Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle ko zna kolko saznam da sam šećeraš. Treći dan na insulinu. Čovek treba da se redovno pregleda.
Posle ko zna kolko saznam da sam šećeraš. Treći dan na insulinu. Čovek treba da se redovno pregleda.
Pa to je glavna fora. Drugi dan dijete, secer sa 27 na 9.Baci se na gladovanje, ali stvarno gladovanje, naravno ako
imas viska kilograma.
Pa imao sam ali dok ne padnem ja trpimTi si morao da imas nekih problema, zasto si ih ignorisao?
Trebalo je da odmah vidis sta je mada kad to nekoga strefiPa imao sam ali dok ne padnem ja trpim![]()
Ma jel si ti debeo.? Nemoj da se stidis i tako te ne poznajemo.Pa to je glavna fora. Drugi dan dijete, secer sa 27 na 9.
Slabo ti radi kristalna kugla...Ma jel si ti debeo.? Nemoj da se stidis i tako te ne poznajemo.
Moj je rodjak imao koronu pre dva meseca, jedva je preziveo,
mladji covek ( 44), al je debeo, dijabetis. Po profesiji lekar.
Oslabio je za tri nedelje u nekoj polukomi u bolnici 16 kg i dijabetis
je nestao. Ponovo ce mu se javiti jer je covek alav.
Slabo ti radi kristalna kugla...
Pa lekarka mi je dala dijetu. Ne vredi insulin ako krkas.Onda samo spricanje, ali ipak pokusaj da to nekako hranom malo reglises.
Krkanje je jako relativno, ti bi trebalo malo da gladujes.Pa lekarka mi je dala dijetu. Ne vredi insulin ako krkas.
Secer mi je 24-27 bio. I trajalo je bar dve godine.Krkanje je jako relativno, ti bi trebalo malo da gladujes.
Meni je cudno da nisi primetio da nesto nije u redu i odmah
dobijas insulin. Obicno prvo idu neke tablete, onda se to sve
kao posmatra, ali insulin od prvog dana?
Kako odmah? Zar nije logično da se pacijent proprati, zbog doze insulina?Nego da sam isao u drzavnu verovatno bih lezao u klinickom centru, ali otisao
sam u euromedik i odmah dobio insluin.
Pa i prati se. Dobio sam najmanju dozu, pa ce videti da li treba da pojaca.Kako odmah? Zar nije logično da se pacijent proprati, zbog doze insulina?
Bez mesa?Nego sladak kupus je cudesna hrana. Danas mi secer 5.3 posle tri tanjira slatkog kupusa. A ono mal nesto pojedem to bude
13-18. Retko uspem da spustim ispod 10 uz insulin. E sad sladak kupus moram bar dva put nedeljno![]()
Bez mesa?
Kupus mozes i kao salatu da jedes, meni je to najmilija salata.Nego sladak kupus je cudesna hrana. Danas mi secer 5.3 posle tri tanjira slatkog kupusa. A ono mal nesto pojedem to bude
13-18. Retko uspem da spustim ispod 10 uz insulin. E sad sladak kupus moram bar dva put nedeljno![]()