Sećanja

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.239
Nešto sam se raznežila večeras... Pa se sećam lepih momenata kada smo u ljubavi uživali i radovali se svakom trenutku provedenom zajedno i prirodi u kojoj smo zajedno uživali.. ☺️ Sveće, muzika, tihi razgovor.. Šta ste radili kada ste bili srećni sa partnerom?

Sećate li se tih momenata, da li vas hrabre ili rastužuju? Ili ne volite sećanja? Koja im je uloga u vašoj sadašnjosti?

Nešto sam se raznežila večeras... Pa se sećam lepih momenata kada smo u ljubavi uživali i radovali se svakom trenutku provedenom zajedno i prirodi u kojoj smo zajedno uživali.. ☺️ Sveće, muzika, tihi razgovor.. Šta ste radili kada ste bili srećni sa partnerom?

Sećate li se tih momenata, da li vas hrabre ili rastužuju? Ili ne volite sećanja? Koja im je uloga u vašoj sadašnjosti?
Volim sećanja

Neka su predivna

Neka tužna/setna

Ima jedna pesma koju nisam "smeo" da slušam do skoro, jer ju je pevala uz radio..... radio na kablovskoj, pa na tv, pa idu najave koja je sledeća

Sećam se momenta gde sam ugledao da je sledeća … And I guess that's why they call it the blues (pomislio sam au, koja li je ovo Eltonova pesma, o čemu li je....)

Time on my hands should be time spent with you
Laughing like children, living like lovers
Rolling like thunder under the covers
And I guess that's why they call it the blues..... i ona je pevušila dok smo leškarili.... napolju je bio sunčan dan, nasmejana....

Kao anticipacija blues....

Volim sećanja

Neka su predivna

Neka tužna/setna

Ima jedna pesma koju nisam "smeo" da slušam do skoro, jer ju je pevala uz radio..... radio na kablovskoj, pa na tv, pa idu najave koja je sledeća

Sećam se momenta gde sam ugledao da je sledeća … And I guess that's why they call it the blues (pomislio sam au, koja li je ovo Eltonova pesma, o čemu li je....)

Time on my hands should be time spent with you
Laughing like children, living like lovers
Rolling like thunder under the covers
And I guess that's why they call it the blues..... i ona je pevušila dok smo leškarili.... napolju je bio sunčan dan, nasmejana....

Kao anticipacija blues....
Volim ih i ja
Nekada mi se čini da sećanja iako nisu verna uspeju da istaknu onu srž tog odnosa, a to je da mi je istinski bilo dobro, kao kod kuće... Kao nešto iskonski dobro, na svom mestu, uzbudljivo i srećno..
Mir..
Seta...
Lepota
Volim što smo bili u prirodi, tako da ona zna to.. Pa kad idem u brda znam da priroda zna.. Zna sve to, moju radost, mene.. U toj pustari zato mi je uvek sadržajnije nego među ljudima.. Jer čujem sve što je bilo i što je i sad u meni.
A ponekad mu i napišem to..
Ne napišem da sam bila sa nekim, dami je bilo lepo jer taj neko isto ima jelku pored prozora. Ali to sam već pominjala..

Pisao sam vec,ali reci cu opet.Sve moje ljubavne veze od decackih dana pa do zenidbe imaju svoje posebno mesto u mom srcu i rado ih se secam.

trebalo bi da zapadnem u neku emotivnu zavrzlamu da bih pozvala sećanja na moments of brightness
to mi je pomagalo da ispravim kičmu kada me emocije dovedu do lizanja patosa
kada emocije nemaju zastoj sa aktuelnim partnerom ne sećam se nego učestvujem nesvesna da
možda jednom i taj trenutak iskoči ko mali zeka iz šešira za neku svrhu održanja vere u ljubav.

Ponekad napišem neko sećanje na forumu ali živim u sadašnjosti za budućnost tj. za neka nova poznanstva i neke nove ljubavi ili bar jednu pored koje ću se smiriti :lol:

Ne, stvarno :) Mislim da bi mi samo jedna(žena) bila dovoljna da zaboravim sve svoje ljubavi svih vremena(kao da nikada nisu ni postojale), sve svoje prethodne i sadašnje živote i da krenem s njom u nešto skroz novo :)

Ps. Eto Krompirko :lol: (izvini nisam zapamtio tvoje forumsko ime) indirektno sam ti priznao ono što je do sada (dok ti ja to sada indirektno nisam potvrdio) bila tvoja pretpostavka

Kad mi se ucini "flešbek" prisetim se nekih situacija. I skapiram da sam trenutno srecniji sada. Zato sto su mi sad neki drugi prioriteti tu uz mene i drugacije zivim i drugacije stvari volim. Sex je drugaciji. Dnevni izlivi emocija takodje drugaciji.
Prodje brzinski kroz glavu ceo film da sam sa tom nekom devojkom iz secanja sada.
Da li bih sav ovaj moj zivot bio ovakav ili bolji. Mozda losiji...
Suma sumarum kad se prisecam malkice vise zavolom sebe i kako sam se "unapredio" kao covek, muskarac...znajuci da sva iskustva iz proslosti su me oblikovala da se menjam. Na bolje :)
U nekom periodu cak u izvanrednog gospodina :
krompir 3.5

Back