Dzoni Vs N.W.O.
Primećen član
- Poruka
- 984
Sta mislite o njima?JA se zaludeh ovih dana. !!
mislim da su podcenjeni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o njima?JA se zaludeh ovih dana. !!mislim da su podcenjeni
Scorpions are a German rock band formed in 1965.[5] Since the band's inception, their musical style has ranged from hard rock[3][4] to heavy metal.[6][7] The band's only constant member is guitarist Rudolf Schenker, although Klaus Meine has been lead singer for all their studio albums.[8] They are known for their 1980s rock anthem "Rock You Like a Hurricane" and many singles, such as "No One Like You", "Send Me an Angel", "Still Loving You", and "Wind of Change". The band was ranked No. 46 on VH1's Greatest Artists of Hard Rock program.[9] "Rock You Like a Hurricane" is also No. 18 on VH1's list of the 100 Greatest Hard Rock Songs.[10]
The band is one of the world’s best-selling bands of all time, with claims of sales around 100 million records worldwide...
Sta mislite o njima?JA se zaludeh ovih dana. !!mislim da su podcenjeni
Nisu podcenjeni. Imaju gomilu lepih balada. Odusevili su me albumom iz 2000 sa Berlinskom filharmonijom.
Godine 1990, 3. oktobra, došlo do istorijskog ujedinjenja 2 nemačke države, Demokratke Republike Nemačke i Savezne Republike Nemačke. Berlinski zid je već pao, 9-og novembra 1989 i Evropa je krenula u nekom drugom pravcu. Vetar promene je zapahnuo, kako Evropu, tako i Rusiju (bivši SSSR). 1989 godine grupa je bila na gostovanju u Rusiji, Moskvi i inspirisana tom turnejom nastala je i pesma – Vetar promene. Pesma je u osnovi imala za cilj da promoviše perestrojku u Rusiji. Međutim, često se desi da se delo otme i zaživi neki svoj život. To se desilo i sa ovom pesmom, koja je postala planetarni hit. Što se tiče same Nemačke, ona je proglašena za hit dvadestog veka i za sada, kolko je meni poznato, drži rekord najporodavanije, sa 6 miliona kopija, kako se to stručno kaže nosača zvuka.Za Nemce, ova pesme je postala i ostala simbol Ujedinjenja Nemačke.
ej smaraci, nije cilj teme da se kace klipovi nego da se diskutuje.
sta da ti kazem? pdf muzika je propala 2007 godine. otale se nakotile sredovecne zemsturace koje kace klipove ko da im bio casovnik od toga zavisi