mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.475
Sad vidite otprilike sa kime imate posla tako da je svaki savet jednostavno pišanje uz vetar.Lijepa,mada bih ja zatamnio stakla i mozda ofarbao felne u crnu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad vidite otprilike sa kime imate posla tako da je svaki savet jednostavno pišanje uz vetar.Lijepa,mada bih ja zatamnio stakla i mozda ofarbao felne u crnu![]()
wtf?Sad vidite otprilike sa kime imate posla tako da je svaki savet jednostavno pišanje uz vetar.
Kako mrzim osobe koje se uopste ne razumiju o nekoj temi,a pametuju o istoj.Sjasite vise..Sad vidite otprilike sa kime imate posla tako da je svaki savet jednostavno pišanje uz vetar.
Upravo tako brate.Nikola slobodno prijavi post za vredjanje da sklonimo ovog sa foruma.
Imam Seata Ibizu, sada ga prodajem jer sam kupio Fiata na metan (2012 god cena oko 6000), sto se tice Seata (2011) kupio sam ga od kolege programera auto je kao casa. Isao sam sa njim na Lefkadu nisam se ukocio uopste jer je jako usoban, auto je stvarno zver, nisam znao da je Seat 2011 isti kao Golf 6 2011 tj isti su svi delovi i motor samo je izgled drugaciji. Motor je 1.6 tdi 90ks i stvarno vuce jako, pokazao se jako dobro na usponima na Lefkadi. Potrosnja je oko 4.5(autoput) i grad (oko 6) sa klimom i nema nikakvih problema, samo menjati ulje na vreme i to je to, sto se tice odrzavanja nisam imao nikakvih problema mali servis je jeftin kao i kocione plocice na autu sve radi besprekorno i sto se tice kupovine moj je savet kao i savet vecine majstora bolje kupiti Seata nego Golfa(u toj godini proizvodnje) zato sto Golfovi prelaze ko zna koju kilometrazu a Seati nisu tako popularni kao Golf i iz tog razloga je bezbednije kupiti Seata (imao je manje vlasnika i nije sigurno drljan kao Golf). Mislim da ovaj auto nije za pocetnika jer su delovi skupi za njega (bolje neki Fiat) i dosta je brz i jako vuce. Ukoliko nekoga zanima moze da me kontaktiraPozdrav,da li imate Seat-a Ibizu,i ukoliko da,da li je preporucujete za pocetnika?
Cuo sam kako ima veoma neudobna sjedista,da li je to toliko strasno?
Neka prosjecna potrosnja..? Servisi..?
Јел Леон добар, бензинац?probao sam pre neku godinu ibicu 1.4 , nista mi se nije svidela
jedva po ravnom ide kad se ukljuci klima
gledam na auto analizi kakav je krs kupio onaj sto kao ocenjuje automobile
Sad najnovija fora kupio sam ga od kolege rođaka BABE programeraoni ne mrdaju nigde rade od kuće
![]()