Scene užasa u Holandiji: Policija krvoločnim psima i pendrecima na goloruke demonstrante (uznemirujući foto/video)

Bojim se da posle ovoga sa novakom u australiji ide masovna fašizacija sveta! Ovo je jasan znak četvrtog rajha!
Neka fašizuju svoje stanovništvo, ko ih yebe.
Žao mi je onih Australijanaca koji su bili na protestima.
Oni su u manjini, a ove budale poslušničke nisu bolje ni zaslužile.

Bojim se da posle ovoga sa novakom u australiji ide masovna fašizacija sveta! Ovo je jasan znak četvrtog rajha!
pa, ne dajte se; ameriku nema sanse da fasizuju celu, mozda samo obale gde su demokrate u vecini
neka bude i pola sveta fasizam, ostajemo mi druga polovina slobodni... pa ja sam video svojim ocima ima nas na poslu preko 100, koliko njih je vakcinisano, kada su im dozvolili da ne nose maske - neka ih ima maksimalno 60%, a nas nevakcinisanih 40% - sta nam mogu? korona je gotova, zaboravi na fasizaciju preko korone, moraju nesto drugo da smisle, a kerovi i pendreci su samo dokaz da su izgubili, to su potezi GUBITNIKA

Protesti su isuviše mirni i njima se ništa ne postiže.
Nasuprot protestantima, policija je spremna na brutalnosti.

Ako si pošao da demonstracije, ne treba ti ranac da te usporava dok bežiš, ne treba ti dete, a ni kućni ljubimac da ih dovodiš u opasnost.
Ako se boriš za svoje dete i za sve ljude slobodnog duha, a znaš da je ispred tebe neko sa pendrekom i psom, suzavcem ili nekim naoružanjem, onda i ti treba da se borbeno opremiš.
У праву си. Покушало се мирно.
Али, изгледа, мотке не гину.

Robovlasništvo je samo prešlo u kolonijalizovanje čitavih nacija
pa mora neko da brine o zdavlju planete, da se ne premnozimo i zagadimo planetu... a ko drugi nego?
necete da se kolonizujete? e, pa onda ima da vas nema, a ne da dzaba leba jedete, i dzaba disete i ispustate ugljendioksid, prdite i kenjate
1642374958730.png

Poslednja izmena:

Back