Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja sam juce bila u banci oko 14h.nisam vadila ceo izvestaj,, o uplati,bila je nenormalna guzva samo sam pitala koliko ima na racunu.4700 din.kad izvadim izvestaj o uplati pisace mi svako ime i preime i koliko je ko uplatio,pa cu ti reci.
novac za bobi je poslat na njihov ziro racun!!ukupno 8000 dinara!
hvala vam sto ste joj pomogli da zivi..hvala vam u njeno ime,a verujem da moze sve bi vas izljubila..vi ste joj omogucili zivot..bobiki
posebno hvala
Snežani Petrović
Ivani Dmitrović
Sanji Gligorović
Beara Marijani
Đorđević Senki
Tatjani Milić
Milici
Stojković Danki
Jeleni Simić
Dini Tešić
i naravno
Maši Radonjić
ako sam nekoga izostavila a uplatio je žiro racun neka mi napiše privatnu poruku.
Dobila sam danas izvod iz banke, uplaceno je 8 000 din za Bobiku
Postavicu slike da vidite box za koji ste dali novce
Evo i ja Vam se zahvaljujem u Bobikino ime
pre neki dan sam bila u kontaktu sa marijanom koja svakodnevno obilazi i pomaze azil.
bobi je dobro.ziva je i zdrava.boks je zavrsen do pola.radnici ih zajebavaju bukvalno.svi hoce pare kazu a nece da urade do kraja pa odu.ostala je da s edobro zategne zica,betonski stubovi kupljeni.i sve.cim zavrse ona ce licno slikati i bobi i boks i okaciti ovde.naravno svi koji mogu pozvani su u azil da pomognu i obidju i bobi i druge kuce.