SBB blokirao kanale na EON platformi

Nebojsa.bg

Poznat
Poruka
8.935
od Večeras je moguće sve kanale gledati na EON-u samo ako si kontekovan na SBB internet, od večeras su blokirani za gledanje N1, Nosa S, i svi Sport klubovi, evo ja nisam kući u Beogradu već u vikendici na Zlatiboru i imam vikend net provajder je A1 ne MTS i kanali su blokirani od danas, a ovamo kukaju da ih "Srbija ne vidi" a ograničavaju uslugu korisnicima svojim koji imaju EON u okviru paketa, jad i beda su da ne prenose Evroligu u košarci mogli bi da ugrase sve SK ostao bi im bugarski i makedonski fudbal uz sve rangove nemačkog doduše

1721852362482.png

Neki kanali ne mogu da se gledaju preko jednog provajdera tj. njegovog servisa ako si nakačen na net nekog drugog. Nije to ništa novo, susretao sam se s tom pojavom pre više godina. N1, Nova i Sport klubovi su upravo oni kanali koje MTS nema pa ne bi ni bilo čudo da ih on ne odobrava, ali zašto ni A1 neće njih da pusti... ne znam. Valjda SBB/Eon i njegove mreže imaju ekskluzivno pravo na njih.

Da je bez veze – bez veze je, to se slažem.

Neki kanali ne mogu da se gledaju preko jednog provajdera tj. njegovog servisa ako si nakačen na net nekog drugog. Nije to ništa novo, susretao sam se s tom pojavom pre više godina. N1, Nova i Sport klubovi su upravo oni kanali koje MTS nema pa ne bi ni bilo čudo da ih on ne odobrava, ali zašto ni A1 neće njih da pusti... ne znam. Valjda SBB/Eon i njegove mreže imaju ekskluzivno pravo na njih.

za MTS nije novo, i nemam nikakve veze sa MTS, koristim vikend net A1, do juče je radilo sve kao prethodnih godina, sad su blokirali jadni su a hoće da se "prošire" po Srbiji plus što ja imam ugovor sa njima, nisam uzeo EON tek onako posebno

od Večeras je moguće sve kanale gledati na EON-u samo ako si kontekovan na SBB internet, od večeras su blokirani za gledanje N1, Nosa S, i svi Sport klubovi, evo ja nisam kući u Beogradu već u vikendici na Zlatiboru i imam vikend net provajder je A1 ne MTS i kanali su blokirani od danas, a ovamo kukaju da ih "Srbija ne vidi" a ograničavaju uslugu korisnicima svojim koji imaju EON u okviru paketa, jad i beda su da ne prenose Evroligu u košarci mogli bi da ugrase sve SK ostao bi im bugarski i makedonski fudbal uz sve rangove nemačkog doduše

Pogledajte prilog 1584399
Malo je cimanje, ali iptv piraterija je middle finger za sve te greedy corpo majmune.

О чему ти пишеш? Па није до А1 или МТС ако ЕОН ради него до самог СББ који хоће да сви имају њихов нет да би гледали ЕОН.

Ne blokira ove kanale MTS, nego SBB ne dozvoljava da se gledaju na mrežama drugih provajdera, ako ne platiš uslugu "EON van mreže".

Pogledajte prilog 1584399
Meni je isto tako geoblok na N1 i nova S kada sam konektovan preko TELEKOMA! Inače ne plaćam ni eon ni telekom pa se ipak žalim :lol:

Meni je isto tako geoblok na N1 i nova S kada sam konektovan preko TELEKOMA! Inače ne plaćam ni eon ni telekom pa se ipak žalim :lol:
да али преко МТС (ТЕЛЕКОМА) је то увек било тако, али сад су увели и за остале интернет провајдере, рекли су ми да не би било никаквих ограничења конекција мора бити искључиво њигова што је сулудо јер ја кући већ имам њихову конекцеју и плаћам је редовно ко и ви корисници под уговором обавезом, а овамо кукакју да их слабо види унутрашњост Србије а сами стављају ограничења и својим корисницима ако мрдну негде на одмор у викендицу а зашто ти плаћаш ЕОН ако не можеш да гледаш ни поменуте канале и Спорт клуб?

Back