Седам Српских заповести

Ja sam cuo da ih ima i u Kini i Mongoliji. Oni su nasha braca. Zive u shatorima i koriste najmodernije konje za jahanje. Trebalo bi da se ujedinimo sa njima.
Predlaem da se kod nas ukine ustav i svi zakoni...i da se dekretom Partijarha Pavla ,kao jedino validne,proglase crkvene zapovesti. Kao i ostale podzapovesti,kao ove ovde...sedam srpskih zapovesti.
Znaci crkvene zapovesti ce biti Ustav...a ostale zapovesti raznih naci i komuno organizacija ce biti zakoni.
To je prava demokratija! Samo je crkvena drzava prava demokratija! Sve gradjansko je od djavola. Daj te priloge za crkve,za popove,popadije,manastire....za dzipove koje Amfilohije obozava! SAmo daj te prilog i Bog ce da vas cuva. Ko ne da on ce u pakao kod djavola.

setih se i ja par zapovesti,ono,klasicno srpskih:

8.svaki srpski domacin mora da pije rakiju i po mogucnosti da pretuce zenu najmanje jednom nedeljno
9.srpski domacin mora biti servilan prema autoritetima,jer je jelte svaka vlast od boga
10.srpski domacin mora mrzeti svog komsiju i zavideti svakome ko postigne bilo kakav,pa i najmanji uspeh
11.srpski domacin mora svake nedelje oprobati svoju snagu u kafani sa ostalim srpskim domacinima
ko ima jos ideja neka nastavi dalje,mene mrzi vise...

Tražeći_ljubav:
Zaista me je strah da je Srbija krenula ponovo putem koji vodi u propast.....Samo ovoga puta više nema što da izgubi, jer je najveći dio svojih nacionalnih teritorija već izgubila...Nažalost, glavnu riječ vode osobe poput BL....
Nemoj to nista da te cudi. Kada je narod gladan,a samim tim i besan...a u slucaju srpskog naroda i isfrustriran svime sto mu se desilo njegovom krivicom,onda je sve moguce.
I fashizam i komunizam su isplivali na povrsinu preko gladnog stomaka naroda.
Eno citam pre par meseci,neka budala u Rusiji osnovao neku organizaciju (nije mogao da se registruje kao partiju) koja mesha i koristi sve moguce politicke pravce,ali uglavnom mesa fashizam i komunizam. Kombinacija vredna samog djavola!
I vrbuje mlade ljude uglavnom,bez posla,bez nade,bez ideje...bez nade.
Evo nashao sam...
Naslov "Biseri majke Rusije"...Nacional-boljsevicka partija.Osnovao ju je 1992. pisac i emigrant Eduard Limonov. "Uprkos jakom komunistickom prizvuku u njenom imenu,rec je o partiji ruskih nacionalista". Zastava ima je ista kao zastava nemackog rajha samo umesto kukastog krsta stoje crni srp i cekic. Stavrno divota...napred u svetlu buducnost !!! :lol:
Ocekujem da u skladu sa tim(ruski nacionalisti) BL stane u njihovu odbranu. :D

Back