Scissor sisters

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VisionOfDisorder:
Pa kada budesh stigao u voljeni to los andjeles moci cesh da se druzish sa pederima nalik njima do mile volje. Do tada, ne davi nas idiotima i pederchinama koji nemaju bolji posao nego da skrnave kultne pesme i trte se na ekranu.
******, shta ti slushash.
Da mi neki ortak kaze da to voli, prestao bih da se druzim sa njim.

Niko ne tera da radis nesto sto neces tako da slobodno ne moras vise da dolazis na temu da bi pricao kako te ja davim sa njima. 8)Iz vasih komentara se vidi koliko neki ljudi mogu da imaju zatvoren um i da ne razmisljaju uopste. 8)

Drago mi je da cu ostati sa zatvorenim umom poshto ne slusham i ne volim pederchine koje em ne umeju da pevaju em skrnave dobre pesme.
Nije ovo Queen. Ovo je pederastija najgore vrste.
Postavljanjem teme meni dajesh za mogucnost da pljujem po njoj kako nadjem za shodno.
Deal with it.

VisionOfDisorder:
Drago mi je da cu ostati sa zatvorenim umom poshto ne slusham i ne volim pederchine koje em ne umeju da pevaju em skrnave dobre pesme.
Nije ovo Queen. Ovo je pederastija najgore vrste.
Postavljanjem teme meni dajesh za mogucnost da pljujem po njoj kako nadjem za shodno.
Deal with it.
Super ,valjda si srecan sad kad si se nalupao gluposti.Ne bih reko da ne znaju da pevaju.Sto se tice zatvorenog uma , zabole me ostani kakav si,izgubljeni slucaj, verovatno ce ti se obiti u glavu jednom.Slobodno pljuj po temi kad kod nadjes za shodno, ali nemoj da pricas kako te ja davim njome jer si sam izabrao da dodjes , a ako neces da dolazis , nemoj. 8)

Wake up in the morning with a head like what you doing
This used to be the life but I don't need another one.
Good luck cuttin' nothin', carrying on, you wear them gowns.
So how come I feel so lonely when you're up getting down?
So I play along when I hear that favourite song
I'm gonna be the one who gets it right.
You better know when you're swingin' round the room
Look's like magic's soley yours tonight

But I don't feel like dancin'
When the old Joanna plays
My heart could take a chance
But my two feet can't find a way
You think that I could muster up a little soft, shoe gentle sway

But I don't feel like dancin'
No sir, no dancin' today.
Don't feel like dancin', dancin'
Even if I find nothin' better to do
Don't feel like dancin', dancin'
Why'd you pick a tune when I'm not in the mood?Don't feel like dancin', dancin'
Rather be home with no-one when I can't get down with you.

Cities come and cities go just like the old empires
When all you do is change your clothes and call that versatile.
You got so many colours make a blind man so confused.
Then why can't I keep up when you're the only thing I lose?

ja ovu pjesmu baš, baš volUm.

'ajde da budem iskrena...
briga me da li muski dio ekipe vikendima spava sa magaricom po imenu Sindi,ili da ona spava sa petoro muskaraca i zena odjednom.da, svi sem jednog clana jesu homoseksualci(ona je biseksualna,a jedan misicavi nije homic),ali kakve to ima veze sa njihovom muzikom?

zaboga fredi merkjuri je bio biseksualan!podsjecaju me na osamdesete mada imaju jednu dobru pjesmu ove druge im nisu neke...tekst i nema nekog smisla...nisu losi

sarabubasara:
'ajde da budem iskrena...
briga me da li muski dio ekipe vikendima spava sa magaricom po imenu Sindi,ili da ona spava sa petoro muskaraca i zena odjednom.da, svi sem jednog clana jesu homoseksualci(ona je biseksualna,a jedan misicavi nije homic),ali kakve to ima veze sa njihovom muzikom?

zaboga fredi merkjuri je bio biseksualan!podsjecaju me na osamdesete mada imaju jednu dobru pjesmu ove druge im nisu neke...tekst i nema nekog smisla...nisu losi
Fred Merkjuri je jedan jedini!Ovi imaju jedan hitic i to je to.Ma pozerska grupa koja fura gay fazon.Sezonska "tralala"grupica.

Back