gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Мислити и цвеће брати није исто.Да сам директно ја добио те папире,вероватно би рекао исто што и ти. А међу ''срећницима'' који су добили станове има и опасних ликова.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нико није кампањски делио станове у самом центру Београда,као они!Тако да је свако поређење са другима неумесно.odgovor0:Aman ljudi dosta foliranja!
Sve stranke delile su stanove na nivoima vlasti na kojima su ucestvovale, i tu nema apsolutno nikakve razlike SRS<SPS<DS<DSS<SPO. Po Zakonu svako ko u vlasnistvu nije imao stan imao je pravo da ga dobije. Drugo je pitanje zasto je dobio Zika a nije Mika....Zato se ljudi i uclanjuju u stranke da bi bili blizi centru odlucivanja i imali vecu mogucnost da se ovajde!
Уууууу...Ал' смо љути! Добили смо цео пасус на читање.:shock:taja:spo na celu sa vukom draskovicem nije imao nikakvu politiku osim ideje da bude na vlasti da bi mogao da zavrsava svoja 'licna posla'...vreme vladavine spo u beogradu je najgori period koji ovaj grad pamti....od studija b je tada napravio svoju licnu televiziju...pljuvao je vlast u kojoj je bio i vikao sa televizije "ja trazim i ja zahtevam" (samo ne znam od koga), dusan mihajlovic mu je bio uzor kako mozes da budes u svakoj vlasti i da za to imas 'opravdanje'...... "kamion ubicu" nije vadio iz usta ali ga to nije sprecilo da da bude u vlasti koju podrzava sps...da ne nabrajam dalje...mnogo je toga za 17 godina
Iron Lord:Ko će meni da vrati 17 godina?
Vrlo si primitivan.....Da ne kazem neku tezu recbogibatina:...danica...u naturi...
...znas ono-danica kod ginekologa i ovaj je pita-kako je danas pickica-, a ona ce-eno ga kuci, nesto pise-...
goxy:Vrlo si primitivan.....Da ne kazem neku tezu rec![]()
Enfroz2891.:SPO je uz Radikale i par drugih bio tzv."Slobina opozcija".Stranke koje je samoinicijativno taj komunistichki despot osnovao da izigrava parlamentarizam u Srbiji i kontrolishe anti-komunistichki nastrojenu vecinu-Vuk se povremeno batrgao i otrgavao kontroli ali bi UVEK u kljuchnom trenutku sukoba sa Socijalistima podvijao rep ko neka p.ichketina i pravio dil.Tako je uradio i pred izbore 2000.kada je u sushtini trebao da bude glavni kandidat DOS-a,ali opet ko pich.kica se ogradio od konachnog obrachuna sa Miloshevicem.Od tada pochinje njegovo politichko umiranje,i fala bogu da mu je stranka konachno izdahnula.
weserbia:NIT SESELJA NIT MILOSEVICA, MI SMO VOJSKA VUKA DRASKOVICA
A CENZUS.......
MA IMAMO KVALITET A NE KVANTITET![/QUOTE]
![]()
![]()
![]()
Rainbow Six:Uh yebote al' se kod Vas gađaju stanovima!!!