Schweinsteiger

Del Potro je trom. Ja ga mnogo volim ali je cinjenica da je trom. US open pre par godina, direktno pre Federerove mononukleoze (tokom koje je dve godine mogao Federera da tuce ko hoce i kako hoce) Del Potro gubi US open sa 6 -0 6 - 0 6- 0, glineni golub, dogodine je igrao finale valjda bese. Pa nije on naucio da igra tenis u godinu dana vec je udario na igraca koji je ofanzivac i ima najbolji rad nogu u istoriji tenisa.

Naidju igraci koji mogu sve, Federer, Novak, zenski Enan...ali mahom su oni koji ne mogu. Cak i Federer optrcava na forhend, jesi primetio, sve ide u polukrug da ga potkaci forhend.
Anin karakter je zapravo jak jer bi se svaka povukla nakon '09 a narocito kada se to proteglo od druge polovine '08 do '12...znas koja ti mentalna snaga treba da se odrzis a da te bukvalno sazaljeva ceo svet i da ti se smeje. Sta je problem, njoj je otisao prvi servis a "gorili", kako zovem igracice njenog kalibra, kada ode prvi servis njoj ceo poen gubi intenzitet na koji je ona navikla. Ana ne moze da izdrzi dug poen. Ima veze da li spinuju, pogledaj Jelenu, ja nju ne volim ali kada je potera dan to je mnogo lep tenis, zovem ga "pametan tenis". Savij pesnicu a drugim dlanom kresni istu odozdo i oseti koja je to rotacija a drugi put je dlanom udari po sredini. Ne radi se o jacini vec o ulazenju loptice u teren, ja kada spinujem uvek cu da se iscupam i da je uguram u teren a la Nadal (zato muskarci mrze njegovu igru, igra ko zena:lol:) dok jako a ravno leti van terena ako malo izgubis formu, fokus pa i srecu nekog dana.

Inace, mislim da je Del Potro, kao i vecina bas visokih, dugackih ligamenata, sklon povredama...njegov GS je bas brza podloga US open. A tacno je da kod zena to manje vazi inace bi sestre Vilijams uzele RG na sveti nikad a uzimale su ga.

Bravo devojko...samo ti pisi o tenisu...ne smaras uopste.

Niko joj ne osporava dostignuca nego karakter, treba biti teska jajara, pa izgubiti mec sa 6:3 6:0 6:0. Da igra bez ruku ne bi lako izgubila petnaest gemova zaredom, ipak je ona profesionalna igracica, bivsi broj jedan WTA tura.

e brate sad cu ti kaze nesto, ja sam uvek bolji stoniteniser bio od brata al me do redovno pobedhivao, dao sam mu fore i predjem na 20-19 npr. a onda izgubim...zivci ko zna bio mlad, zene nemaju zivce

e a moj drug teniser, bio 198 ba WTA listi, isto igrao dobro stonitenis, ne nije tenis, ja to ne znam, i uvek pobedjivao u stonomtenisu, onda ja jednom popizdim, reko aj u sto maraka, ajd, ajd smeje mi se, i pobedim ga...meni treba motivacija.

e brate sad cu ti kaze nesto, ja sam uvek bolji stoniteniser bio od brata al me do redovno pobedhivao, dao sam mu fore i predjem na 20-19 npr. a onda izgubim...zivci ko zna bio mlad, zene nemaju zivce

e a moj drug teniser, bio 198 ba WTA listi, isto igrao dobro stonitenis, ne nije tenis, ja to ne znam, i uvek pobedjivao u stonomtenisu, onda ja jednom popizdim, reko aj u sto maraka, ajd, ajd smeje mi se, i pobedim ga...meni treba motivacija.
ATP.Nije promenio pol?

Dobro i ja preterujem, u pitanju je bilo cetvrtfinale turnira u Majamiju, marta prosle godine, Ana je izgubila od Kvitove, dobila je prvi set sa 6:3 i onda izduvala dva seta sa 0:6 0:6, dvanaest gemova uzastopce je statirala u kukuruzu, Petra je to lagano okrenula ne verujuci da je to tako moguce, a nasa tuka da je tiganjem vracala lopticu neku bi potrefila. Ma da ju je enormnim penisom odbijala valjda bi izvukla bar gem. Ali kad sestra prsne to je jezivo. Kao Azarenka kad namesta meceve, u prvom setu razvali protivnicu, u drugom igra kao da reket u zivotu nije uzela u ruke, ono gadja publiku, a onda kao dobije napad energije i treci set lagano osvaja. Pao mi tiket za pola gema, ebo te odigrana tri seta, a doslo manje gemova od ponudjenog, crna komedija u belom sportu covece, a da je jedan jedini gem uzela proslo bi, ali... nabijem je na Svabin pirgavi... :lol:

Eto,sto ti je biti poznat...Ni momka/djevojku ne mozes da nadjes ,a da svijet bude zadovoljan... :)
Ne vidim nijedan razlog da me zanima s kim je Ana,a jos manje da nju zanima moje misljenje...
Svako ima svoje razloge...i kad razlozi ne postoje...:lol:
Ali kad smo vec kod toga,meni se uopste ne svidja Novakova zena Jelena i njen vjestacki osmjeh,a nema teme o tome...:lol:

Eto,sto ti je biti poznat...Ni momka/djevojku ne mozes da nadjes ,a da svijet bude zadovoljan... :)
Ne vidim nijedan razlog da me zanima s kim je Ana,a jos manje da nju zanima moje misljenje...
Svako ima svoje razloge...i kad razlozi ne postoje...:lol:
Ali kad smo vec kod toga,meni se uopste ne svidja Novakova zena Jelena i njen vjestacki osmjeh,a nema teme o tome...:lol:

Ni meni !
Otvaraj....
Učestvujem odma'.

Back