‘Seca knezova’ na Kosovu sa priprema uveliko

• Začetnik teme Začetnik teme a33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma neee. Stvar je u tome sto covek ( ako se on moze nazvati covekom) vec mesecima ovde s... kako treba uzeti pusku i krenuti u borbu protiv okupatora. A kada ga pitas sto to on ne uradi,on ti odgovori u stilu: pa sto ja,ja svoj patriotizam pokazujem tako sto saradjujem (navodno) ekonomski sa srpskim firmama sa KiM.
E pa taj njegov patriotizam ne moze da boli kao sto je moj boleo. Od njegovog njemu kaplje lova u dzepove,a od mog je prstala krv na sve strane.
ali ne treba da ga osudjujes,...
jednoga dana kada dodje opet momenat da im se krvlju opet treba dokazivati patriotizam,mi cemo ga i tada tako dokazati,a sada taj ekonomski momenat igra znacajnu ulogu.
budi realan,..:oops:

Naziv ove teme je :

Da li uopšte neko sumnja u to da se na Kosovu i Metohiji priprema totalno proterivanje ili smirivanje srpskog naroda?

Pa za šta vi mislite da su poslali one silne misije i 15-20 hiljada NATO ljudi? Da beru cveće?

I najglupljem laiku je jasno da ako ne smire srpski narod dole silom ili milom imaće tek pravih i opasnih problema u budićnosti.

Milom sigurno neće moći, znači ostaje im samo ovo drugo sredstvo.Kao UN mislija to nesmeju da sprovedu ni u kom slučaju, ni na koji način,jer to im nije mandat, dok kao NATO pripadnici mirivnih snaga sigurno da planiraju nekoliko načina da sprovedu svoje planove u delo.

Vi Srbi što svesno podržavate šiptare i svrstavate se na njihovu stranu vreme je da sami sebe zapitate žašto to radite.

Vama, niko od srpskog naroda koji neće da prihvati jednostrano odcepljenje Kosova i Metohije, neće zameriti ako se ne mešate u naše probleme dok se ne svrstate tako kao pojedinci sa ovog foruma.
A posle se ljutite što vas zovu izdajnicima kada je pravi naziv toga izdaja.

Ono što je sigurno to je da će NATO i šiptari pokušati da zavedu "red" protiv srba na svaki način koji mogu da iskoriste za tako nešto.

Ako mislite da to neće uraditi dokažite.
I ne spamujte više temu.

ja sam rekao da treba pomoci srbima sa kosmeta da se odbrane od proterivanja i okupatora.

a kako da se odbrane , to najbolje znaju oni sami . ja kad oni pozovu cu se odazvati njihovom pozivu na pomoc necu filozofirati kao ti i lupati gluposti.

inace slazem se da ti ides u penziju i da vise ne branis srbe, ako si ih branio, i da te ja zamenim, jer vidim da to nisi radio iz srca i od srca vec verovatno zbog para ....

Da li hoces pisanu pozivnicu ili je dosta usmeni poziv? E ,kad ti nemas osecaj kada je nekom potrebna pomoc ,vec cekas da te taj pozove,dzaba je tvoja spremnost na pomoc.

A sto se tice toga da li sam ja branio Srbe zbog para ili neceg drugog,to vec neces sigurno ti da procenjujes,to mogu oni ljudi koji su bili tamo gde sam ja bio. A tvoj cika Sloba je vojsci davao plate u rasponu od 2 marke 1993. do 100-tinak maraka 1999. Suvise su to sitne pare da bi me bilo ko mogao optuziti da sam bilo sta radio zbog para. Nisam u ovoj prici ja sitna dusa,nego ti. Nego povecaj malo "ekonomsku " saradnju sa Srbima sa KiM,bices sam sebi jos veci patriota. Sto vise tebi para kapne u dzep,to si ti u svojoj glavi veci patriota.
A i sve kada svede na kraju,JA SAM BRANIO SRPSKI NAROD,A TI TO RADIS SAMO NA FORUMU. IPAK JE TO VELIKA RAZLIKA.

Naziv ove teme je :

Da li uopšte neko sumnja u to da se na Kosovu i Metohiji priprema totalno proterivanje ili smirivanje srpskog naroda?

Pa za šta vi mislite da su poslali one silne misije i 15-20 hiljada NATO ljudi? Da beru cveće?

I najglupljem laiku je jasno da ako ne smire srpski narod dole silom ili milom imaće tek pravih i opasnih problema u budićnosti.

Milom sigurno neće moći, znači ostaje im samo ovo drugo sredstvo.Kao UN mislija to nesmeju da sprovedu ni u kom slučaju, ni na koji način,jer to im nije mandat, dok kao NATO pripadnici mirivnih snaga sigurno da planiraju nekoliko načina da sprovedu svoje planove u delo.

Vi Srbi što svesno podržavate šiptare i svrstavate se na njihovu stranu vreme je da sami sebe zapitate žašto to radite.

Vama, niko od srpskog naroda koji neće da prihvati jednostrano odcepljenje Kosova i Metohije, neće zameriti ako se ne mešate u naše probleme dok se ne svrstate tako kao pojedinci sa ovog foruma.
A posle se ljutite što vas zovu izdajnicima kada je pravi naziv toga izdaja.

Ono što je sigurno to je da će NATO i šiptari pokušati da zavedu "red" protiv srba na svaki način koji mogu da iskoriste za tako nešto.

Ako mislite da to neće uraditi dokažite.
I ne spamujte više temu.

govoris o mandatu umnika i kfora,..pa sta je tebi,da li mislis da oni gledaju formalno pravno sta im je mandat,..pa ni mandat un se ne postuje,..
oni ne biraju sredstva da bi dosli do cilja,kao HITLER svojevremeno,..
sa ostalim dijelom tvoga izlaganja se slazem u potpunosti,..ako nam nece pomoco,bar neka nam ne odmazu:|

Vidiš nexxx011, kako je kod tebe skoro svaka druga reč neka uvreda ili omalovažavanje neistomišljenika.To znači da imaš ili malo tanke živce ili plitku pamet.

Verujem da je ovo prvo, jer je to ipak blaža definicija tvog stanja.

Mislim da nisi Srbin jer da tvojim žilama teče i najmanji procenat srpske krvi ne bi se tako ždušno borio protiv svega što je srpsko, počevši od najstarije srpske istorije pa do današnjih najnovijih dešavanja, tražeći samo podršku i pomoć od onih koji su sigurni i provereni hrvati,šiptari ili muslimani.Ma koliko se neslagao sa njima, ipak moram da im čestitam na iskrenosti i hrabrosti jer nastupaju otvoreno i u skladu sa svojim nacionalnim uverenjima i ubeđenjima na srpskom forumu, dok to kod tebe nije slučaj.

Čak štaviše ubeđen sam da uopšte i neživiš u Srbiji već da si samo jedan mali obični drekadžija koji ovde ima zadatak samo da diže tenzije a ništa pametno ili korektno ne napiše.

Znači svo tvoje znanje staje u par psovki, obilno začinjeno svim drugim vrstama uvreda.

Takođe isto to ja mislim za tebe...................I još malo gore.......................Jeste li ti i Markowac klonjovi čuveno Džerija?:lol::lol::lol:

Back