SBB ukida 3 nacionalna kanala; Ovako možete da promenite operatera bez kazne

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.766

SBB ukida 3 nacionalna kanala; Ovako možete da promenite operatera bez kazne​

Beograd -- Posle najave SBB da Prva, B92 i Happy neće moći da se prate na kablovskoj SBB od 28.10, obaveštavamo da se operater može promeniti bez kazne za raskid ugovora.

IZVOR: B92 SREDA, 26.10.2022. | 15:41.

Za više informacija nazovite 0800100150 (MTS), 0639000 (Yettel), 0628020202 (Sat-Trakt), 0114100200 (Orion).​

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=10&dd=25&nav_category=12&nav_id=2233125

Ionako nijedna od pomenutih televizja ne zaslužuje da ima nacionalnu frekvenciju. Trebao je i RTV Pink da se nađe među njima.

Beograd -- Posle najave SBB da Prva, B92 i Happy neće moći da se prate na kablovskoj SBB od 28.10, obaveštavamo da se operater može promeniti bez kazne za raskid ugovora.

Za više informacija nazovite 0800100150 (MTS), 0639000 (Yettel), 0628020202 (Sat-Trakt), 0114100200 (Orion).​

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=10&dd=25&nav_category=12&nav_id=2233125

Ionako nijedna od pomenutih televizja ne zaslužuje da ima nacionalnu frekvenciju. Trebao je i RTV Pink da se nađe među njima.
I ovako ne gledam tv. A jos i d aplacam ibinapred za ta dva tri kanala necu.

bas me zanima koja bi boodala menjala SBB zbog nedostatka ova dva kanala.

ja bi ih promenio u sekundi da ukinu NFL, kao sto sam i sa arene presao na SK kad su NFL sa arene prebacili na SK :D
ja sam budala koji ih je odhebo :lol:
vecih cigana nisam video iako sam imao coveka tamo za bilo koji problem.

oni su proslost, tv generalno... uzmes iptv ako ti je do tv, odes na bilo koji exyu forum skines liniju i gledas tv gluposti ako ti je do gledanja sadrzaja.

Унајтед Медија ( СББ) и 'држава србија' односно сви (о)позициони медији

раде у сарадњи

Сетимо се заборављене афере

https://nova.rs/sport/fudbal/united-media-telekom-srbija-600-miliona-premijer-liga-700-posto/

По закону је производ плаћен 700 % или седам пута више.

Да одете на пијац и да вам кажу да је кило паприке 100 РСД а ви дате 700 РСД... да ли би ко одбио ...

Е тако су и права преноса плаћена

како је дошло до тога

Унајтед медија Група и Телеком су се 'надметали' и 'победио је ' Телеком ....

Сада се Унајтед Медија ( СББ им је чедо праве блесава ) јер су 'навукли ' сомице и сомове из Телекома

Шта се уствари десило ?

Унајтед Медија Група и Телеком су се ДОГОВОРИЛЕ да искористе рупу у закону.

Деценијама исти рецепт се примењује свугде

1.
'државни идијоти' униште електрану и пореска каса плаћа 1 милијарду евра ... а граде се приветне Ветрењаче за Струју
2.
пореским парама се плати гасовод а порески обвезнице/ни плаћају прикључак 1 300 евра тако да је у старту фирма на 'нули'
односно одмха послује са профитом
3.
25% процената цене гаса се плаћа администартивни транзит из једне РосГас у другу Србија гас фирму
....

Примера је на милионе

I sad još k'tome da ostali servisi sa takozvanom ''nacionalnom '' frekvencijom žele da na silu uguraju svoje kanale u SBB.Bune se što ih SBB neće da plati kolko ne vrede , a svoje reklame da kabliraju kroz SBB.
''Uskraćeni gledaoci'', za šta uskraćeni kada SBB svojim pretplatnicima može da pokloni po resiver da gledaju te kanale sa nacionalnih frekvencija.

I sad još k'tome da ostali servisi sa takozvanom ''nacionalnom '' frekvencijom žele da na silu uguraju svoje kanale u SBB.Bune se što ih SBB neće da plati kolko ne vrede , a svoje reklame da kabliraju kroz SBB.
''Uskraćeni gledaoci'', za šta uskraćeni kada SBB svojim pretplatnicima može da pokloni po resiver da gledaju te kanale sa nacionalnih frekvencija.
zeljko pink je rekao istinu...a sto se ne svidja nekom hbg
pink 1 koji je nac. frekvencija je uvek i svuda free...
mozes da gledas sve nac. kanale sa zicom u antenskom dzeku il obicnom antenom..sto bi neko placao...ovo je igranka neke druge vrste a to znaju samo oni koji su igranku zapoceli. poenta nisu kanali i pretplatnici nego ko ce gde da zagrabi vise.

zeljko pink je rekao istinu...a sto se ne svidja nekom hbg
pink 1 koji je nac. frekvencija je uvek i svuda free...
mozes da gledas sve nac. kanale sa zicom u antenskom dzeku il obicnom antenom..sto bi neko placao...ovo je igranka neke druge vrste a to znaju samo oni koji su igranku zapoceli. poenta nisu kanali i pretplatnici nego ko ce gde da zagrabi vise.
Nemam SBB ali da sam menadžer podelio bi pretplatnicima kao što navedoh besplatne resivere za ''nacionalne frekvencije''.

bas me zanima koja bi boodala menjala SBB zbog nedostatka ova dva kanala.

ja bi ih promenio u sekundi da ukinu NFL, kao sto sam i sa arene presao na SK kad su NFL sa arene prebacili na SK :D
Bio sam aktivni pratilac NFL-a kada je jos postojao treci kanal... eh dobri dani... Gledam vikendom do 3-4 ujutro a u 5 na bus za Novi Sad pa u dom ucenika...

Vucic treba 1 dan da stavi da bude sve pink, drugi dan happy, treći dan ceo dan zadruga parovi na svim kanalima i onda opet pink, i tako rotacija.
berluskoni imao 50 kanala :lol:
a za sve politicare je mag

tv je na zalsku...klasicna , sve ce biti strim najvise za 5-10 godina, ovo je otkidanje ko sta jos uhvati od drzave.

Brižni MTS. 😂😁
Screenshot_20221026-235837.png

Back