Scene koje su nas prepale :)

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nightwatch_ver1.jpg

Kad sam bio klinac, nisam mgao da spavam zbog ovog filma. Na svaku scenu sam se isprepadao.

Inače iskreno se prestravim svaki put kad gledam Mad Maxa II Drumskog ratnika i onog Humungusa sa gvozdenom maskom na licu šefa motociklističke bande kako preti ljudima u rezervatu s uzdignutim palcem ka crvenom nebu dok oko njega turiraju svoje mašine ljudi čiji život vredi nekoliko kapi benzina...
Od te scene spusti mi se uvek jeza niz kičmu.

Inače iskreno se prestravim svaki put kad gledam Mad Maxa II Drumskog ratnika i onog Humungusa sa gvozdenom maskom na licu šefa motociklističke bande kako preti ljudima u rezervatu s uzdignutim palcem ka crvenom nebu dok oko njega turiraju svoje mašine ljudi čiji život vredi nekoliko kapi benzina...
Od te scene spusti mi se uvek jeza niz kičmu.

Ja sam se nikad jace strecnuo na onu scenu kad nakon jurnjave sa kamionom Maks otvara vrata istog a iz kabine ispada unakazeno telo.

A i na onu iz T2 kad Svarci sam sebi skida kozu s ruke. Upiskio sam se od straha :lol:

S1MCRO ne razumem ovu ničim izazvanu ironiju.
Kad se nekome podsmehneš za ono što ga plaši ili uznemirava u najblažem smislu odraz je ozbiljne skučenosti uma.
Da imaš čime zamolila bih te da razmisliš o svom postupku

Poslednja izmena:
najgore su mi scene iz onog ostrva kad crca vuku nazad da mu uzmu organei kod soasavanja redova rajana kad onaj lik na kraju moli nemca da ga ne ubije tj ne izbode...to mi nije prepad vec nekako nesto kao strahota...

a ako pricamo o hororima neznam kako se zove film al stari je crno beli ima neki tv sto zuji i moze da seprodje kroz njega i msm daje bilo i nekih cudovista...

a nas nagori je bela leptirica NAJGOOOOORI u smislu trauma koje vucem isprepadala sam e ko mala...

Opasan prepad sam doživeo pri raspletu filma The Orphan, a što se konkretnih scena tiče, od filmova koji su snimljeni poslednjih godina, dobre imaju Sinister i Let Us Prey, ali ne mogu da pronađem baš izdvojene scene da ih okačim ovde. E da, Kingov Storm of the Century i onaj demon (ili šta god da je, nije konkretno objašnjeno) koji se osmehuje oštrim zubima s vremena na vreme isto me je cimnuo svaki put...

Back