupoj seriji, Srbijo među šljivama! :dash::dash::dash:

Jel neko kupio danas casopis "Svet"???

Policajci dali odobrenje da se vuk koristi na nastupu u Grandu.... A aslike su kako penju jadnog vuka na klavir i kako ga ova glupaca hrani.....strasno.....

To nije u nadležnosti policije nego, kao što je Marsupilami naglasila, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a konkretnije, za bilo koji javni nastup bilo koje životinje, Uprava za veterinu se pita. A svi mi znamo da je najveći domet Uprave za veterinu da proglasi neko područje zaraženim besnilom i da lovcima dozvolu da pucaju u sve što mrda tako da... Ponovo, Srbijo među šljivama! :dash::dash::dash: Sve i da jeste čehoslovački vučiji pas, i da je ne znam kako dresiran, životinja u onakvom okruženju pati i zlostavljana je. A nije čehoslovački vučiji pas nego karpatski vuk.

Kao sto rekoh i pas podleze istim clanovima zakona.

Ali, ono sto je zanimljivo kod tog pretvaranja vuka u psa, a gubi se iz vida, je obmana. Pa zar je jedna takva zvezda htela da obmane publiku da je na klaviru vuk, a ono je bio pas ili je neko obmanuo nju da je u pitanju vuk, a ustvari je pas????????????? :besna:

Sto rece Mimi 's mom, Srbijo medju sljivama ....

Nadam se da pratite dešavanja vezana za vlasnika splava H2O g-dina Šarića? Čoveka potražuje naša policija, a bio je pod istragom DEA zbog transporta kokaina iz Urugvaja! Šta je jedan vuk na tolike tone?Ali, šta dalje? Gde će sada gazda NN da nabavi nove doze?

Back