Sebicnost

Kakav te je cika Bambi spopao ?

20gi6g8_th.gif

Ups:prstic:

meni se cini da nezadovoljstvo onim sto imas nije dovoljno da bi citav svet i svo postojanje posmatrao kao pogresno ako se ne poklapa sa tvojom idejom o onom sto "treba".
zanimljiva mi je to tema, kako covek uopste dodje do toga - da li je do uticaja okoline (vaspitanja/mentaliteta) ili do socijalne neprilagodjenosti i zasto neki od nas razviju tu ideju da je njihov zivot mera za sve ostale? ima u tome dosta agresivnosti kad pogledas.
Nemaju petlju da pobegnu od pravila koja su im nametnuta od strane roditelja/okoline pa mrze one kojima je to uspelo.

Nista ja to dragi moj ne bi verovala. Zato sto, uz duzno postovanje savremenih modusa komunikacije, nikad, ali nikad, nikad, nikad, nista na ovom ludom svetu nece moci da zameni dobri stari licni kontakt, licem u lice, oci u oci. Ne procenjujem nikoga, niti bilo kome ista verujem sta god da NAPISE o sebi. Tek kad ga ja vidim, onjusim, ispitam i procenim UZIVO, onda, u zavisnosti od onoga sto zakljucim, verujem ili ne. I dopadne mi se ili ne. Pusti to sebicni, setaju po belom svetu a ne ljuljaju bebe, zanemaruju roditelje, lepo si napisao ispod nika "zivi i pusti druge da zive". E pa tako.

Back