saznanje

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

prsho

Veoma poznat
Poruka
13.425
sto kad biste saznali da niste to sto jeste da imate recimo ciganske krvi da da ste posvojeni ili imali brata blizanca dal biste se urusili kao vec formirana licnost i porusili vec formirane stereotipe o grupacijama kojima moguce i sami podpadate

Pa onda i nisam baš formirana ako bih se urušila od takve trivijalnosti?
potaklo me citajuci sad kraljevska krv roman
sazno da mu cetvrto koljeno unazad bio cistim crncem sto ce rec on je necega kao 1/64 dijelom crn i krenuo se tripovat da se njegovo belacko podrijetlo dovodi u pitanje jer bese clanom raznih organizacija namenjenih iskljucivo bijelom covjeku
tebe formiraju drustveni obrazci i dobar je trip da se obrazci upravo prelome na tebi ako se malo dublje pogledas
recimo svima nama je zeljom da imamo sto veci IQ i da se dokazemo superiornim a sto ako ti je predak neki od ajkju 70 dal bi i dalje nipodastavala ,,glupe,, ljude
ima gomila pitanja ju nejmit

Enivejz... realnost čovekovog života je u ispoljavanju njegovog (genetskog) potencijala u datom okruženju.

Šta mislimo o određenim osobinama može da potkopa to ispoljavanje, ali ne može zaista da ošteti potencijal. On je tu ili nije. Sve ostalo su socijalni konstrukti.

Npr, Kendrick Lamar peva:

I got, I got, I got, I got
Loyalty, got royalty
Inside my DNA
Cocaine quarter piece, got war and peace
Inside my DNA
I got power, poison, pain and joy
Inside my DNA
I got hustle, though, ambition, flow
Inside my DNA

I stvarno mu tako i jeste.

sto kad biste saznali da niste to sto jeste da imate recimo ciganske krvi da da ste posvojeni ili imali brata blizanca dal biste se urusili kao vec formirana licnost i porusili vec formirane stereotipe o grupacijama kojima moguce i sami podpadate
Za brata blizanca bih se obradovala. Imam već jednog, oduvek sam volela da imam više braće. Ne bi me sada ništa od toga tangiralo...čak i kad bi mi sve dokumentovali rekla bih: "to je bilo u nekom drugom životu". Ja sad živim svoj.

Enivejz... realnost čovekovog života je u ispoljavanju njegovog (genetskog) potencijala u datom okruženju.

Šta mislimo o određenim osobinama može da potkopa to ispoljavanje, ali ne može zaista da ošteti potencijal. On je tu ili nije. Sve ostalo su socijalni konstrukti.

Npr, Kendrick Lamar peva:

I got, I got, I got, I got
Loyalty, got royalty
Inside my DNA
Cocaine quarter piece, got war and peace
Inside my DNA
I got power, poison, pain and joy
Inside my DNA
I got hustle, though, ambition, flow
Inside my DNA

I stvarno mu tako i jeste.
neznam dal u banke sperme upisuju ti podatci kad se hoces osemeniti s neciji materijal

A ne nisam od onih koji se prijave u sve za ljubav i placu pred kamerama za 50€,polako se ususkavam u duhovni svet i nista zemaljsko me ne potresa

Back