Sebicna du.peta

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Sta mislite o sebicnim deu.petima?

To su oni ljudi koji mnogo vole sto su vam najbitnije osobe u zivotu, a vas stavljaju tamo negde na 6-7-o mesto po bitnosti. Odmah tu iza mame, tate, sestre, psa, deteta i jetrve. Tako nekako.

Jeste li zapazili jako zanimljivu pojavu da ista sebicna du.peta vas optuzuju za sebicnost kada vam, posle godina i godina cedjenja, prestanu biti najbitnijia; kada njihovo Velicanstvo 'Moje Dupe' ne zauzima vise vrhunski tron u vasem emotivnom sistemu? Jako utice na njih da nekome vise nisu najbitnije du.pe.

Jeste li se susretali sa takvim osobama u zivotu?

Sta mislite o njima?

Da li ih treba razumeti (jbga, nisu oni krivi sto su takvi), ili ih treba terati u pm?

meni malo nije jasno....kako si ti njima na nekom tamo mestu a oni tebi na prvom? mislim ne mogu da se udubim u problematiku jer nemam takav slucaj...reciprocitet

trik pitanje: nije li sebicno zeleti da si na prvom mestu :lol:

meni je normalno da su ti roditelji,sestre muz,deca i pas na prvom mestu,pa tek onda prijatelji
ako se o prijateljima radi?

meni nekako bezvez da se uporedjuje
roditelji su jedno
parner je drugo
prijatelji trece
niko se ne takmici za mesta
mislim prirodno je da ce ti roditelji biti vazniji od prijatelja, ali nije obavezno, zavisi do odnosa u porodici, ima kome nisu i to je ok, neka svako fura kako oce
al ne volim ta poredjenja ko je bitniji...to mi ko ona idiotska pitanja za decu "koga vise volis mamu ili tatu".... degenerici

To su oni ljudi koji mnogo vole sto su vam najbitnije osobe u zivotu, a vas stavljaju tamo negde na 6-7-o mesto po bitnosti. Odmah tu iza mame, tate, sestre, psa, deteta i jetrve. Tako nekako.

Jeste li zapazili jako zanimljivu pojavu da ista sebicna du.peta vas optuzuju za sebicnost kada vam, posle godina i godina cedjenja, prestanu biti najbitnijia; kada njihovo Velicanstvo 'Moje Dupe' ne zauzima vise vrhunski tron u vasem emotivnom sistemu? Jako utice na njih da nekome vise nisu najbitnije du.pe.

Sta mislite o njima?

Da li ih treba razumeti (jbga, nisu oni krivi sto su takvi), ili ih treba terati u pm?
Zlo, ti ljudi su zlo. Itekako su krivi sto su takvi ;), ne zavaravaj se.
To da bi te neko prodao za 2 dinara, a trazi ti ko zna sta nije nista novo.

meni nekako bezvez da se uporedjuje
roditelji su jedno
parner je drugo
prijatelji trece
niko se ne takmici za mesta
mislim prirodno je da ce ti roditelji biti vazniji od prijatelja, ali nije obavezno, zavisi do odnosa u porodici, ima kome nisu i to je ok, neka svako fura kako oce
al ne volim ta poredjenja ko je bitniji...to mi ko ona idiotska pitanja za decu "koga vise volis mamu ili tatu".... degenerici

volim vas ko oba oka u glavi:mrgreen:

Sta mislite o njima?

zaobilazim ih u šiurokom krugu kao što radi svaki normalan čovek...

Sta mislite o njima?

kao i svaki korov, kad ga primetis iscupas i bacis, sta ce ti

mislim da taj narcizam postane nezanimljiv na duge staze.
jedno vreme zagledas i "izucavas" ga kao azdaja baceno ogledalce:)))))

Mislim da si stavio na prvo mesto osobu koja nije stavila tebe. Nista licno, emocije su takve. Stavice te neka druga na prvo kao sto ce ova koja je tebi prva da stavi nekog drugog muskarca na prvo nekada kada ga bude srela. Ne znaci da su ljudi sebicna to sto kazes zato sto ne osecaju uvek ono sto mi osecamo za njih. Mozda je sebicno ocekivati od svakog ko je nama bitan isti stepen vaznosti...u suprotnom slede uvrede...za moj racun fer je gospodski se nakloniti, priznati sebi da ne ide, pozeleti sve najbolje i otici dalje...od vredjanja nema vajde a steta je neminovna.

Mislim da si stavio na prvo mesto osobu koja nije stavila tebe. Nista licno, emocije su takve. Stavice te neka druga na prvo kao sto ce ova koja je tebi prva da stavi nekog drugog muskarca na prvo nekada kada ga bude srela. Ne znaci da su ljudi sebicna to sto kazes zato sto ne osecaju uvek ono sto mi osecamo za njih. Mozda je sebicno ocekivati od svakog ko je nama bitan isti stepen vaznosti...u suprotnom slede uvrede...za moj racun fer je gospodski se nakloniti, priznati sebi da ne ide, pozeleti sve najbolje i otici dalje...od vredjanja nema vajde a steta je neminovna.

ti si prava dama.retke su takve

Sta mislite o njima?

Ne bih rekla da sam imala tih problema kada se vrsi neko rangiranje, ali sam sretla ljude koje od drugih inace, pa i mene naravno, ocekuju ono sto ne pruzaju. Smatraju da polazu pravno na sve i da traze sve, a da oni nisu u obavezi da za druge isto to cine. Tu kao da nema niceg licnog, neki feler u karakteru, sta li...
Neke zaobilaziti u sirokom luku, sa nekima se ipak moze lepo, da im se skrene paznja na nekorektnost u odnosu. Kada vidim da imaju zelju da se koriguju, pa im negde uspe, negde ne, to mi ne smeta. Kada je u pitanju obicna slepa sebicnost, egocentricnost, tu gubim zelju da ista dalje razumem i saradjujem.

Back