Science prevails

Da vidimo...
Religija je tvrdila da je Zemlja ravna, a zatim je nauka dokazala da nije. Tim sto su dokaziali ovakve stvari je religija pretila smcu.
Religija je rekla da smo mi u sredini svemira i da se sve vrti oko nas. Nauka je to totalno unistila.
Religija je rekla da gravitacija ne postoji. Nauka je dokazala da je drugacije i da je tacno da postoji.
Religija je rekla da je evolucija izmisljotina, sada cu da vam dokazem da je religija pogresila.
Kao sto znamo teorija o evoluciji kaze da ke covek nastao od majmuna. Religija sada kaze da se majmuni ne pretvaraju u ljude i da je evolucija samim tim izmoisljotina. Ljudi (Homo sapiens sapiens) je nastao od niza drugacijih vrsta. znaci, nije nastao od orangutana nego od homo habilisa, homo erectusa,... Dokaz da je evolucija tacna je da smo mi zivi. Ako trazis da vidis primer zivotinje homo erectus, neces naci nista jer je ta vrsta presla iz sebe u napredniju vrstu, onda ta u trecu, treca u cetvrtu,... do nas. Orangutani i simpanze i svi drugi majmuni su imali zajednickog predaka sa nama. Taj predak sada ne postoji jer je jedan deo vrste postao nesto sto cemo na kraju biti mi, a druga u ono sto ce biti majmuni koje danas znamo.
Religija je htela i jos uvek hoce da sakrije naucnu istinu.

Hahahahahahahahahahahaahhahaahhahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Ti slobodno možeš misliti da si nastao od nekog pametnog majmuna
Ja ću i dalje misliti da me je stvorila neka viša inteligencija od majmunske.
A sad bez šale.
Post koji si napisao ima dosta istine koje služe u svrhu dokazivanja da je i zaključak istinit.
Ipak samim tim što si na kraju izneo nešto što ne možeš dokazati je samo po sebi varka, ako ne i laž.
Živ ti meni bio, od ma koga da si postao.

Fighter Nwo- za tebe cu poseban tekst o illuminatima. Inace ja nigde nisam rekao da sam nastao od ne zivog. ako su majmuni neziva bica, ovaj svet je malo cudniji nego sto sam mislio. NeshaDeBeli- Ne slazem se sa tobom, ali hvala na podrsci i toleranciji.

Back