Sećanja na prethodne živote

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
NevenaKarma-320x188.jpg

Sećanja na prošle živote se najčešće javljaju spontano kod male
dece ili kod ljudi koji se podrvrgnu regresiji. Često su to samo isečci
i sećanja na neku traumu i teško je naći nešto što je proverljivo.
Malo je ozbiljnih istraživanja na ovu temu. Na istoku, gde je verovanje
u prethodne živote uobičajeno, nema ni neke neobičnosti u izjavama
pojedinaca da se sećaju delova prethodnih života, pa odatle nema
ni potrebe za nekim istraživanjima. Na zapadu je pak to toliki bauk
da se istraživanja na tu temu smatraju neozbiljnim.
Jedno od značajnijih je bilo istraživanje koje je sproveo američki
psihijatar Ian Svenson. On je opisao oko 2.000 slučajeva spontanih
sećanja na prošle živote kod dece uzrasta do sedam godina.

Da li ste vi u detinjstvu pričali neke čudne priče o prethodnim životima?

Pogledajte prilog 1090077

Nisam čuo ali meni se desilo. Ili bar mislim da mi se desilo, kažu da sećanja iz najranijeg detinjstva nisu pouzdana (brkaju se sa maštom).
Naime, baš sam bio mali i osećao sam se kao da moji roditelji govore neki jezik koji ja tek učim, a da bih razumeo jedan sasvim drugi koji sam pokušavao da izgovorim ali mene nije razumeo niko.
Kako sam rastao sva sećanja na taj neki drugi "jezik" su sve više nestajala a počinjao sam da učim jezik kojim govore svi oko mene.

Mogao bih još primera da navedem.

Nisam čuo ali meni se desilo. Ili bar mislim da mi se desilo, kažu da sećanja iz najranijeg detinjstva nisu pouzdana (brkaju se sa maštom).
Naime, baš sam bio mali i osećao sam se kao da moji roditelji govore neki jezik koji ja tek učim, a da bih razumeo jedan sasvim drugi koji sam pokušavao da izgovorim ali mene nije razumeo niko.
Kako sam rastao sva sećanja na taj neki drugi "jezik" su sve više nestajala a počinjao sam da učim jezik kojim govore svi oko mene.

Mogao bih još primera da navedem.
Tako mislim i ja, zabpravimo sve. Ali su se neke slicnosti sa preminulom osobom mene navele da verujem da sam njegova reinkarnacija.
Tim pre sto je umro istog meseca kad sam se ja rodio....

Citala sam mnogo, mnogo tih knjiga psihologa i psihijatra koji se bave istrazivanjem tog fenomena. E, sad ono sto je meni interesantno je da su zaključili da ljudi imaju cesto zdravstvene probleme sa organima koji su krivi za smrt u prethodnom zivotu, belege i slicno. E, zasto me je to zaintrigiralo: moj ujka je umro u 49oj godini zivota, pre 12 godina u kuci u kojoj zivimo, takoreci u sobi gde ja boravim sa decom. Umro je od opstrukcije pluca. Pre 3 godine radja se moj sin sa srcanom manom, ASD-om, koja mu utice na pluca, zbog toga ima bronhitis hronicni, muku mucimo sa tim, a bas na strani srca ima beleg, onako malo veci. Nemiran kao moj ujka kad je bio mali, isti bukvalno, cak i likom podseca na njega, a i radoznalko i pametan isto kao on... Tako zivim sa ubedjenjem da mi se ujka reinkarnirao u mog Luku😂😂😂

Pogledajte prilog 1090077

Citala sam mnogo, mnogo tih knjiga psihologa i psihijatra koji se bave istrazivanjem tog fenomena. E, sad ono sto je meni interesantno je da su zaključili da ljudi imaju cesto zdravstvene probleme sa organima koji su krivi za smrt u prethodnom zivotu, belege i slicno. E, zasto me je to zaintrigiralo: moj ujka je umro u 49oj godini zivota, pre 12 godina u kuci u kojoj zivimo, takoreci u sobi gde ja boravim sa decom. Umro je od opstrukcije pluca. Pre 3 godine radja se moj sin sa srcanom manom, ASD-om, koja mu utice na pluca, zbog toga ima bronhitis hronicni, muku mucimo sa tim, a bas na strani srca ima beleg, onako malo veci. Nemiran kao moj ujka kad je bio mali, isti bukvalno, cak i likom podseca na njega, a i radoznalko i pametan isto kao on... Tako zivim sa ubedjenjem da mi se ujka reinkarnirao u mog Luku😂😂😂
Na zapadu su istraživanja u oblasti ranijih (prošlih) života počela i rađena su još pre pedeset godina. Slobodno možemo reći da su najpre počela baš u Americi. Knjiga je bilo u izobilju a povrh svega tamo su obelodanjena učenja u kojima svaki sledbenik istih dobija uvide u one prošle živote iz kojih je prenešena neka od tažih negativnih karmi koja se sada mora odraditi.
Tokom snova ili tokom svesnog putovanja na Kauzalni svet pojedinca odvede Unutarnji Učitelj da pokaže deo iz tog prošlog života kada i kako je nastala karma koja je donela težinu u ovaj život. Ta težina može biti izražena kroz bolest, nepovoljnu životnu situaciju ili možda problem sa nekom osobom u porodici ili na poslu...
Najbolje se sagleda kada to ide načinom kako već navedoh ali to može biti sagledano i na mnogo drugih načina. Recimo odete u neku drugu zemlju ili grad i imate osećaj da to mesto poznajete jer uistinu znate da se iza te ulice nalazi baš to i to... ili osetite veliku odbojnost prema nekoj osobi a sretnete je po prvi put ili to bude privlačnost kao da ste oduvek bili zajedno.
Lično sam imao uvid u deo karme koji je nastao sa dvema osobama još za vreme progona Pitagorinih učenika. Te dve osobe su bile moji roditelji u ovom životu. Imao sam uvid u život kojeg sam živeo u jednom delu Rusije prema Turskoj odakle sam doneo takođe deo karme koji je nastao tada sa osobom koja je sada bila moja tašta. Takođe imao sam suočenje sa delom mog života na Lemuriji (MU) i to samo toliko da vidim da je tada tamo bilo uređenih stanova i zgrada koje su imale enterijer kao danas fštp imaju leteće naprave u serijama o Enterprisu....
Ono što je najvažnije je da osoba sagleda problem i shvati uzrok problema te prione strpljivo da se isti prevaziđe.
Zato, kakve dokaze neko želi o tome? Koju bi drugačiju korist iz toga neko dobio? Onaj ko nije spreman i sposoban to prihvatiti sa ovakvim uvidom takvoj osobi ne bi pomoglo ni da mu prikažu bilo koje druge dokaze. Sami osećaj u osobi koja dobije te uvide najbolji dokaz daje pojedincu.
Dokazi o takvoj vrsti istine niko nikome ne može dati ako sama osoba nije dovoljno sazrela duhovno da to u sebi samoj oseti i zna.

Ono što treba pomenuti je da inkarniramo mi, Duša, a ne da inkarnira neka ranija osoba u ovo naše telo. Jer, ličnost tamo nekog Jima više nije aktivna iako je zapisana u njegovom podsvesnom delu i u Kauzalnom telu. Ličnost danas koja je moj spoljašni izražaj ili program nisam Ja, jer Ja sam uvek bio ista Duša u svim tim telima i iza svih tih ličnosti.
Zašto postoji fizička sličnost kod bliskih inkarnacija?
Vrlo jednostavno. Naše Astralno telo ima karakteristike koje oslikavaju naše unutarnje stanje svest. Naše fizičko telo nastoji kopirate te iste karakteristike ili spoljašne crte. To kopiranje u fizički izgled je malo teže i ne bude tako adekvatno oslikana, naročito ne zato što sa vremenom mi menjamo svoje stanje svesti. Iako ne mnogo ipak se ono menja a da tu promenu u datom životu fizičko telo nije u mogućnosti da prati. Itd. itd...

Lično sam imao uvid u deo karme koji je nastao sa dvema osobama još za vreme progona Pitagorinih učenika. Te dve osobe su bile moji roditelji u ovom životu. Imao sam uvid u život kojeg sam živeo u jednom delu Rusije prema Turskoj odakle sam doneo takođe deo karme koji je nastao tada sa osobom koja je sada bila moja tašta. Takođe imao sam suočenje sa delom mog života na Lemuriji (MU) i to samo toliko da vidim da je tada tamo bilo uređenih stanova i zgrada koje su imale enterijer kao danas fštp imaju leteće naprave u serijama o Enterprisu....
Mozes li da opises kakva je bila Rusija tada... druga dva primera deluju stereotipno, obicno se ljudi "secaju" civilizacija o kojima svi sve znaju tipa Egipat, Grcka a i Lemurija dodje kao opste mesto

Mozes li da opises kakva je bila Rusija tada... druga dva primera deluju stereotipno, obicno se ljudi "secaju" civilizacija o kojima svi sve znaju tipa Egipat, Grcka a i Lemurija dodje kao opste mesto
Ne znam kako i šta drugi govore ali mi u ovim učenjima dobijemo pogledati samo onaj deo koji je vezan za događaje u kojima, kako i sa kime je nastalo nešto što nam je sada izbilo na površinu da odradimo. Taj uvid nam je potreban da bismo razumeli poreklo određenih problema.
Čak ni Lemuriju ne bih mogao opisivati do li što mi je dat uvid u detalje stana u kojem sam živeo i osubu sa kojom sam tada bio u bliskoj porodičnoj vezi koja je i sada u bliskoj porodičnoj vezi.
U Ggrčkoj sam bio jedan od učenika Pitagore i u progonu učenika ja sam bih izboden noževima.
U Rusiji, to je praktično bio Sevastopolj. Imao sam uvid u te događaje jer sam ih praktično ponovo proživeo u snu. Prikazano mi je baš moje venčanje sa prisutnim 'zvaniucama' na konjima... U istom prikazu u drugom isečku zbog opšteg ratnog meteža mene je jedna žena udarila Nekom alatkom u leđa (bio sam vojno lioce) i zadala mi smrtnu ranu,
Moje unutarnje znanje mi je reklo da je to moja sadašnja tašta sa kojom nikako nije išlo. Na kraju svega učitelj mi je samo rekaqo, "Ovo je Sevastopoljska bitka."
Kasnije u toku dnevnih aktivnosti pitao sam koleginicu na poslu šta zna o Sevastopoljskoj bici budući da je zbog vrste školovanja imala bolji uvid u istoriju. Rekla mi je o takvoj bici iz drugog svetskog rata što se nikako nije uklapalo sa scenariom iz sna. Potraživši na internetu otkrio sam da je to bila bitka pod istim nazivom gde je Rusija bila u rati sa Turskom ali i silama ondašnje severne Italije (zaboravio sam kako je taj deo imao tada ali i sada ime) i drugih iz tog bloka.
Bilo je još drugih života od kojih je jedan bio u Kini u carskoj porodici ali ja nisam bio sastavni deo porodice već samo jedan od posluge.
Ima nešto što želim naglasiti a što mnogi ne sagledavaju.
APSOLUTNO JE NEVAŽNO DA LI SMO BILI CAREVI, KRALJEVI LEPOTICE, PROSJACI, KALUĐERI ILI BILO KOJA SLAVNA LIČNOST I DA LI SMO BILI U NEKOJ NAPREDNOJ CIVILIZACIJI SA PUTOVANJIMA ŠIROM UNIVERZUMA. JEDINA VAŽNA STVAR JE KOLIKO SMO DUHOVNO NAPREDOVALI ILI KOLIKO SMO UZDIGLI SVOJU SVEST I KAPACITET LJUBAVI. Odnosno koliko smo prizemni i ispunjeni ljubavlju prema životu u celini. Zamislimo jednu stzvar a to je da mi živimo više stotina hiljada života pa i preko milion i svako od nas mora iskusiti sve moguće pozicije i uloge od najviših do najnižih od lopova, bandita pa do učenjaka i dobrotvora.
Jedino što ti pouzdano mogu reći, danas možemo biti vrtlari ili učenjaci, ili u ma kojoj profesili i danas smo najviše i najduhovnije Biće nego ikada ranije pa makar da smo bili najpoznatiji Kraljevi ili bilo šta drugo. Okrenimo se i vidimo da danas najviše jure u najvišim državničkim i drugim pozicijama ono koji najmanje pokazuju poštovanje i ljubavi prema ljudima oko sebe. Na ulici ili u prodavnici ili u parku možemo sresti ljude kojima izbija nežnost i toplina reči kojom otvaraju srce sagovorniku.
U sobi u bolnici čekajući operaciju pratio sam komunikaciju njih dvoje od po 80-tak godina. Meni su suze jurile na očima slušajući njihov razgovor i brižnost. Oboje njih su više brinuli o onom drugom nego o sebi. To je ono što vredi primetiti i upamtiti. Nema mesta za bilo kakva hvalisanja po ma kom pitanju.
Ima mnogo toga što sam iskusio na studijama i tokom rada u Beogradu pre odlaska iz zemlje. Ono što se tada odvijalo a što je uzimalo maha danas je kulminiralo i dovelo ne samo ovu zemlju već i ceo svet u ovakvom kolapsu. To je kolaps svesti i nedostatak ljubavi i dobre volje. Otuda, da li je najvažniji onaj koji danas ima jahte i pola kraljevstva ili neki majušni čovek koji radi svoj posao sa odgovornošću, poštenjem i ljubavlju? Ja nezaobilazno biram ovog malenog kojeg niko ne primnećuje a koji je, verovali ili ne najjači stub koji održava našu zajednicu ma gde mi bili sada, da se ne surva i zatrpa nas.
Ljudi sa čistim srcima su uvek bili stubovi života i veze ili spone koje su održavale ovaj svet.
Molim te, ne pišem ovo zbog populizma već iz želje da oni koji pročitaju nešto od toga nađu nešto za sebe i iskoriste ga da obogate svoja saznanja i sutra možda u svemu tome otkriju i nešto što im može ozariti njihovo srce.
Pitao me jedan lekar u Kanadi Nemačkog porekla: "Šta te privlači najviše ovde u Kanadi, da li velika auta, Kuće ili nešto treće?" Hteo sam reći nešto što bi bilo mnogo oštrije, jer me ništa materijalno nije privlačilo. Odgovorio sam ipak smireno da me ništa od toga ne privlači jer nikada i nije. Volim tihe i mirne ljude sa kojima mogu popričati na isto takav način. To su veliki ljudi koji utišaju svoja čulka i emocije, ovladaju svojim nagonima i negativnim pasijama uma. To su ljudi koji imaju najveća bogatstva. Okreni se oko sebe. Oni koji vole biti zaprška u svemu obično nemaju mnogo toga što je od onoga za čime i zbog čega dolazimo ovde.
Moje poštovanje i hvala na ovom razgovoru!

Radio regresiju. Interesantno iskustvo. :)
Sve u svemu. Procedura je ovako izgledala. Ležim na krevetu i njih troje mi rade regresiju. Zatvaraju mi sve čakre osim čeone. Od tog momenta se nalazim kao u nekom polusnu. Čujem ih šta pričaju, ali sam u nekoj vrsti sna. I tu počinje film. Prva slika je mene kao nekog indijanca koji stoji na litici vodopada i baca se dole. Ulećem u vodu i tu je mrak. Kao voda da me nosi kroz tunel. Uzak, mračan tunel. Vidi se svetlo na kraju. Teško i brzo dišem i strasno sam uplašen, preznojavam se. Opirem se toku. Čujem moje terapeute kako mi govore da je sve ok i da su tu sa mnom. Uh strašno. Prolazim kroz taj otvor i odjednom se nalazim iznad velikog grada na ušću dve reke. Čujem terapeute kako mi govore da je taj momenat prolaska kroz otvor rođenje. Dosta beba to doživljava strašno traumaticno. Spuštam se na zemlju u tom gradu. Ljudi pričaju na jeziku koji mi deluje kao nemački. Terapeuti me savetuju da slobodno pričam sa tim ljudima i da ću ih razumeti. Međutim iz nekog razloga nisam to uradio. Dalje slike su kako sam na rolerkosteru, koji je međutim drven pa sam u momentu pomislio da tripujem tj. sanjam. Međutim nakon seanse mi je terapeut rekao da su prvi rolerkosteri i bili drveni. Interesantno. I tako dalje... Sve u svemu pretpostavljam da sam prošao kroz više života tokom te sesanse.

Što neorganski? Matematički je to nemoguće. Jedino ako uspeju prvo veštački život da naprave....
kad kažem da je taj sistem napravila viša inteligencija ne mislim na ljude nego na tvorca ili tvorce ovog materjalnog sveta... možda taj sistem za održavanje matriksa nije neorganski ali je inteligentan...ovaj svet je kao neka simulacija..., kad kažem veštačka inteligencija mislim na program koji svime upravlja

kad kažem da je taj sistem napravila viša inteligencija ne mislim na ljude nego na tvorca ili tvorce ovog materjalnog sveta... možda taj sistem za održavanje matriksa nije neorganski ali je inteligentan...ovaj svet je kao neka simulacija..., kad kažem veštačka inteligencija mislim na program koji svime upravlja
Pa nema takvog programa, nemoguće je. Tu je ujedno i dokaz da imamo nešto više u sebi. Duša prikopčana na Božji um, tako to zovem. Za to moraš biti živ i imati razvijenu tu komponentu. Što razvijenija to imaš više natprirodne moći, recimo vidovitost i manipulaciju bio energijom...

Ceo moj sadasnji zivot je obelezen prethodnim zivotom koji sam proziveo u toku WW2. Iako sam imao srecno detinjstvo, svu ljubav roditelja, sve vreme su moji misici stomaka i anusa bili zgrceni,napeti a ja u iracionalnom strahu da mi preti opasnost. Onda je dosla vizija, uvek ista, grad potpuno zamracen, istovremeno predivan i prejeziv prizor, a onda masa aviona, bombardera, koji se priblizavaju,prve bombe padaju i onda se vizija prekida.
Mogao sam biti u prodavnici, na livadi, za skolskom klupom, bilo gde kad bi ta vizija dosla.
Onda se u gimnaziji javila opsesija drugim svetskim ratom ali strogo selektivna opsesija, nacisticka Nemacka i Poljska tj poljski Jevreji, Poljaci me nikad nisu zanimali cak sta vise osecam averziju spram njih.Pomalo me vuklo i na istocni front, sve ostalo nista. A koliko je tu bilo drugih dogadjaja, nacisticka okupacija Francuske, Belgije Holandije, Norveske Danske, Jugoslavije...
Nista, samo nacisticka Nemacka i Poljska tj poljski Jevreji. Koliko sam samo tona knjiga procitao,filmova gledao,fotki iz raznih jevrejskih getoa, posebno varsavskog, skidao u kompjuter. Opsesija nista drugo. Ne postoji racionalno objasnjemje. Kako me samo moze magnetno vuci Holokaust nad poljskim Jevrejima, gutati sve na tu temu a biti potpuno ravnodusan prema Holokaustu nad sovjetskim Jevrejima, Francuskim, Madjarskim, Jugoslavenskim,Grckim...

Ako sam humanista, ne mogu biti samo humanista za poljske Jevreje a ne mariti za milione drugih. To nema smisla.
Pokusao sam raditi nehipnoticku regresiju kuci ali tada mi se javio jak osecaj da je to pogresno, da je zaborav boziji dar, da cu napraviti samo gore. Uradio sam ipak par puta i najdalje dosao do vizije jednog poljskog grada ( nekako sam znao da je poljski) koji je bio pun fabrika, dimnjaka, onako industrijski grad, ne bas lep. Kasnije na netu, najvise je licio na Lodz, Ali naravno ne mogu biti siguran da je on.
Na jednom stranom forumu o reinkarnaciji sam upoznao par osoba, jednog Engleza i jednu Nemicu koji su se secali svojih prethodnih zivota, nisu morali raditi regresiju vec su imali spontane flesbekove. I njihova iskustva su bila vezana za WW2 a iskustvo ovog Engleza,starijeg gospodine,inace geja, je bilo fascinantno, naprosto fascinantno. Mozda o tome neki drugi put.

Duzan sam pricu ovog Engleza. Meni je fascinantna.
Stariji covek,gej, rodjen odmah iza WW2. Zivi sam, izolovan, u jednom malom engleskom mestu. Iako nisam ljubitelj ni homoseksualnosti ni Engleza, bas mi je prirastao srcu.
Jos kao mali osecao simpatije prema Nemcima i jednom rekao roditeljima da mu je zao sto je Engleska dobila rat a ne Nemacka. Dobio takve batine da je ubuduce pazio sta govori.
Kad je postao momak dosli flesbekovi iz dva prethodna zivota, ti flashbacks su trajali ceo njegov sadasnji zivot i to su bili izdvojeni dogadjaji koji se nisu redjali hronoloskim nizom pa ih je on bukvalno sklapao kao puzzle.

Za prvi zivot u vreme Francuske revolucije nije dobio mnogo informacija osim da je takodje bio gej, neka vrsta aristokrate i da je placao za seks sa mladim momcima. Neko ga prijavio i posto je to tada bio teski prekrsaj, osudjen je na paljenje na lomaci. Posto je bio bogat covek, potplatio je dzelata da ga ubije nozem a ne da izgori ziv.

U proslom zivotu je bio Nemac i opet gej. Izgleda da se seksualna orijentacija prenosi kroz inkarnacije. Rodjen u Nemackoj posle WW1. Kad je doslo do WW2 mobilisan i poslat prvo u napad na Francusku. Pisao mi kako je to bio najlepsi period rata. Francuzi kapitulirali brzo a on i kolege se provodili,setali Parizom, pili francuska vina, suncali,kupali...

Onda su ih poslali na istocni front i to je bio pakao. Rekao mi je da ne postoji ratni film, ma koliko brutalan bio, koji moze da verno predstavi uzase istocnog fronta. Imao je tu nesrecu da je bio tenkista a njihov zivotni vek na istocnom frontu nije bio dugacak.
Jednog dana u borbi blizu Staljingrada je i njegov tenk pogodjen. Neki iz posade su poginuli na licu mesta a on i par drugih su uspeli da se izvuku ranjeni.
Rekao mi je da nije jasno video dalji tok dogadjaja, ocito su pokusavali da nadju put ka svojom linijama. Rekao je vidljivost bila losa a narocito je bio zbunjen kada je u tom flesbeku video crveno nebo nad Staljingradom. To ga je toliko mucilo da je poceo da sumnja da li su ti flesbekovi stvarni ili fantazija, iako do tada nije imao sumnji u istinitost flesbekova uopste. Trazio je na netu izvestaje o crvenom nebu nad Staljingradom i nije ih nasao. Ne mogu opisati koliko mi je bio zahvalan kad sam ja nasao izvestaj o crvenom nebu nad Staljingradom u reportazi sa fronta jednog sovjetskog vojnika -novinara.
Verovatno je nebo bilo crveno zbog silnih eksplozija i pozara a i zbog popaljenih hemijskih fabrika i njihovih otrovnih materija koje su isparavale u atmosferu.
Bilo kako bilo, u tom danteovskom okruzenju je trazio put nazad ka nemackim linijama. Nije ga docekao. Bio je zvuk kao rooooooarrrr i onda je osetio strasnu bol i vrelinu i sa visine je gledao svoje ugljenisano telo na zemlji. Bio je sprzen bacacem plamena.
I dan danas smatra da su ga greskom sprzili nemacki vojnici jer je Wehrmacht neuporedivo vise koristio bacace plamena od Crvene armije.

Rekao mi je da u ovom zivotu ima fobije od plamena a pogotovo bacaca plamena. Jednom prilikom kad je bio decak i njegov otac u dvoriste doneo masinu koja sagoreva siblje, on je pobegao u podrum i sakrio se.
Nemacki jezik je u ovom zivotu naucio ocas posla i kao odrastao je ucestvovao u tzv war games, ili kako se to vec zove na engleskom, kada ucesnici dobiju replike uniformi iz WW2, replike oruzja sa corcima i onda simuliraju scene borbi. On je normalno bio Nemac u simulaciji bitke kod Staljingrada. Pricao mi je koliko je uzivao dok je u Wehrmacht uniformi sedeo kraj logorske vatre i sa ostalima sa svih strana sveta na nemackom pevao pesme koje su bile popularne u toku WW2 , Lili Marlen, Horst Wessel pesmu, i druge.

Kontakt sa njim sam izgubio pre 2 godine i pitanje je da li je ziv uopste ali za mene je njegova prica fascinantna.

Bio je zvuk kao rooooooarrrr i onda je osetio strasnu bol i vrelinu i sa visine je gledao svoje ugljenisano telo na zemlji. Bio je sprzen bacacem plamena.
I dan danas smatra da su ga greskom sprzili nemacki vojnici jer je Wehrmacht neuporedivo vise koristio bacace plamena od Crvene armije.
I sta kaze da se posle desilo? Kuda ide dalje... kako se reinkarnirao? Ima li secanje na period izmedju zivota
U proslom zivotu je bio Nemac i opet gej. Izgleda da se seksualna orijentacija prenosi kroz inkarnacije.
Neki kazu da se menja i pol. To bi naravno imalo vise logike ali da li postoje pravila ili ne

Dobro pitanje jer isto sam postavio i ja njemu. Rekao mi je da nije imao nikakve flesbekove o periodu izmedju, da je to lebdenje i njegovo ugljenisano telo jedino sto je video. Zanimljivo je to da je jako " pozurio" sa novom inkarnacijom, kao Nemac je ocito zavrsio 1942-e a rodio se kao Englez neposredno nakon WW2. Nije precizno rekao godinu ali verovatno 47-8-9. Bas kratko.

Setio sam se jos jedne stvari, pitao sam ga da li su njegovi drugovi Wehrmacht vojnici i staresine znali da je gej i kakva je bila reakcija. Rekao mi je da nije bio jedini gej, bilo ih je jos par drugih i oni su normalno znali jedni za druge. I staresine su znale ali pravilo je bilo da gejovi ne smeju nista javno da pokazuju i onda ih oficiri nisu dirali.

Isto tako je u ovom zivotu vise puta isao u Pariz i trazio one stare delove grada,ulicice, prodavnice, parkove, koje je pamtio iz WW2. Neki su nestali,sruseni,ali drugi su i dalje bili tu.

Jako,jako, zanimljivo da je i u tom zivotu za vreme Francuske revolucije i ovom na staljingradskom frontu zavrsio sprzen,u vatri a takodje i da u ovom zivotu vodi bitku protiv kancera koze. Sto bi ameri rekli mind blowing .

Sto se tice pola, i ja mislim da on moze da se menja kroz inkarnacije ali je indikativno da je on bio gej u svoja zadnja 3 muska zivota.
Fascinantna prica.

Jos jedan detalj. Malo pomalo pa se setim neceg novog. Na nasim stranicama nasao sam tada zadnju poruku koju je Wehrmacht meteoroloska stranica u Staljingradu poslala Berlinu 2 februara 1943. Preveo sam sa Google translate na engleski i poslao mu. Tekst je glasio.

- Oblačnost na visini od 5.000 metara. Vidljivost dvanaest kilometara, čisto nebo, pojedinačni mali oblaci, temperatura minus 31 stepen, nad Staljingradom magla i crveno isparenje. Meteorološka stanica se odjavljuje. Pozdrav domovini-

Rekao mi je da je zaplakao dok je citao tu poruku, pogotovo ono na kraju-pozdrav domovini- i da ne mogu da zamislim kakvo je to bilo drugarstvo medju vojnicima.

Hajde da vidimo
Zanimljivo je to da je jako " pozurio" sa novom inkarnacijom, kao Nemac je ocito zavrsio 1942-e a rodio se kao Englez neposredno nakon WW2. Nije precizno rekao godinu ali verovatno 47-8-9. Bas kratko.
Ima indicija da se ljudi brzo reinkarniraju kad umru mladi i u nepredvidjenim okolnostima. Kolika je bila smrtnost dece u srednjem veku, sva ona su se sigurno brzo reinkarniala jer tim kratkim zivotom nisu postigli sto je trebalo. Ako pretpostavimo da reinkarnacija ima visi smisao a ne da je samo bioloski proces koji ide kao na pokretnoj traci.
Dalje posto je bio nemacki vojnik, mozda je navukao i tesku karmu a kad se to desi onda "duhovni vodici" brzo vracaju nazad da se otplate dugovi, tako kaze teorija
I treca opcija, inkarnirao se i u 19. veku ali se toga ne seca jer su vremena bila dosadna ;)
APSOLUTNO JE NEVAŽNO DA LI SMO BILI CAREVI, KRALJEVI LEPOTICE, PROSJACI, KALUĐERI ILI BILO KOJA SLAVNA LIČNOST I DA LI SMO BILI U NEKOJ NAPREDNOJ CIVILIZACIJI SA PUTOVANJIMA ŠIROM UNIVERZUMA. JEDINA VAŽNA STVAR JE KOLIKO SMO DUHOVNO NAPREDOVALI ILI KOLIKO SMO UZDIGLI SVOJU SVEST I KAPACITET LJUBAVI.
Ali razlike su velike, kazu da se u tim naprednim civilizacijama - kojih je velika vecina - inkarniraju samo duse sa odgovarajucom karmom znaci kvalitetne, a ovde ne povrsinu Zemlje dolaze problemi. Istocnjaci kazu da je zemlja skola i to prilicno teska
I sad mnoge duse se ovde dodatno zaglibe pa i nazaduju, odnosno razvijaju kapacitet mrznje pre nego ljubavi, ako cemo tvojim recima.
Uzmimo za primer duhove, spiritizam i "duhovna bica" iz folklora, sve je to vrlo negativno, sto ukazuje da je i duhovni svet zemlje takav

Poslednja izmena:
Zvuci logicno. Pregledao sam njegove poruke i izgleda da sam pogresio ,on se reinkarnarao maltene momentalno, jos toku WW2 a a ne nakon. Inace nasao sam jedan njegov odlomak u vezi Staljingrada i njegovih zadnjih trenutaka. Po meni jako lepo i kvalitetno napisano. Mozete proceniti sami. Evo ga.

- What can one say about Stalingrad? There are no words, really. Maybe people should know the kind of degradation the German army ended up in, as some kind of lesson, but whatever I or others might say about that place, it can't convey how it felt. From the day when we knew all rescue attempts had been abandoned, and that our fate was to fight a battle we could not win, there were only two choices: fighting on or suicide. I'm not even sure which of those you could say I chose. The scene I remember from my last few moments was so unreal that it could have been hell itself ... it certainly didn't resemble anything on earth. I was alone and on foot, wandering through the rubble and twisted metal in near-darkness. I can't say if it was day or night, even. There was smoke all around, some kind of weird red light under the black sky that was unnatural and to this day I don't even know what that was. There was nothing recognisable anywhere. All I could say in my memoir was 'This was once a city. We were once men.' I came to the end of my strength, stood upright amongst all that, dropped my rifle and waited. Then the roar of the flames ... and that was it. Suicide? I honestly don't know, and it scarcely matters now.

Back