Сећа ли се неко ОВОГА?

Крста

Poznat
Poruka
7.429

Ово је снимак из Упитника емитованог почетком 2008. године.
Иначе, емисија се бавила тиме како су демократски министри напредовали у власти (што само по себи и није више новост). Узгред, гледао сам целу емисију, па се и сећам.
Али једна друга ствар се издваја.
У овој емисији, Вучић открива колики су били трошкови опремања вила појединих функционера жутаћа (конкретно, Драган Шутановац Шунта, Божидар Ђелић Дерикожа), као и одакле је дошао новац неопходан за те радове на адаптацији и изградњи тих вила и кућерина.
Да не дужим даље, мене занима - ако Вучић уопште зна шта треба да подразумева борба против организованог криминала и корупције, да ли ће ишта да учини поводом тога?
На власти је, па може и треба. Сада нема више вајкања и изговора како је неко други на функцијама. Ред би био да се испита све ово.
Да не заврши са "појела маца" причом.

ma sve će on da reši, kako da ne..... onako baš sistemski
Боље би му било да узме да то решава, него да се млати са шеицима.
Толио тога су му иставили претходници у аманет да решава (њихове лоповлуке) да ово ипак јесте важна тема, како год се некоме чинило.

Meni zapao za oko Milorad prepošteni patriota Dodik... dobio vilu od 600m2 po ceni 500evra, a i to ko zna ko je platio.... stvarna cena 4500 m2 ...
Tako se čuva Republika Srpska... bravo za patriote, slava uzalud pogunulima...
500 еврића по квадратном метру. А кућерина боли глава, после је Вучић показивао и мало детаљније, што се на овом исечку не види.

Ово је снимак из Упитника емитованог почетком 2008. године.
Иначе, емисија се бавила тиме како су демократски министри напредовали у власти (што само по себи и није више новост). Узгред, гледао сам целу емисију, па се и сећам.
Али једна друга ствар се издваја.
У овој емисији, Вучић открива колики су били трошкови опремања вила појединих функционера жутаћа (конкретно, Драган Шутановац Шунта, Божидар Ђелић Дерикожа), као и одакле је дошао новац неопходан за те радове на адаптацији и изградњи тих вила и кућерина.
Да не дужим даље, мене занима - ако Вучић уопште зна шта треба да подразумева борба против организованог криминала и корупције, да ли ће ишта да учини поводом тога?
На власти је, па може и треба. Сада нема више вајкања и изговора како је неко други на функцијама. Ред би био да се испита све ово.
Да не заврши са "појела маца" причом.

Ako ništa, nek nam kaže barem odokativno koliki su troškovi opremanja vila i odakle repa u proteklih 9 meseci

Back