Secanje na jedinog prijatelja...Tema koja je unistena!

Sta ti je ovo trebalo, crrrrrni Bustura!!! :roll:
Sreca tvoja pa No1 nije ovde, inace bi stvaaaaaaarno nagrabusio. Pa, on se nikad nije ni prsio svojim altruizmom, kako to neki misle. Naprotiv, njegov sharm je (izmedju ostalog) i bio u anarhicnom nacinu ponasanja, u prvoklasnoj provokaciji, za koju je najcesce bilo dobrog povoda.
Recices: "grubo!" Mozda! ALI - razlog tome je retka imaginacija, sloboda duha, temperament, srcanost bez premca!
Osecaj te definitivno vara!
I jos nesto, molim te, nije lepo - ne diraj lava dok spava! ;-)

hanu-mica:
Sta ti je ovo trebalo, crrrrrni Bustura!!! :roll:
Sreca tvoja pa No1 nije ovde, inace bi stvaaaaaaarno nagrabusio. Pa, on se nikad nije ni prsio svojim altruizmom, kako to neki misle. Naprotiv, njegov sharm je (izmedju ostalog) i bio u anarhicnom nacinu ponasanja, u prvoklasnoj provokaciji, za koju je najcesce bilo dobrog povoda.
Recices: "grubo!" Mozda! ALI - razlog tome je retka imaginacija, sloboda duha, temperament, srcanost bez premca!
Osecaj te definitivno vara!
I jos nesto, molim te, nije lepo - ne diraj lava dok spava! ;-)

Kao i svi koji imaju pravo da pisu ovde i ja imam pravo da iznesem svoje misljenje.Ako ovaj podforum pripada pojedincima,zao mi je to nisam znao.Ali sloboda izrazavanja je ipak vrlina.a ja iznosim svoje misljenje na temu govedara.a ne licnog sukoba ovih dvoje.Za izrazavanje svojih misli covek treba da koristi adekvatne reci.Jer svi smo mi potomci govedara i zemljoradnika.Stocarstvo nam je u krvi.Zato nepljuj ruku koja te hrani.

hanibal77:
meni je stvarno zao sto sam bas na romantici morala to da procitam.zar ovo nije moglo da ide na pp?ili da se obrise.
Ja sam na romantici svaki dan.Uvek citam i gotovo nikada nista nepisem.Ali ovo me je povredilo ne zato sto sam ja Govedar,ali zato sto je to moj deda bio.Ponosan sam na to i nedam da neko po tom pljuje.I nevidim u ovom pljuvanju nista romanticno.Ili je to mozda bio neki izraz ljubavi i naklonosti koji ja nerazumem. :roll:

Back