second hand shop .

Jeste, velika kao magacin, ne mozes je obici....ceo dan sam tamo provela a nista nisam kupila ali ja provedem ceo dan i u uscu pa nista ne kupim ....uglavnom americka roba. Davno je bilo, postoji li to jos?

...ne volim stare stvari, nekako se vidi da su stare a i pitanje koliko su kvalitetne posto pamuk npr. posle odredjenog vremena iako je nov pocne da se raspada....nisu mi jasni ni ljudi koji daju silne pare za stari namestaj pa ga restauriraju ali njima je to valjda lepo, mene ne privlaci
da postoji.ja pre 2 godine krenula u bar da kupim karte za voz,usput sam imala sudar,velika steta,na mojim kolima 1200e,al nisam ja bila kriva.dosla milicija,morala sam da duvam u ono,kasnije sam isla i na sud dva puta.
al kola bila u voznom stanju.i ja posle uvidjaja odem u bar i svratim u tu radnju.pokupujem silne stvari da se utesim,al nista mi se sada ne svidja i nista nisam ni nosila.al mi zao da se odvajam od njih,podsecaju me na taj dogadjaj

Poslednja izmena:
Meni fali moj jorgan debeo ko mečka u hotelima, a ne sve nešto...neke krpice, meni zima uvek kad nemam dunju debelu da me pritisne i ušuškam se.
tema:
Nemam pojma sa tim polovnim radnjama, al kad vidim kako sređene ribetine rovare na Kalencu, dođe i meni da rčkam nešto šta ste to gospođo našli. Pijace su zakon za razne polovne stvari, al sam stao kod knjiga, ovo ostalo ne znam, ima neki miris, nije mi privlačno al ne vidim problem da drugi kupuju i da super prođu.

Odes u Hajat i imas dunju da se pokrijes. Cena prava sitnica :eek:

- - - - - - - - - -

E, to nosi moj sin. I pošto je iznosio sve moje, očeve, tetkine, tečine, sad ne znam gde da mu nađem, a na nove ne pristaje...:think:

Zna sta je dobro.

Back