Sedam zemalja NATO potvrdile dolazak u Zagreb na vojnu paradu povodom akcije Oluja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Predstavnici sedam zemalja članica NATO potvrdili su dolazak na vojnu paradu u Zagreb, kojom će biti obeležena 30. godišnjica vojno-policijske akcije Oluja, izjavio je general pukovnik Tomislav Kundid, načelnik Generalštaba Oružanih snaga Hrvatske.

Hrvatska tradicionalno slavi zločinačku vojno-policijsku akciju Oluja, koja je trajala od 4. do 7. avgusta 1995. godine kada je iz Hrvatske proterano oko 250.000 Srba, dok je 2.000 njih ubijeno ili se i danas vode kao nestali.

Kako je ranije najavljeno vojna parada će biti održana 31. jula.
General Kundid nije mogao da potvrdi, ni da demantuje da li će na paradi biti viđen sistem HIMARS.
Parada će trajati dva sata, kaže Kundid i poziva građane da joj prisustvuju.
"To je jedan lep i značajan događaj. Imaće priliku da vide kompletno naoružanje i opremu sa kojom su opremljene Oružane snage", rekao je Kundid...link

sta slavi ndh2, etnicko ciscenje?
koje zemlje su potvrdile ucesce?
Slave svoju pobedu u ratu.
Nije lepo iz ugla poraženog ali takav je život.

I šta ćeš kada saznaš ko učestvuje? :lol: Povući ćeš ambasadora? Prekinućeš diplomatske odnose? Zabranićeš im nešto?
Čemu to bespotrebno patetisanje iznova i iznova, kao mi smo ljuti,bitni i zajebani.
Zapali sveću za žrtve i fajront.
Sledeći put pobedi jbg.

Predstavnici sedam zemalja članica NATO potvrdili su dolazak na vojnu paradu u Zagreb, kojom će biti obeležena 30. godišnjica vojno-policijske akcije Oluja, izjavio je general pukovnik Tomislav Kundid, načelnik Generalštaba Oružanih snaga Hrvatske.

Hrvatska tradicionalno slavi zločinačku vojno-policijsku akciju Oluja, koja je trajala od 4. do 7. avgusta 1995. godine kada je iz Hrvatske proterano oko 250.000 Srba, dok je 2.000 njih ubijeno ili se i danas vode kao nestali.

General Kundid nije mogao da potvrdi, ni da demantuje da li će na paradi biti viđen sistem HIMARS.
"To je jedan lep i značajan događaj. Imaće priliku da vide kompletno naoružanje i opremu sa kojom su opremljene Oružane snage", rekao je Kundid...link

Hoćemo li sad mesec dana slušati opet o Oluji i kako ih nije sramota,da im nije NATO i ko im to letuje tamo i sl. sranja...
Mislim znam da hoćemo to mu je duševna hrana i prilika za "patriotizam" , al rekoh ima sad pametnija posla možda mu skrenu misli...nada poslednja umire.
Srećom sam na moru tih dana, pa ću propustiti ovaj najnoviji lament.

menja se paradigma ratova, vise se ne ide na pobedu, vec na nedozvoljavanje tebi da pobedis nekog treceg, ili njemu da pobedi tebe - da nema pobednika uopste, i to pravilo vazi poodavno, samo se nije definisalo jasno da ga siroke narodne mase shvate, u smislu da se rat uopste ne isplati, ako ne mozes da pobedis
zato i pitam, ko jos slavi pobedu nad nenaoruzanim civilima, secamo se svi zbega na traktorima, fakticki etnicko ciscenje
I šta ćeš kada saznaš ko učestvuje?
onda cu im natovariti rat sa pravom vojskom, a ne sa civilima sa balvan revolucijom - samo neka se potpisu, da vidimo koja jos bescasna vojska/drzava iz natoa slavi etnicko ciscenje iz ndh2. trenutno nagadjam da su to one eu zemlje koje se spremaju za rat sa rusijom, a kojima etnicko ciscenjenje dombaskih rusa nije poslo za rukom, analogno ciscenju krajiskih srba sa teritorije ndh2.

menja se paradigma ratova, vise se ne ide na pobedu, vec na nedozvoljavanje tebi da pobedis nekog treceg, ili njemu da pobedi tebe - da nema pobednika uopste, i to pravilo vazi poodavno, samo se nije definisalo jasno da ga siroke narodne mase shvate

zato i pitam, ko jos slavi pobedu nad nenaoruzanim civilima, secamo se svi zbega na traktorima, fakticki etnicko ciscenje

onda cu im natovariti rat sa pravom vojskom, a ne sa civilima sa balvan revolucijom - samo neka se potpisu, da vidimo koja jos bescasna vojska/drzava iz natoa slavi etnicko ciscenje iz ndh2. trenutno nagadjam da su to one eu zemlje koje se spremaju za rat sa rusijom, a kojima etnicko ciscenjenje dombaskih rusa nije poslo za rukom, analogno ciscenju krajiskih srba sa teritorije ndh2.
Ne, oni su pobedili. Vrlo jasan i nedvosmislen rezultat tog konkretnog rata sa jasnim pobednikom.
Sve ostalo...pa kao što rekoh da se ne ponavljam...zapali sveću i zadrži dostojanstvo.... Sve ostalo je bespotreban i besmislen višak.

bilo bi ineresantno da neko napravi neki fpv drone sraanje.

nema veze ko. srpske patriote, siptari, hrvati (pa da okrive srbe)

*ne ne pozivam na napad dronom samo kazem da bi bilo interesantno.

imali bi o cemu da se macujemo na krsti :vudu:

жвала и чермак-маркач.jpg

I šta ćeš kada saznaš ko učestvuje? :lol: Povući ćeš ambasadora? Prekinućeš diplomatske odnose? Zabranićeš im nešto?
Čemu to bespotrebno patetisanje iznova i iznova, kao mi smo ljuti,bitni i zajebani.
Sledeći put pobedi jbg.

Hoćemo li sad mesec dana slušati opet o Oluji i kako ih nije sramota,da im nije NATO i ko im to letuje tamo i sl. sranja...
Mislim znam da hoćemo to mu je duševna hrana i prilika za "patriotizam" , al rekoh ima sad pametnija posla možda mu skrenu misli...nada poslednja umire.
U pravu je on , ti ne razumes.....

Ne radi se to tako , nikad diplomatija ne bi trebala tako da se ponasa....

. . . , aaa, jel dobio pozivnicu mister Alex Vuchi.!??

Oluja jel bitka, nije.....jel ciscenje jeste...
Jel kraj rata, neki misle da jeste, neki da nije....ali nek bude da jeste....
Ali ne treba da se slavi kao bitka, to sigurno , niti treba da se slavi posebno....imaju toliko datuma da biraju , samo ne taj...ne zbog Srba....

Hrvatska mladez i ubuduce se biti trigerovana na isterivanje Srba....vezivace svoju slobodu sa tim....

Sledeći put pobedi jbg.

Pa idi kazi muslimanima da ne seru o srebrenici nego sa zapale svecu i umuknu?Jevrejima da ne smaraju o holokaustu?Ajde,kazi nekom od njih to u lice,kad i toliko zajeban :mazi:

Back