SBB kablovska

lela.jelic

Zainteresovan član
Poruka
189
Drugari, imam jedno pitanje za vas.

Za nedelju dana uvodim SBB kablovsku i tome se veoma radujem (ja sam u kolicima i inace provodim dosta vremena ispred tv a do sad nisam bila u mogucnosti da je imam). Interesuje me vase misljenje.

Da li neko ima SBB kablovsku i kako ste zadovoljni sa njom?

P.S. Meni je samo zbog kanala, ne zbog neta

:bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Sta da kazem, zadovoljan sam. Mnogi pljuju po SBB-u, sto po televiziji, sto po internetu, ali budimo realni, pre nego sto je SBB dosao ja licno sam imao 15 kanala, a sad imam ne znam koliko (preko 70 ja mislim). Dosta stranih kanala je titlovano, realno ima za svakoga po nesto. Kao sto rekoh, ja sam zadovoljan :ok:

EXTRA JE.
PONUDA KANALA JE SASVIM ZADOVOLJAVAJUCA JA IMAM 72 KANALA U OSNOVNOM ANALOGNOM PAKETU.
AKO TE INTERESUJE DIGITALNA PONUDA TU SU NE ZAMENJIVI.

INTERNET IM JE SUPER I EXTRA BRZ (zavisi od paketa ali nemam primedbe)
NECES SE POKAJATI.

Usrecila si se.

- - - - - - - - - -

p.s.: za sve koji su ovde prezadovoljni - videcu vas kako cete odreagovati kad vas 2-3 puta ostave bez kablovske ceo dan a na treci poziv kol-centru odgovore kako su ekipe na terenu; ako volite da vas lazu u lice, onda ste se i vi usrecili

Imam SBB od kako se pojavio kod nas , i Internet i Tv, povoljni su , usluzni su .. ali u skorije vreme su se pojavili jako dobri kanali na IPTV i sl. kojih nema na SBB-u tako da razmisljam ili da se predplatim na njih ili da predjem na IPTV ..

Back