second hand shop .

...karmicki mi ne prija da nosim polovno, uvek mi padne na um prethodnik, kao da skupljam i upijam deo njegove energije a kako ne znam ko je u pitanju, ne znam ni kakva mu je energija...u svakom slucaju, nije moja tako da bih u varijanti bankrota radije sasila stvari.

Štošta se tu dobrog može naći ... Često nenošenog, potpuno novog sa sve etiketama ...
Pronjuškam često po takvim radnjama ...

P.S. Vidim, opet se gomilaju ... Najblaže, oni zbog kojih ne treba pisati na pdf žene ....
Sve mi se čini da ću otići odavde .... Trajno ....
Pa neka "žene" pišu sa Ženama ...

Očigledno ovde normalni nemaju šta da traže ....

I meni je bilo mrsko dugo, ali sam se vrlo lako navukla. Ekstra stvari ima, zaista često novih nenošenih. Najviše H&M. Prezadovoljna sam đubtretarcem za 2000 dinara, a jagnjeću dugu bundu koju sam kupila za 1000 nisam ni jednom obukla jer nije bilo snega.:(

Mislim da mnogi idu, ali se foliraju. Koga sam sve viđala tamo... elitu s lovom, žene i muškarce , face, intelektualce. Pouzdano sam saznala da je sve dezinfikovano i hemijski očišćeno, kontrole su rigorozne. Tek sam tada počela da idem.

ja prodajem polovne stvari. ima svega i bas dobrih stvari sa etiketom a ima i djubreta. e da i neko je pisao da su te stvari dezinfikovane i da se vodi kontrola toga haha nije tako neko te je debelo slagao. to ide iz ruke u ruke. na primer dodje neko i proba neku svar a nije se kupao mesecima haha i onda dodje neko naravno ko vodi higijenu i isto to proba toliko o higijeni. vecinom kod mene sto kupuju su doktorke i te dobrostojece zene ima i muskih al vise zenske preturaju.

ja prodajem polovne stvari. ima svega i bas dobrih stvari sa etiketom a ima i djubreta. e da i neko je pisao da su te stvari dezinfikovane i da se vodi kontrola toga haha nije tako neko te je debelo slagao. to ide iz ruke u ruke. na primer dodje neko i proba neku svar a nije se kupao mesecima haha i onda dodje neko naravno ko vodi higijenu i isto to proba toliko o higijeni. vecinom kod mene sto kupuju su doktorke i te dobrostojece zene ima i muskih al vise zenske preturaju.

I nove stvari može da proba bilo ko u prodavnici...
Za dezinfekciju mi je pričao zet, njegov drug je držao radnju. Možda ti prodaješ na buvljaku?

Back