Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 360390
Kad sam bio klinac, nisam mgao da spavam zbog ovog filma. Na svaku scenu sam se isprepadao.
Ja volim gledati Horore,ali ima brate kada i ja skocim sa kreveta dok gledam.Dal se nesvesno uzivim i udjem u TV i kao da sam tamo na licu mesta.
I meni se to desava nekad,posebno sa ovim simpaticnim likom, miljenikom dece![]()
Inače iskreno se prestravim svaki put kad gledam Mad Maxa II Drumskog ratnika i onog Humungusa sa gvozdenom maskom na licu šefa motociklističke bande kako preti ljudima u rezervatu s uzdignutim palcem ka crvenom nebu dok oko njega turiraju svoje mašine ljudi čiji život vredi nekoliko kapi benzina...
Od te scene spusti mi se uvek jeza niz kičmu.
S1MCRO ne razumem ovu ničim izazvanu ironiju.
Kad se nekome podsmehneš za ono što ga plaši ili uznemirava u najblažem smislu odraz je ozbiljne skučenosti uma.
Da imaš čime zamolila bih te da razmisliš o svom postupku
najgore su mi scene iz onog ostrva kad crca vuku nazad da mu uzmu organei kod soasavanja redova rajana kad onaj lik na kraju moli nemca da ga ne ubije tj ne izbode...to mi nije prepad vec nekako nesto kao strahota...
u kadijevićevom svetom mestu ona (čini mi se) 2. noć u crkvi (ne smem da tražim na yt, majkemi, još nisam prevazišla)
I ta i ona kad baba zajase Dragana Jovanovica. I sad me oblije znoj kad se setim.