Šećerbegu: Misliš li zabranama na društvenim mrežama spasiti TRULE države?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Da se podsetimo, valjda ne trebam linkove za to? :zbanana:
Titova Jugoslavija i SSSR su se raspale jer su bile TRULE, i to u vreme kada NIJE bilo interneta i društvenih mreža! Nije valjda da ozbiljno mislite blokadama na društvenim mrežama spasiti trule države, kao recimo što to postaje sve jasnije svakoj debilčini za USA i ovakvu EU!? Npr. Ne bi podli britanci napuštali EU da ne njuše neku duboku trulost!?
PS: Prosto žalim milione jadnih majmuna koji čitaju i kontrolišu milijarde debilnih i glupih komentara raznih primitivaca širom sveta! Bolje da odu malo prošetati po prirodi, nahraniti golubove i patke u obližnjem potoku itd! :zbanana::zbanana::zbanana::zbanana:

To rade algoritmi.
Videcemo, internet je na udaru.
Prava bitka se vodi gore.
Tramp je odvojio kosmicke snage i dao im budzet. Ima nuklearni kofer i sifre.
Ja i dalje ne verujem da ce predati vlast mirno.
Ako bude vatrometa bude, ko ih #$@#.
Ja i dalje ne verujem da je ovo proslo, moj me insekt nikad ne vara. 😂
Neka ih, neka udaraju na internet, brže će propasti!!!! I Jugoslavija je propala radi Verbalnog Delikta i gušenja slobode mišljenja i govora, a ne zbog socijalizma/komunizma! Naprotiv, milioni još kukaju i cvile za onim socijalizmom! :zbanana: :zbanana: :zbanana: :zbanana:

Vidi kinezi sta rade. Game over. I kinezi i Rusi postaju tehnoloski ispred amera. Istorija covecanstva menja tok.
A šlag na tortu je što su američke pohlepne kapitalističke svinje omogućile da od kineskog guštera postane kineski zmaj jer su proizvodnju radi jefitine radne snage premestili u Kinu! Danas se nikome više ništa ne isplati proizvoditi jer to kinezi nude 10 puta jeftinije..... a pri tome zgrću milijarde koje ulažu u naoružanje! YUUUPPPIIII!

Da se smrznes, tako glasi neki od naslova ove vesti.

Samo kod njih je uveliko veliki brat. Da li njih vodi tajno drustvo kako bese zeleni zmaj ili komunisti ili duboka drzava amerike. Ne bi im ameri bombardovali ambasadu da su ih okupirali pre toga znaci kina je slobodan narod kao i Rusi. Ali cemu onda veliki brat, zasto su digitalizovali stanovnistvo prave robote od njih.

Da se smrznes, tako glasi neki od naslova ove vesti.

Samo kod njih je uveliko veliki brat. Da li njih vodi tajno drustvo kako bese zeleni zmaj ili komunisti ili duboka drzava amerike. Ne bi im ameri bombardovali ambasadu da su ih okupirali pre toga znaci kina je slobodan narod kao i Rusi. Ali cemu onda veliki brat, zasto su digitalizovali stanovnistvo prave robote od njih.
Mislim da već mnogi ameri mole Boga da Kinezi veruju da je to bombardovanje ambasade bilo slučajno i nenamerno! Inače bi moglo biti svega kada Kinezi ( i Rusi) počnu da glume svetske policajce, kao ameri 90-tih.....

Kuku lele Todore! Ko je mogao da spreči amere da BOMBAMA nameću svoje demokratske vrednosti raznim totalitarnim režimima po svetu 90-tih godina? A ko će da spreči Kineze i Ruse kada oni počnu da nameću svoje demokratske vrednosti raznim totalitarnim i nedemokratskim režimima po svetu? :zbanana: :zbanana: :zbanana:

Poslednja izmena:

Back