Seda kosa

mudrac_pravnik:
WithdrawnWater:
mudrac_pravnik:
Iskreno ovo sa majmunima mi bas i nije jasno?
Jel nije mozda neka aluzija na Tadica:))

Ih, pa sto bas na Tadica, mozda je neka aluzija na tebe?! Ali znajuci Ganeta, ne bih rekla da je na bilo koga.
Dakle, DS-ovci (bar poneki) jesu zgodni, hteo to to da uvidis ili ne, a mi ti odgovorismo na pitanje, a Tadica si ti pominjao prvi!

Po tonu i zajedljivosti (bez ikakvog povoda), a ne po sadrzaju gore pomenutog texta, rekao bih da si simpatizer date politicke opcije; ali ne moras da se brines i od ovog trenutka mozes slobodno da prestanes sa smisljanjem dosetke, posto na tvoju provokaciju (jos jednom bezrazloznu) necu odgovoritu.

Hvala doktore. A Kakva je to vrste anemije?

Znam gane na sta si mislio, ono sa aluzijom na tadica je bila sala.

I taman jos jedno pitanje, kada ste vi, ako ste, prvi put pronasli sedu?

Po tonu? I zajedljivosti?! Provokaciju?! Simpatizer?? Meni kazes, ili si mozda pogresio osobu?! Nesto sanjao? Nesto popio?
Ne vidim nikakav ton ni zajedljivost, a ponajmanje provokaciju: kao sto je tvoja opaska o Tadicu bila sala tako je i moja o Ganetovoj aluziji na tebe bila sala.

Simpatizer sam samo svog momka, a i Borisa koji mi je poznanik.
Posalice mogu da budu zabavne kad su na tudj racun, ali tesko se primaju kad su na tvoj? Hm...

Nigde se ni u tragovima nije krila zla namera, a ako si je ti pronasao - i to je interesantno za razmisljanje...
Ali ako si se osetio povredjenim iz bilo kog (samo tebi znanog)razloga, evo reci cu javno da mi je zao.
No ipak - razmisli zasto si ovako dramaticno reagovao, i cija je reakcija bez povoda..

Cisto radi informisanosti, pio sam djus. Sto se tice sala na Tadicev racun sumljam da mu je potreban advokat. A uporedba sa majmunom, valjda sto nisam Darvinista, mi je delovala uvredljivo. Ali ako si to napisala iz sale, onda ok, oprasta se.

Je li dr, sumljam da sam anemican ali cisto informativno, koji su simptomi te anemije?

Sto se tice genitike vrlo je moguce, s tim sto mi ni majka ni otac( narocito ) nisu rano osedeli, ali sam cuo da deda jeste. Pa eto moglo bi biti to, ako moze da preskoci po koju generaciju.

Informativno...malaksalost,pospanost,vrtoglavica, zujanje u usima, lupanje srca, gubitak apetita, proliv...
Kao sto rekoh cisto informativno sam ti to spomenula, verujem da je u pitanju genetika.

mudrac_pravnik:
Cisto radi informisanosti, pio sam djus. Sto se tice sala na Tadicev racun sumljam da mu je potreban advokat. A uporedba sa majmunom, valjda sto nisam Darvinista, mi je delovala uvredljivo. Ali ako si to napisala iz sale, onda ok, oprasta se.

Je li dr, sumljam da sam anemican ali cisto informativno, koji su simptomi te anemije?

Sto se tice genitike vrlo je moguce, s tim sto mi ni majka ni otac( narocito ) nisu rano osedeli, ali sam cuo da deda jeste. Pa eto moglo bi biti to, ako moze da preskoci po koju generaciju.

Pa ja te i nisam poredila sa majmunom, bilo da jesi ili da nisi darvinista; ja sam samo, kao i ti uostalom, razmisljala 'naglas' na sta je Gane napravio aluziju. Nemas mi sta oprastati jer se nisam ni izvinjavala, rekla sam samo da mi je zao ako se osecas povredjeno, no to stvarno nema veze samnom.

Back