ŠEFICA UCENILA ZAPOSLENE: Oralni seks ili otkaz

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Suzan Bar, pomoćnica američke ministarke za nacionalnu bezbednost Dženet Napolitano i šefica sektora za nadgledanje imigracije i carinskih prelaza, podnela je ostavku nakon što su je zaposleni muškarci optužili za seksualno zlostavljanje na poslu, piše “Njujork tajms”.

Prema njihovim tvrdnjama, Barova je pretila otkazima ukoliko se ne upuste u seksualne odnose s njom. Tužbu protiv pohotne šefice podneo je bivši visoki zvaničnik ministarstva Tom Hejes nakon što je smenjen sa pozicije, jer nije udovoljavao seksualnim fantazijama Barove, a na njegovo mesto dovedena je osoba koja nije kompetentna.

- Barova je stvorila atmosferu kao da smo u sestrinstvu na nekom fakultetu a ne u ministarstvu. Bilo je jednostavno nepodnošljivo – ispričao je Hejes.

On je u tekstu tužbe naveo da je Barova žrtve tražila na službenim zabavama.

- Zaposlenima je nudila oralni seks i govorila ima kako ih želi u svom krevetu, kao i da želi da oseti nešto tvrdo u ustima – piše u tužbi.

Hejes je dodao da je Barova koristila svaku prilliku za nabacivanje kolegama.

- Na proslavi povodom Noći veštica, koja je organizovana u centralnoj kancelariji, prišla je s čašom pića jednom od kolega i pred svima mu rekla da je seksi. Potom mu se zagledala u međunožje i pitala ga koliko mi je dugačak – ispričao je Hejes.

Suzan Bar je na optužbe odgovorila saopštenjem. U njemu tvrdi da su optužbe protiv nje potpuno neosnovane i da zaposleni samo žele da joj unište karijeru. Na ostavku se odlučila da ne bi nanosila štetu ugledu Ministarstva za nacionalnu bezbednost.

http://www.telegraf.rs/vesti/329082-sefica-ucenila-zaposlene-oralni-seks-ili-otkaz

:lol:

Sta sve ljudi moraju da rade po tim Amerikama, samo da bi zadrzali posao... :lol:

barr-web.jpg

Poslednja izmena:
A šta ako su ljudi oženjeni ili imaju veze pa nisu hteli da varaju?
Da tvoj muž opali šeficu, zato što mora ili zato što može, kako bi ti to reagovala? :think:

Pitam se koliko je od svih njih koji su dobili ponudu to odbilo. Po sistemu od viška glava ne boli.
Jel su se žalile žene muževa koji su "opaljivali" šeficu ili oni koje je na to terala?
@ED ne znam kako si došo do te opcije :think:
Onaj ko bi mi tražio nešto što neću da dam, mogo bi da pre nego odem da kukam kod sudije dobije samo močugu il kamenčugu u glavu ili barem pesnicu iako nije jaka.

Pitam se koliko je od svih njih koji su dobili ponudu to odbilo. Po sistemu od viška glava ne boli.
Jel su se žalile žene muževa koji su "opaljivali" šeficu ili oni koje je na to terala?
@ED ne znam kako si došo do te opcije :think:
Onaj ko bi mi tražio nešto što neću da dam, mogo bi da pre nego odem da kukam kod sudije dobije samo nešto u glavu (barem pesnicu iako nije jaka)

Žalili su se muškarci koji nisu želeli da opale šeficu. Ti misliš da bi bilo bolje da su je opalili?

Samo sam prebacio u odgovarajući rod ;) Ako te čudi zašto su se muškarci bunili, onda se verovatno ti ne bi bunila, zar ne? ;)

Muškarcima u većini slučaja i nije bitno kako neka izgleda ako treba (samo) da mu ga ******. Pa bila mu šefica il koleginica.
Samo pođeš od toga da ciganšturama u picinom parku (sad parkingu, park se renovira, ograđen je) cveta biznis. :lol:
Ja bi se naravno bunila, ali ne tako da se blamiram na sva usta u novinama i ispadnem smešna ko bioskop.
A što je zapravo po meni i problem (ti. smešno i glupo) u ovoj temi.

Muškarcima u većini slučaja i nije bitno kako neka izgleda ako treba (samo) da mu ga ******. Pa bila mu šefica il koleginica.
Samo pođeš od toga da ciganšturama u picinom parku (sad parkingu, park se renovira, ograđen je) cveta biznis. :lol:
Ja bi se naravno bunila, ali ne tako da se blamiram na sva usta u novinama i ispadnem smešna ko bioskop.
A što je zapravo po meni i problem (ti. smešno i glupo) u ovoj temi.

Ti si muškarac pa znaš šta je njima bitno? :think:
Da ti znaš na šta je ličio lik iz mog kraja koji je radio kao žigolo u Švabiji...
Nisu se oni bunili u novinama već na sudu jer su dobili otkaz zato što nisu hteli da opale šeficu. Ti kad bi dobila otkaz, jer si se bunila, ne bi tužila šefa?

Back