- Poruka
- 129.394
ja mislim da je skoro svaka ribica zlatna i da ispunjava najvecu zeljuAKO ZNAŠ GDE SE PECAJU ZLATNE RIBICI ZA TRI ŽELJE RECI DA PONESEM ŠTAP

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da je skoro svaka ribica zlatna i da ispunjava najvecu zeljuAKO ZNAŠ GDE SE PECAJU ZLATNE RIBICI ZA TRI ŽELJE RECI DA PONESEM ŠTAP
Radniknije poenta o licnim primanjima nego sta bi izabrao.
inace svaka cast na zaradi, skidam kapu i ostalo![]()
Polozio si krucijalni test.Radnik
Боље је имати већу плату,а ако је још као радник,онда је то додатни плус.Ajmo sa terena ljubavi da predjemo na ono od cega se zivi
Da li bi radije bili rukovodilac sa platom od 100.000 dinara ili radnik sa platom od 150.000 dinara?![]()
Kod mene u firmi neki radnici dobijaju uz platu i bonuse, pa često puta i imaju veće plate od direktora.
Živa istina!
Dešavalo se čak i da firma ne može da im isplati tolika primanja, pa su vremenom dobijali akcije u firmi.
Laže vas loš i pokvaren sistem,...ne JA!
Laže i mene. Daj malo te rakije da mi bude lakše.Laže vas loš i pokvaren sistem,...ne JA!
Truli sistem u kome živite i radite.
Živeli!Laže i mene. Daj malo te rakije da mi bude lakše.![]()
Voleo bih kada bi mogao da se vratim unazad.I dalje bi radio svoj posao,koji sam obavljao besprekorno.Radim ono sto treba,dok sefovi moraju da razmisljaju ko je kakav i da li ce uraditi ono sto mu je zadao.Ajmo sa terena ljubavi da predjemo na ono od cega se zivi
Da li bi radije bili rukovodilac sa platom od 100.000 dinara ili radnik sa platom od 150.000 dinara?![]()