Second skin

Da li vas je nekada neko tako razocarao da ste se promenili prema suprotnom polu, kaznjavajuci tako druge za bol koji vam je nanela ta osoba, odnosno nesvesno se sveteci njemu/njoj preko nekog drugog?
Npr. nezna, osecajna i romanticna devojka se preobrazava u hladnokrvnu koju ne interesuju emocije, vec cista fizicka privlacnost, sto je gluma i ona pati, ali ne priznaje ni sebi, a kamoli drugima, da nije prebolela...
jeste, postala sam lezbejka :rumenko:
ps swatka si :rumenko:

jao a najvise mrzim pro.*****vanja od pi.caka za koje se zna da su pi.cke a glume vecito zrtvu (da mislim na nekog konkretno, ne odnosi se na sve)

nego eto vi cete svi u raj mi zli ljudi koji svesno cinimo zlo cemo u pakao i tako :)

sve u svemu to je jedna velika zivotna lekcija a dobre lekcije moraju da bole...daklen to skoro da ispadne ko usluga :lol:
svaki covek u sebi nosi zlo koliko i dobro i ne valja ga ne biti svestan..jer onda ne mozes da se boris protiv njega ne mozes da ga kontrolises jer porices samo njegovo postojanje...samo ce da vas iznenadi jedan dan...mislim naravno da to postoji vec u nekom sto stalno pokusavate da ukazete na to, pa rekoh vec u svakom postoji potencijal za najbolje i najgore delo i svaki dan svaka situacija je vas izbor vasa odluka sta cete uraditi...ne postoji ono ustanes jedno jutro i odlucis da ces biti dobar covek do kraja zivota :) ti to ne znas cak i da das sve od sebe
a sto se tice bas situacije iz teme te osobe uvek naskode najvise same sebi...daklen ako hocete pravdu ona se izvrsava uporedo s tim :)

Da li vas je nekada neko tako razocarao da ste se promenili prema suprotnom polu, kaznjavajuci tako druge za bol koji vam je nanela ta osoba, odnosno nesvesno se sveteci njemu/njoj preko nekog drugog?
Npr. nezna, osecajna i romanticna devojka se preobrazava u hladnokrvnu koju ne interesuju emocije, vec cista fizicka privlacnost, sto je gluma i ona pati, ali ne priznaje ni sebi, a kamoli drugima, da nije prebolela...

Johnny Cash je pevao..

"I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real .."

Kako preboleti nesto sto traje?
Jer, traje dok smo nas dvoje tu negde..
Ili nas troje, cetvoro, deljenje, oduzimanje, sabiranje, mnozenje, znas vec..
Mozda da nam noge nisu prikovane za tlo..
Ovako.. Svet je mali..
Internet svet je jos manji..
I ponekad nedostaju stara lica sa istim lazima na usnama..

Back