себичност родитеља

Marie_Huana

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
216
себичност родитеља

родитељи мог мужа живе у својој земљи након што су зарадили пензију, имају веома добру пензију и живе у лепој кући, купили су ауто и покретни су. Мој муж их често посећује, а ја покушавам једном годишње.

Моја свекрва је веома себична особа и жели за све да се пита, наређује и чисто изпланира наш одмор.

Прво су заказани прегледи код доктора, кардиолога, зубара, дерматолога и да је возимо тамо на питање зашто то мора да ради у летњим месецима када су врућине добијам одговор чекала сам на вас децо, као да је то нека врста поклона за нас

Такође зову било које родјаке и ја трчим цео дан кухам перем припремам и после тога кад оду све опет склањам

овакав одмор и опуштање ми постаје све већа ноћна мора

у акутним случајевима није проблем отићи код лекара Мој муж и ја радимо пуно радно време и желели бисмо да се опустимо, али то није могуће Не желим да се свађам, али не могу више овако

како могу ово да решим?

како могу ово да решим?
Nemas ti sta rjesavati, to je na suprugu da rjesava.
Ako se ikada budem zenio (tesko da cu), prvo sto bi dao do znanja roditeljima svoje buduce zene je da na mene ne racunaju (osim u nedajboze hitnim slucajevima).
Nikakva ispomaganja pri selidbama, svinjokoljama, branju maslina i slicnim pizdarijama.
Jedva da svom vlastitom ocu kojeg smatram ultimativnim zlom jednom godisnje dodjem pomoci na svinjokolji, a to sve samo zbog toga sto mater zbog operacije vise ne moze.
Znaci buducoj zeni bi rekao da ili ce im ona na lijep reci da na zeta ne racunaju, ili ce im to zet reci na isto tako lijep nacin.
Hitni slucajevi su naravno iskljuceni iz price, tu bi punici ili puncu s taksiranjem uletio u tri ujutro, kao i nekoj osobi s ulice, ali vozikanja po raznim pregledima, piljenje drva, svinjokolje i ostale pizdarije, to neka izvole nekoga platiti.
Imam hvale pun tavan, ni ja nikoga ne zovem kada mi nesto treba, a ukoliko zovem, uredno ga platim.

Sve ovo naravno stoji ukoliko tebe i supruga bogati punica i punac finsncijski ne ispomazu, a ti isto trosis te pare.
U tom slucaju, sama pala, sama se ubila.

себичност родитеља

родитељи мог мужа живе у својој земљи након што су зарадили пензију, имају веома добру пензију и живе у лепој кући, купили су ауто и покретни су. Мој муж их често посећује, а ја покушавам једном годишње.

Моја свекрва је веома себична особа и жели за све да се пита, наређује и чисто изпланира наш одмор.

Прво су заказани прегледи код доктора, кардиолога, зубара, дерматолога и да је возимо тамо на питање зашто то мора да ради у летњим месецима када су врућине добијам одговор чекала сам на вас децо, као да је то нека врста поклона за нас

Такође зову било које родјаке и ја трчим цео дан кухам перем припремам и после тога кад оду све опет склањам

овакав одмор и опуштање ми постаје све већа ноћна мора

у акутним случајевима није проблем отићи код лекара Мој муж и ја радимо пуно радно време и желели бисмо да се опустимо, али то није могуће Не желим да се свађам, али не могу више овако

како могу ово да решим?
Teraj to u pi.zdu materinu,veruj mi.

Starce ne treba da otpisujemo iz života.
Godišnje ih obiđeš?
Obiđi ih češće, luda glavo!
Travku da iščupaš, zavoleće te.
Budi im na zalasku života neko ko zna stvari, neko ko želi da nauči nešto od njih.
ima matorih koji toliko postanu zli , da se to ne moze opisati

u svakom smislu , alavi , skrtice , posesivni

Provedite kod njih što kraće vrijeme, a ostatak odmora na nekom drugom mjestu.
Mozda bi bas trebali napraviti obrnuto.
Otici tamo u goste i raspojasati se maksimalno.
Zapiti se u dnevnom boravku, obrstiti frizider, ostaviti maksimalan svinjac za sobom i polugoli zaspati na tepihu, pa Bog da ih vidi (ali i punac i punica).
Mozda ih vise ne bi toliko njakali.

:mrgreen:

Back