Sedi pa pissaj

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja se izvinjavam, ali sa dignutom kitom nikako ne mogu da pisam sedeci. Jednostavno - ne ide, ne pase....pa cak i da hocu. :mrgreen:

A ti ides samo u one japanske restorane gde je hrana servirana na goloj zeni?

IMG_1975web-1.jpg

Gde god u Nemackoj da udjem da pissam zateknem ovo:

Naravno ko prava serbishe shvajne ne postujem ja ta njihova pravila, jurili mi dedu 41 pa jos oce da im sedim i soram nece moci mamu vam fasisticku.

Elem sta vi dame mislite o ovome?
Jel i vi mislite da muzjak treba da sedi dok pissa? Ili ste vise tradicionalno nastrojene?
sut bolan i pisaj kako ti kazu :sad2:
kad sam bila u berlinu pre nekih sedam godina ako se ne varam, cula horor pricu o ljudima koji su hteli da ustede na onim njihovim automatskim klonjama sto se same peru pod parom i neslavno zavrsili zbog 70 centi...istina ili ne, bolje bolje slusaj wc nego da ti yebe kevu :sad2:

sut bolan i pisaj kako ti kazu :sad2:
kad sam bila u berlinu pre nekih sedam godina ako se ne varam, cula horor pricu o ljudima koji su hteli da ustede na onim njihovim automatskim klonjama sto se same peru pod parom i neslavno zavrsili zbog 70 centi...istina ili ne, bolje bolje slusaj wc nego da ti yebe kevu :sad2:

E necu zinat. Moj deda izigravo partizanen in der kukuruzen zbog njih a oni meni da cucim dok pissam e ne moze.

A ybg i ove svabe kako misle da osvoje svet kad pissaju ko ribice :(

Gde god u Nemackoj da udjem da pissam zateknem ovo:

Naravno ko prava serbishe shvajne ne postujem ja ta njihova pravila, jurili mi dedu 41 pa jos oce da im sedim i soram nece moci mamu vam fasisticku.

Elem sta vi dame mislite o ovome?
Jel i vi mislite da muzjak treba da sedi dok pissa? Ili ste vise tradicionalno nastrojene?
ja preferiram otvoren prostor za pišanje, po tim javnim vecejima ni ne ulazim...
doduše možda bi se po nemačkama i tamo po evropi drugačlije ponašao kad ne bi našao pogodnije mesto

Back