petar_z
Iskusan
- Poruka
- 5.282
Ja se izvinjavam, ali sa dignutom kitom nikako ne mogu da pisam sedeci. Jednostavno - ne ide, ne pase....pa cak i da hocu.![]()
A ti ides samo u one japanske restorane gde je hrana servirana na goloj zeni?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se izvinjavam, ali sa dignutom kitom nikako ne mogu da pisam sedeci. Jednostavno - ne ide, ne pase....pa cak i da hocu.![]()
A ti ides samo u one japanske restorane gde je hrana servirana na goloj zeni?
Ako ima lavabo, rešen problem !
Šta, bre, rešen ?
Problem i ne postoji....
sut bolan i pisaj kako ti kazuGde god u Nemackoj da udjem da pissam zateknem ovo:
Naravno ko prava serbishe shvajne ne postujem ja ta njihova pravila, jurili mi dedu 41 pa jos oce da im sedim i soram nece moci mamu vam fasisticku.
Elem sta vi dame mislite o ovome?
Jel i vi mislite da muzjak treba da sedi dok pissa? Ili ste vise tradicionalno nastrojene?
sut bolan i pisaj kako ti kazu
kad sam bila u berlinu pre nekih sedam godina ako se ne varam, cula horor pricu o ljudima koji su hteli da ustede na onim njihovim automatskim klonjama sto se same peru pod parom i neslavno zavrsili zbog 70 centi...istina ili ne, bolje bolje slusaj wc nego da ti yebe kevu![]()
pa mudar covek se ne maltretira stojecki,kad mu se ukaze prilika sedne,kad moze legne,is
ja preferiram otvoren prostor za pišanje, po tim javnim vecejima ni ne ulazim...Gde god u Nemackoj da udjem da pissam zateknem ovo:
Naravno ko prava serbishe shvajne ne postujem ja ta njihova pravila, jurili mi dedu 41 pa jos oce da im sedim i soram nece moci mamu vam fasisticku.
Elem sta vi dame mislite o ovome?
Jel i vi mislite da muzjak treba da sedi dok pissa? Ili ste vise tradicionalno nastrojene?